miron78 Opublikowano 14 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2014 cały czas to mówię - że coraz częściej ori felgi to przepłacony towar - wystarczy wiedzieć z jakiej fabryki wychodzą i można mieć to samo 50% taniej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pajda Opublikowano 14 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2014 jak Wam się podoba ta felga na B8 i ogólnie sama w sobie19" LS DESIGN 5x112 AUDI A3 A4 A6 GERMANY TUV (3867211693) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. dla mnie mistrzostwem są te foto na B7 szukasz czegoś na zime Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miron78 Opublikowano 14 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2014 tak - strasznie małe te 18 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
akjam Opublikowano 14 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2014 Nie wiem dlaczego tak dalej są dwa komplety Na sprzedaż jak wziąłem juz jeden. Felga git! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miron78 Opublikowano 14 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2014 naprawdę kupiłeś te felgi ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szymeniu Opublikowano 14 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2014 tak - strasznie małe te 18 Przyznaj się że szykujesz sobie wyjście awaryjne jakby w tym roku znowu śniegiem w BT doj**ało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miron78 Opublikowano 14 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szymeniu Opublikowano 14 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2014 Wiedziałem, ale spoko ja też mam plan awaryjny bo na 19 to już teraz na bank nie pojadę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soolek Opublikowano 15 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2014 cały czas to mówię - że coraz częściej ori felgi to przepłacony towar - wystarczy wiedzieć z jakiej fabryki wychodzą i można mieć to samo 50% taniej Takie słowa na tym forum to bluźnierstwo. Przecież ori to ori 5 lat temu kupiłem od tej firmy właśnie 18' do swojej b5 - na felgach chyba było Made in EU (jakieś no namy). Do dzisiaj żadna nie była prostowana i nie wymaga prostowania, lakier się trzyma, ranty nie były ponownie polerowane (fele z rantem polerowanym) a przesadnie o felgi nie dbałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 15 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2014 na A5 też nieźle wyglądają Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian Opublikowano 17 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2014 Miron u mnie w miescie jezdzi czarny sedan b8 na tym kole:wink: Robi robote to kolo:wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartez123 Opublikowano 21 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2014 Posiadam sporo gratów do 8k0 s line s4 s5 rs4 listewki pedały wydechy zderzaki listwy progowe :wink:sufity hamulce koła fotele itp Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neimaD Opublikowano 22 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2014 Posiadam sporo gratów do 8k0 s line s4 s5 rs4 listewki pedały wydechy zderzaki listwy progowe :wink:sufity hamulce koła fotele itp Zapodaj jakiś link Wysyłane z mojego HTCSensation za pomocą Tapatalk 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miron78 Opublikowano 21 Lutego 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2014 W tym tygodniu moja i szwagra fura odwiedziły compsport Szwagra B8 wypluło 297ps i 609Nm a mój staruszek był na korekcie i pokazał 306ps i 622Nm (dół bez zmian zaś od 3000 ob jedzie znacznie lepiej) Furki już po testach drogowych i idą łeb w łeb - jak przyklejone Ps. Rodzinne wyjazdy powinny być udane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCIN607 Opublikowano 21 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2014 kur.. a ja zmieniam na b5 a ten o korekcie na ponad czysta mówi :kox::kox: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 21 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2014 gratki raz jeszcze wyniku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młody_drog Opublikowano 22 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2014 Miron dpf'a masz czy już poszedł out? Sam soft 306km dał? Pokażi wykres Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 22 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2014 Mirek czemu robiłes korekte Wynik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miron78 Opublikowano 22 Lutego 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2014 Wykresik oczywiście mam - wkleję jak zrobię foto lub skan U mnie i szwagra wszystko po staremu - nic nie wycinane czy zmieniane - total seria Korektę robiłem przy okazji - pierwotny program był robiony 3 lata temu - był wtedy mega lajtowy bo był jakis problem z temperaturą spalin i Patryk nie chciał zrobić więcej. Przy okazji softu szwagra wspomniał że wie jak problem obejść i że powinna być możliwość znaczniej poprawy Podjechałem - kawkę wypiłem - Patryk się autkiem na spokojnie pobawił i wyszło jak wyszło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 22 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2014 3xx z przodu w tdi'ku musi cieszyć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi