wladi Opublikowano 28 Grudnia 2012 Opublikowano 28 Grudnia 2012 a wiadomo już kto to? Niektórzy już wiedzą Hammer to byłeś Ty:Dmemory five-wladi i wszystko jasne:)
H4mm3R Opublikowano 28 Grudnia 2012 Opublikowano 28 Grudnia 2012 a wiadomo już kto to? Niektórzy już wiedzą Hammer to byłeś Ty:Dmemory five-wladi i wszystko jasne:) Nie, mi Mirek sam daje kluczyki żebym mu hebla przegonił po Knurowie
wladi Opublikowano 28 Grudnia 2012 Opublikowano 28 Grudnia 2012 a wiadomo już kto to? Niektórzy już wiedzą Hammer to byłeś Ty:Dmemory five-wladi i wszystko jasne:) Nie, mi Mirek sam daje kluczyki żebym mu hebla przegonił po Knurowie No dobra już wszystko jasne:wink:
ono Opublikowano 31 Grudnia 2012 Opublikowano 31 Grudnia 2012 Policja przebadała brykę , znaleźli włosy łonowe Scarlett Johansson
hornet Opublikowano 31 Grudnia 2012 Opublikowano 31 Grudnia 2012 Dopiero przeczytałem.. ja pierniczę... super że bryka w domu. Takich to powinno się złapać i na krzesło.
variocustoms Opublikowano 31 Grudnia 2012 Opublikowano 31 Grudnia 2012 Sfora.pl - Koszmarny lincz na Pomorzu. Rozjechali złodzieja autem Miron potraktuj tak tych co Ci furę zajumali
miron78 Opublikowano 1 Stycznia 2013 Autor Opublikowano 1 Stycznia 2013 Nie bardzo uśmiecha mi się bujać po sądach lub co gorsza zaje..ć śmiecia a iść siedzieć za człowieka. Moja furka nadal bez zmian - aso czeka na przesyłke z DE Żonka już dostała to co sobie zamówiła
wladi Opublikowano 1 Stycznia 2013 Opublikowano 1 Stycznia 2013 No Miron fajny prezent ale to na gwiazdkę było czy z okazji Nowego Roku:naughty:
miron78 Opublikowano 1 Stycznia 2013 Autor Opublikowano 1 Stycznia 2013 dostała w sylwestra a przywiezione z de dzień wceśniej co z tego......... na audi jeszcze będę czekał z 2 tygodnie a c2 też jeszcze z 2 tygodnie postoi zanim wszystko pozałatwiam
wladi Opublikowano 1 Stycznia 2013 Opublikowano 1 Stycznia 2013 No to ogólnie lipnie się ten Nowy Rok zaczął ale głowa do góry:wink:
variocustoms Opublikowano 1 Stycznia 2013 Opublikowano 1 Stycznia 2013 Fajna Cytrynka Vario Customs - zmiana koloru auta powłokami Plastidip
srb38vx Opublikowano 1 Stycznia 2013 Opublikowano 1 Stycznia 2013 Miron Naj -najlepszego w Nowym Roku graty nowego wozu ( i zaś niebieski ) i co najważniejsze że b8 sie znalazło :banan: teraz już bydzie z górki
Gregory.B Opublikowano 1 Stycznia 2013 Opublikowano 1 Stycznia 2013 czyli chciał nie chciał mając telefon w aucie a nie mając znajomych w policji i tak gówno to pomoże ? jest inne rozwiazanie jakis tani fon z gps np C702 - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. karta prepaid lub abonament np play na karte, taryfa LUBIE TO Oferta - Karta dla nowych klientów - Opcje w Lubię to! | Play lub inne podobone aplikacja w telefonie NaviTRAX - gdzie jestem? Lokalizacja GPS - News lub od Google Latitude www.google.com/latitude?hl=pl ustawienie w telefonie, wrzucenie go do schowka/pod kanape czy cos Gotowe
boseron Opublikowano 1 Stycznia 2013 Opublikowano 1 Stycznia 2013 widze że Nasze małżonki mają te same gusta bo moja mnie od dawna męczy o C2 dobry wybór fajne autko, miałem okazje nim jeździć na wakacjach na wyspie w Hiszpani i całkiem całkiem sie sprawowało w te upały , gratulacje i niech sie sprawuje. ---------- Post dopisany at 23:32 ---------- Poprzedni post napisany at 23:27 ---------- A1 fajna rzecz ale niestety minimum 3 razy droższa niż C2
H4mm3R Opublikowano 2 Stycznia 2013 Opublikowano 2 Stycznia 2013 czyli chciał nie chciał mając telefon w aucie a nie mając znajomych w policji i tak gówno to pomoże ? jest inne rozwiazanie jakis tani fon z gps np C702 - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. karta prepaid lub abonament np play na karte, taryfa LUBIE TO Oferta - Karta dla nowych klientów - Opcje w Lubię to! | Play lub inne podobone aplikacja w telefonie NaviTRAX - gdzie jestem? Lokalizacja GPS - News lub od Google Latitude www.google.com/latitude?hl=pl ustawienie w telefonie, wrzucenie go do schowka/pod kanape czy cos Gotowe A oni wkładają coś takiego w zapalniczkę ZAGŁUSZACZ ZAKŁÓCACZ GPS NOWOŚĆ ZASIĘG 25 metrów (2889373914) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. i w D.. byłeś, G... widziałeś
tymonA4 Opublikowano 2 Stycznia 2013 Opublikowano 2 Stycznia 2013 czyli chciał nie chciał mając telefon w aucie a nie mając znajomych w policji i tak gówno to pomoże ? jest inne rozwiazanie jakis tani fon z gps np C702 - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. karta prepaid lub abonament np play na karte, taryfa LUBIE TO Oferta - Karta dla nowych klientów - Opcje w Lubię to! | Play lub inne podobone aplikacja w telefonie NaviTRAX - gdzie jestem? Lokalizacja GPS - News lub od Google Latitude www.google.com/latitude?hl=pl ustawienie w telefonie, wrzucenie go do schowka/pod kanape czy cos Gotowe Tylko i wyłącznie namierzanie nr.Gsm pomoże policja nie zawsze może nam pomoc bo nie każdy komisariat ma urządzenia do naprowadzania telefonu a wiadomo ze czas jest wtedy ważny
tomaszstn Opublikowano 2 Stycznia 2013 Opublikowano 2 Stycznia 2013 Nie bardzo uśmiecha mi się bujać po sądach lub co gorsza zaje..ć śmiecia a iść siedzieć za człowieka.Moja furka nadal bez zmian - aso czeka na przesyłke z DE Żonka już dostała to co sobie zamówiła http://images37.fotosik.pl/1911/592ad7758808103am.jpg http://images33.fotosik.pl/513/747bd5a83dc1ae4dm.jpg http://images49.fotosik.pl/1749/a43f750d593d6516m.jpg http://images36.fotosik.pl/328/2e9f34002aa8667dm.jpg Fajny furaczek Jutro się zobaczy live
Mario22 Opublikowano 3 Stycznia 2013 Opublikowano 3 Stycznia 2013 Policja przebadała brykę , znaleźli włosy łonowe Scarlett Johansson Yebłem ze śmiechu ... :polew::polew:
Rekomendowane odpowiedzi