Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[B6 AVF] Moduł bluetooth - problem

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Mam nastepujący problem. W aucie mam zainstalowany moduł bluetooth, radio audi concert. Telefon ( nokia ) wiąże sie z modułem bluetooth, sygnalizowane jest połaczenie przychodzace ewentualnie wychodzace, mogę nawiazac rozmowę klawiszem na kierownicy, moj rozmówca słyszy w tel co do niego mówię lecz ja nie słyszę w głośnikach co on mówi do mnie To jest właśnie mój problem. Wina jest może w ustawieniach radia lub tel, ale niestety nie wiem jakie powinny byc ustawienia, możliwe ze przyczyna moze być inna :wallbash: Proszę o wskazówki, które pomogą rozwiązać mój problem.

Pozdrawiam!!! :hi:

Opublikowano

Wcześniej działało wszystko normalnie? Czy sam rezałeś sobie moduł BT?

Opublikowano

Moduł jest fabrycznie zamontowany chyba ( odkryłem go przez przypadek ), nigdy z niego nie korzystałem ale jak jest to chetnie go wykorzystam

Opublikowano

Wygląda jakby nie był do końca podłączony. Czy radio wycisza się po odebraniu/wybraniu rozmowy?

Opublikowano

Tak a na wyswietlaczu radia jest napis PHONE.

Opublikowano

Pokombinuje z innymi telefonami i zobacze czy zacznie śmigać, może faktycznie ta nokia nie abebe ;) z tym zestawem :mysli:[br]Dopisany: 11 Marzec 2011, 07:26_________________________________________________Kurcze z innymi tel. problem nadal wystepuje :wallbash:

Opublikowano

...coś raczej z radyjkiem panocku , trzeba vagola do ręki wziąść i zobaczyć jakie błędy wypluje radyjko ew moduł bt

Opublikowano

i tak własnie trza będzie zrobić :good: Gdzie to w Wawie najlepiej pojechać, by sprawdzić co boli BT w mojej A4?

Tylko please nie ASO.

Opublikowano

i tak własnie trza będzie zrobić :good: Gdzie to w Wawie najlepiej pojechać, by sprawdzić co boli BT w mojej A4?

Tylko please nie ASO.

..dawaj do mnie daleko nie masz :gwizdanie:

Opublikowano

Dzięki za propozycję :) jak nie znajdę niczego bliżej, chętnie skorzystam