miron78 Opublikowano 19 Grudnia 2012 Autor Opublikowano 19 Grudnia 2012 szczęśliwie to będzie jak sprawcy za to bekną
slo Opublikowano 19 Grudnia 2012 Opublikowano 19 Grudnia 2012 a są jakieś szanse na dojście do złodzieja? dobrze ze Tobie nic nie jest jeśli chodzi o wypadek..
insane_Infinity Opublikowano 19 Grudnia 2012 Opublikowano 19 Grudnia 2012 Gratuluję !!!Mam nadzieje że złodzieje poniosą surową karę ... dobrze było by mieć taki alarm
Baartas Opublikowano 19 Grudnia 2012 Opublikowano 19 Grudnia 2012 Dobrze że wszystko dobrze się skończyło i z samochodem i Ty nie odniosłeś poważnych obrażeń w dzisiejszej kolizji. Pozdrawiam
siemian Opublikowano 19 Grudnia 2012 Opublikowano 19 Grudnia 2012 :banan::banan::banan::banan::banan::banan::banan:
boseron Opublikowano 19 Grudnia 2012 Opublikowano 19 Grudnia 2012 Miron ja wiedziałęm że Ty coś znaczysz w tym Twoim Knurowie ale teraz to pełen szacun , opcja z telefonem najlepiej zdaje rezultat wiem coś o tym. najprostsze metody zabezpieczeń są najlepsze, lokalizacja po BTS-ach jak widac sie sprawdziła, Gratulacje za wzorowe dopracowanie tematu
jozek726 Opublikowano 19 Grudnia 2012 Opublikowano 19 Grudnia 2012 fajnie że auto wróciło i że zniszczenia nie są duże
fantowski Opublikowano 19 Grudnia 2012 Opublikowano 19 Grudnia 2012 super, że wróciło w Twe ręcę teraz to zdrówka życzę i odstresuj się chłopie przez Święta porządnie pozdrawiam
poziek Opublikowano 19 Grudnia 2012 Opublikowano 19 Grudnia 2012 Ty patafianie. Latałeś za swoją zabawką a żonie rozpierdzieliłeś corsę. Jesteś samolub, egoista i cfaniak. Jajco mnie obchodzi Twoje wychuchane A4 B8 jedyne w Knurowie na 20" felach (pewnie w całym województwie są 3 takie auta) ale do jasnej cholery w nagrodę masz żonie pierdyknąć ładniutkie hothatch z j**aną nawigacją i BT, żeby mogła sobie w książkę telefoniczną wpisać mój numer.\\ Tyle.
badboy Opublikowano 19 Grudnia 2012 Opublikowano 19 Grudnia 2012 w końcu założyciel gliwickich spotów to nie byle kto telefon przez przypadek zostawiony czy to taki patent zabezpieczenia ? w każdym bądź razie pogratulować Mirek! po takim dniu to nic tylko sobie usiąść wygodnie i łyknąć coś mocniejszego:decayed:
siemian Opublikowano 19 Grudnia 2012 Opublikowano 19 Grudnia 2012 telefon przez przypadek zostawiony czy to taki patent zabezpieczenia ? a ja myślisz....? przez przypadek miał telefon pod tylną kanapą... tak go męczą te telefony że chowa je pod kanape fotele itd...
KERCZI Opublikowano 19 Grudnia 2012 Opublikowano 19 Grudnia 2012 GRATULACJE !!! Aż trudno uwierzyć w takie przebieg wydarzeń...normalnie SC-FI.....teraz odstresuj się na święta...
pawel1380 Opublikowano 19 Grudnia 2012 Opublikowano 19 Grudnia 2012 I juz go pod blokiem nie zostawiaj tylko garazyk Cieszę się bardzo i gratuluję,patent z telefonem wezmę sobie do serca mam taką nokię co bateria z 2 tyg trzyma jak nie dzwonisz :-)
badboy Opublikowano 19 Grudnia 2012 Opublikowano 19 Grudnia 2012 telefon przez przypadek zostawiony czy to taki patent zabezpieczenia ? a ja myślisz....? przez przypadek miał telefon pod tylną kanapą... tak go męczą te telefony że chowa je pod kanape fotele itd... to był ten przeznaczony dla kochanek, a że się dłużej nie odzywał to przywaliła mu dzisiaj w dupe a bardziej serio chodziło mi o to czy policja jest w stanie namierzyć tel, który jak rozumiem był wyłączony ? bo chyba nie ładujesz go i nie wkładasz co 3 dni pod siedzenie:decayed:
slo Opublikowano 20 Grudnia 2012 Opublikowano 20 Grudnia 2012 telefon przez przypadek zostawiony czy to taki patent zabezpieczenia ? a ja myślisz....? przez przypadek miał telefon pod tylną kanapą... tak go męczą te telefony że chowa je pod kanape fotele itd... to był ten przeznaczony dla kochanek, a że się dłużej nie odzywał to przywaliła mu dzisiaj w dupe a bardziej serio chodziło mi o to czy policja jest w stanie namierzyć tel, który jak rozumiem był wyłączony ? bo chyba nie ładujesz go i nie wkładasz co 3 dni pod siedzenie:decayed: telefon jest schowany i podłączony pod np gniazdo zapalniczki oraz ładowarkę samochodową. a kabelki także pochowane
Maxcudo Opublikowano 20 Grudnia 2012 Opublikowano 20 Grudnia 2012 dokładnie, telefon pewnie 24h pod prądem, a w razie gdyby aku odłączyli to i tak pewnie telefon byłby aktywny jeszcze z tydzień
Rekomendowane odpowiedzi