peAce Opublikowano 10 Marca 2011 Opublikowano 10 Marca 2011 Witam, Mam nastepujący problem. W aucie mam zainstalowany moduł bluetooth, radio audi concert. Telefon ( nokia ) wiąże sie z modułem bluetooth, sygnalizowane jest połaczenie przychodzace ewentualnie wychodzace, mogę nawiazac rozmowę klawiszem na kierownicy, moj rozmówca słyszy w tel co do niego mówię lecz ja nie słyszę w głośnikach co on mówi do mnie To jest właśnie mój problem. Wina jest może w ustawieniach radia lub tel, ale niestety nie wiem jakie powinny byc ustawienia, możliwe ze przyczyna moze być inna Proszę o wskazówki, które pomogą rozwiązać mój problem. Pozdrawiam!!!
tolek85 Opublikowano 10 Marca 2011 Opublikowano 10 Marca 2011 Wcześniej działało wszystko normalnie? Czy sam rezałeś sobie moduł BT?
peAce Opublikowano 10 Marca 2011 Autor Opublikowano 10 Marca 2011 Moduł jest fabrycznie zamontowany chyba ( odkryłem go przez przypadek ), nigdy z niego nie korzystałem ale jak jest to chetnie go wykorzystam
letallec Opublikowano 10 Marca 2011 Opublikowano 10 Marca 2011 Wygląda jakby nie był do końca podłączony. Czy radio wycisza się po odebraniu/wybraniu rozmowy?
peAce Opublikowano 10 Marca 2011 Autor Opublikowano 10 Marca 2011 Tak a na wyswietlaczu radia jest napis PHONE.
steve69 Opublikowano 10 Marca 2011 Opublikowano 10 Marca 2011 Swego czasu ja też się "woziłem" z uruchomieniem zestawu bluetooth u siebie w samochodzie. Rozwiązaniem moich problemów okazała się wymiana softu w telefonie. http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=96186.0 -- Pozdrawiam. Sławek
peAce Opublikowano 11 Marca 2011 Autor Opublikowano 11 Marca 2011 Pokombinuje z innymi telefonami i zobacze czy zacznie śmigać, może faktycznie ta nokia nie abebe z tym zestawem [br]Dopisany: 11 Marzec 2011, 07:26_________________________________________________Kurcze z innymi tel. problem nadal wystepuje
domin79 Opublikowano 11 Marca 2011 Opublikowano 11 Marca 2011 ...coś raczej z radyjkiem panocku , trzeba vagola do ręki wziąść i zobaczyć jakie błędy wypluje radyjko ew moduł bt
peAce Opublikowano 11 Marca 2011 Autor Opublikowano 11 Marca 2011 i tak własnie trza będzie zrobić Gdzie to w Wawie najlepiej pojechać, by sprawdzić co boli BT w mojej A4? Tylko please nie ASO.
domin79 Opublikowano 11 Marca 2011 Opublikowano 11 Marca 2011 i tak własnie trza będzie zrobić Gdzie to w Wawie najlepiej pojechać, by sprawdzić co boli BT w mojej A4? Tylko please nie ASO. ..dawaj do mnie daleko nie masz :gwizdanie:
peAce Opublikowano 11 Marca 2011 Autor Opublikowano 11 Marca 2011 Dzięki za propozycję jak nie znajdę niczego bliżej, chętnie skorzystam
Rekomendowane odpowiedzi