PABLO Opublikowano 30 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2011 Kowalskiego w modelach od 2011-2012 wzgledem 2008-2010? No np Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turdzi Opublikowano 30 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2011 no bo tam nie bylo zadnego liftingu , tylko jakas drobna kosmetyka.Lift bedzie w 2012 nowy model 2016. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miron78 Opublikowano 30 Kwietnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2011 Miron śmigasz na 1/4 mili nie żartuj - czym Tam miałbym się ścigać - 240 koniami na 20 felach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 30 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2011 Miron wrzuciłem nowy filmik od kolegi z A6 Klubu, znajdź swoją Moją pod koniec też widać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mgtan Opublikowano 30 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2011 ładnieu 20stki wyglądają na b8 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
carrera369 Opublikowano 30 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2011 jeżeli myślisz nad węższymi oponami 235/30 R20 + airride Uploaded with ImageShack.us Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miron78 Opublikowano 30 Kwietnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2011 średnio to wygląda jak dla mnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
variocustoms Opublikowano 30 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2011 wiejsko czarodziejsko, tak jak ma nasz Mirek jest :gwizdanie: zapomniałem o drożdżówkach w bagażniku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boseron Opublikowano 30 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2011 nie, jak opona jest schowana pod błotnik to nie wygląda to dobrze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
David Opublikowano 1 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2011 nie, jak opona jest schowana pod błotnik to nie wygląda to dobrze racja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miron78 Opublikowano 2 Maja 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2011 Dziś korzystając z dnia wolnego i odpowiedniej pogody pojechałem ze szwagrem (moim byłym B7) na autostradę porównać furki. No i musze przyznać spodziewałem się innych wyników. Oczywiście nie korzystaliśmy z jakiś sprzętów pomiarowych - czysta drogowa konfrontacja. 2 x 60km/h - 160km/h 2 x 80km/h - 180km/h i jakiś raz udało nam się ciąć do prawie 240km/h gdyby tak podsumować wszystkie przejazdy to w każdym furki szły praktycznie równo jak sklejone - może gdyby tak jakimś sprzętem zmierzyć czas to były by one korzystniejsze dla B7 ale gołym okien tak naprawdę nikt nikomu nie odchodził. Biorąc pod uwagę że B8 jest jeszcze w serii i jechało na kapciu 265/30/20 to wynik naprawdę mnie zaskoczył. Dla uwiarygodnienia wyniku w drodze powrotnej zamieniliśmy się furkami ale nie wniosło to żadnej zmiany. Co do wrażeń z jazdy to jadąc B7 miałem wrażenie większego kopa i wcisku w fotel co nie przekładało się na drogę bo tak jak widziałem B8 w bocznej szybie przy 120 tak samo je widziałem przy 190 - nic dalej czy bliżej Więc tymbardziej jestem ciekaw wrażeń z jazdy po sofcie - a porównanie furek jak już oba będą po programie też oczywiście sobie zrobimy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel1380 Opublikowano 2 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2011 A twoja była B7 na jakim kapciu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miron78 Opublikowano 2 Maja 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2011 235/35/19[br]Dopisany: 02 Maj 2011, 19:45_________________________________________________Paweł ile udało Ci się pojechać na maxa w serii i po sofcie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel1380 Opublikowano 2 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2011 ciekawe co bedzie po sofcie.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miron78 Opublikowano 2 Maja 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2011 w niedziele byłem na 1/4 mili ale w roli kibica bo stwierdziłem że serią nie będę sobie wstydu robił - teraz żałuję że nie startowałem dla samego spradzenia kręconych czasów - ale za miesiąc znowu będzie okzja tyle że wtedy już serii nie będzie[br]Dopisany: 02 Maj 2011, 19:54_________________________________________________Ps. i jeszcze mam pytanko z działu zimówki co powinienem wsadzić do siebie na zimę najlepiej ? czy np. 225/50/17 będzie odpowiednim rozmiarem ? chciał bym coś najwęższego w miarę możliwości i troszkę mam mętlik między 17/18 - ale chyba nie ma to jak 17 na zimę - nie ma się co bawić w wielkie rozmiary jak myślicie ? - wiem że jeszcze się lato dobrze nie zaczęło ale chciałbym wiedzieć - jak się coś pojawi w dobrej cenie żeby nie myśleć za długo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gracjan Opublikowano 2 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2011 Miron, a jak z masą każdego z aut ? Też musimy się kiedyś z rolki szarpnąć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 2 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2011 B7 jest cięższa ale o ile to niech powiem Miron. Też musimy się kiedyś z rolki szarpnąć Masz zdrową serię widzę to ciekawi mnie bardzo wasz pojedynek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miron78 Opublikowano 2 Maja 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2011 B7 na wadze wyszło 1790kg z B8 na wagę jeszcze nie dotarłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gracjan Opublikowano 2 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2011 Oga B7 jest cięższa ale o ile to niech powiem Miron. Też musimy się kiedyś z rolki szarpnąć Masz zdrową serię widzę to ciekawi mnie bardzo wasz pojedynek Ogarnę co muszę ogarnąć, pojadę na wagę i myślę że Mirona nie trzeba będzie długo namawiać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
snajper1998 Opublikowano 2 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2011 a ile miales kucy w B7? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi