miron78 Opublikowano 22 Października 2013 Autor Opublikowano 22 Października 2013 ....brzydkie nie jest ---------- Post dopisany at 11:54 ---------- Poprzedni post napisany at 11:52 ---------- a co do koloru i efektu na zdjęciu to tak wyglądają bezpośrednio w słońcu - w cieniu kolor wydaje się zwyczajny
jedrekx Opublikowano 22 Października 2013 Opublikowano 22 Października 2013 Jędrek co Ty gadasz ? Jakie 7 tysi ? Były ostatnio w dziale o gratach do B8 Rotory z A5 za 4 czy 4,5...---------- Post dopisany at 19:57 ---------- Poprzedni post napisany at 19:52 ---------- sorry 4,9 ale poza pójdą pewnie taniej.. Audi A5 S5 RS5 alufelgi 19 cali 8T0 oryginał 6,5mm (3615053754) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Sorry Miras za śmiecenie nie widziałem ich ale i tak póki co żadnych decyzji nie podejmuję, do grudnia mi się raczej wyjaśni czy A5 zostanie czy będzie coś innego
KOval81 Opublikowano 22 Października 2013 Opublikowano 22 Października 2013 a co potrzeba ? może będę umiał załatwićKrystian Śledź alusport.pl Szukam jakąś ładną i solidną 19-kę do C6 na lato Albo RS6 II, albo może i rotor mi chodzi po łebku - albo co całkiem innego i bardziej solidnego. A co do alusport.pl, to nie bangla Już mam - alusport.com.pl ---------- Post dopisany at 21:16 ---------- Poprzedni post napisany at 20:53 ---------- lipa - nic ciekawego Kolega nie posiada na stronie - same szmirki do 18" co najwyżej z ceną z kosmosu
kristof2009 Opublikowano 24 Października 2013 Opublikowano 24 Października 2013 a co potrzeba ? może będę umiał załatwićKrystian Śledź alusport.pl Szukam jakąś ładną i solidną 19-kę do C6 na lato Albo RS6 II, albo może i rotor mi chodzi po łebku - albo co całkiem innego i bardziej solidnego. A co do alusport.pl, to nie bangla Już mam - alusport.com.pl ---------- Post dopisany at 21:16 ---------- Poprzedni post napisany at 20:53 ---------- lipa - nic ciekawego Kolega nie posiada na stronie - same szmirki do 18" co najwyżej z ceną z kosmosu a .... mowiles ze jednak cali nie bedziesz zwiekszac a tu prosze - pierwsze mody juz planujesz..... (mam nadzieje ze żonka o tym wie) heh Pozdro!
miron78 Opublikowano 26 Października 2013 Autor Opublikowano 26 Października 2013 no i obiecane foty zimowego zestawu - pierwszy raz się cieszę ze zmiany kół z lata na zimę Dla przypomnienia: Fellgi 18 cali 8,5 ET29 + opony 225/45/18 - z wstępnych przymiarek nic nie powinno obcierać i wystawać
KOval81 Opublikowano 26 Października 2013 Opublikowano 26 Października 2013 miron - a ty w pełni świadomie te opony założyłeś? Nie obawiasz się ślizgania w zimie w prawie 2t aucie?
miron78 Opublikowano 26 Października 2013 Autor Opublikowano 26 Października 2013 chodzi Ci o szerokśc opony ? że niby 225 ?
KOval81 Opublikowano 26 Października 2013 Opublikowano 26 Października 2013 Nie - o markę. Nie ma tu ironii, bardziej ciekawość - szperam właśnie za zimówkami, ale tu się zdziwiłem
srb38vx Opublikowano 26 Października 2013 Opublikowano 26 Października 2013 A podobno zimy nie będzie miron jak zwykle koła klasa
miron78 Opublikowano 26 Października 2013 Autor Opublikowano 26 Października 2013 Daj mi pośmigać sezon lub dwa - prędzej nie ośmielę się nikomu polecać ani ganić - ruch może i był śmiały z mojej strony ale w pełni świadomy - są to nowe opony z 3 letnią gwarancją w pełni z parametrami mi wystarczającymi. A co do firmy...............troche kupiłem je testowo i oczywiście nie w ciemno - rozmawiałem wcześniej z zaufanymi osobami, które nie tyle mi je doradzały co nic a nic je nie krytykowali. Pamietam sytuację jak jeszcze miałem B5 - pamiętam że weszła wtedy na rynek firma nic a nic nikomu nie znana NANKANG - kupiłem wtedy nówki zimówki gdzie znajomi jak i osoby z forum jak zobaczyli jakiś wynalazek nieznanej nikomu firmy to parskali śmiechem - po 2 latach się okazało że firma wcale nie kogucić i dobrze sobie na rynku radzi a produkty na całkiem całkiem wporzo i nie odstępują tym znanych marek Ps. oponki firmy nankang do dziś dobrze się mają i sprawują i obecnie sa w posiadaniu nowego właściciela B7 Czy tak samo będzie z tymi w B8 ? nie wiem ? popytałem - kupiłem - się nie sprawdzą - się zmieni Opony są z 26 tygodnia 2013 a ich wadą jest to że ścierają się znacznie szybciej niż te renomowanych marek z racji miękkości gumy (taka wada akurat to dla mnie nie wada). Znajomy (sprzedawca opon), który ma w ofercie kilkanaście mark opon, sprzedaje je od 2009r i na sprzedanych prawie 400kpl miał tylko 2 reklamacje Pośmigamy zobaczymy - ale opon w tym rozmiarze i z takimi parametrami nie robi firma kogucik w blaszanym garażu a że produkcja china - no cóż - przynajmniej mi opony do felg pasują bo moje 18 calowe orginały z A5 też są produkcji chińskiej
KOval81 Opublikowano 26 Października 2013 Opublikowano 26 Października 2013 ostatnie zdanie - "miszcz" Pytam z ciekawości, bo widziałem, że ofertę zimowych 245/40 R18 zalał m.in. NEXEN ze swoim Winguardem. Letnie owszem są bardziej niż przyzwoite (mowa o N8000 i N9000), a właśnie te zimówki polecali co niektórzy użytkownicy BMW, więc w RWD musiały się spisywać możliwie. O Twoich nie słyszałem, ale wiem, jak traktowane są opony budżetowe we wszelkiego rodzaju testach, itp. Z reguły siadają w autach miejskich, słabych, itp.
wrclaguna Opublikowano 26 Października 2013 Opublikowano 26 Października 2013 Witamy wsrod posiadaczy 18-ek na zimę
miron78 Opublikowano 26 Października 2013 Autor Opublikowano 26 Października 2013 Witamy wsrod posiadaczy 18-ek na zimę Też masz 18 no trudno - w takim razie moje wędruja do działu sprzedam i zaczynam szukać 19 ---------- Post dopisany at 21:57 ---------- Poprzedni post napisany at 21:54 ---------- ostatnie zdanie - "miszcz" Pytam z ciekawości, bo widziałem, że ofertę zimowych 245/40 R18 zalał m.in. NEXEN ze swoim Winguardem. Letnie owszem są bardziej niż przyzwoite (mowa o N8000 i N9000), a właśnie te zimówki polecali co niektórzy użytkownicy BMW, więc w RWD musiały się spisywać możliwie.O Twoich nie słyszałem, ale wiem, jak traktowane są opony budżetowe we wszelkiego rodzaju testach, itp. Z reguły siadają w autach miejskich, słabych, itp. staram się nie opierać o testy i zdanie osób mało mi wiarygodnych - staram się opierać na zdaniu obiektywnych użytkowników a zarazem starych, dobrych znajomych
tomaszstn Opublikowano 26 Października 2013 Opublikowano 26 Października 2013 staram się nie opierać o testy i zdanie osób mało mi wiarygodnych - staram się opierać na zdaniu obiektywnych użytkowników a zarazem starych, dobrych znajomych Tu się z Tobą muszę zgodzić, większość testów jest ustawionych i przepłaconych, raczej również staram się korzystać z opinii znanych mi ludzi ---------- Post dopisany at 22:04 ---------- Poprzedni post napisany at 22:03 ---------- PS: kółka ładniusie, oblookamy na żywo na spocie
horny devil Opublikowano 26 Października 2013 Opublikowano 26 Października 2013 Te twoje zimówki pasowały by mi na letnie
pocas Opublikowano 28 Października 2013 Opublikowano 28 Października 2013 Pisałeś do mnie miron. Dzieje się coś?
siemian Opublikowano 28 Października 2013 Opublikowano 28 Października 2013 Pisałeś do mnie miron. Dzieje się coś? pewnie opony się rozkleiły jeszcze przed założeniem na auto ---------- Post dopisany at 11:14 ---------- Poprzedni post napisany at 11:13 ---------- Witamy wsrod posiadaczy 18-ek na zimę Też masz 18 no trudno - w takim razie moje wędruja do działu sprzedam i zaczynam szukać 19 to szukaj od razu 20' bo w gronie posiadaczy 19' na zime to ja Cie przywitam po co kolejne kola sprzedawać
miron78 Opublikowano 28 Października 2013 Autor Opublikowano 28 Października 2013 Pisałeś do mnie miron. Dzieje się coś? Pisałem na PW w kwestii ciekawości ceny Twojego S5 ---------- Post dopisany at 11:05 ---------- Poprzedni post napisany at 11:00 ---------- Przez pół roku nic nie robiłem przy aucie bo jakoś weny nie było a i jakoś mi sie wydawało że nie ma co rezać a tu proszę : - poleciały fotele S4 - kółka zima 18 - wczoraj mnie Sysek zaraził lusterkami S4 polift (dzisiaj już leżą u mnie w garażu) - i już czekają na mnie hamulce S4 przód i tył miałem co prawda propozycję nowych hamulców RS4 ale nie szalejmy Musze przyznac że ślicznie wyglądały takie nówki sztuki w ori styropianowych opakowaniach - prędzej bym je chyba kupił żeby sobie na półce postawić niż do użytkowania - prześliczne były - i w dobrej cenie mogłem je mieć bo 3500zł
dziadek Opublikowano 28 Października 2013 Opublikowano 28 Października 2013 no w końcu heble nie będą straszyć w dużym kole
Rekomendowane odpowiedzi