Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL B5] Na jaki kolor moknie im dziurka? Ognista czerwien to Audi Audi A4 w TDI

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

1541591729.jpg[br]Dopisany: 15 Kwiecień 2011, 14:46_________________________________________________Nie mam czasu na dokładniej :D

szczerze mam mieszane uczucia do tych fel chyba lepiej te moje walnac w czern hehe :) ale dzieki wielkie za vt sam cos tez umiem ale tylko na ori obrazku cos sciemic czy rozjasnic wiec podziekowal.

a co do wizji sam nie wiem czy black bo szkoda mi lamp ale jak black to lampy tez ;p a za bardzo kasa nie pozwala na ekperymenty hehe (czyt. niepewna sytuacja w robocie) zeby potem zmieniac znow na chromy ;D

plan na przyszle dni to FIS bo lezy i lezy i sie zebrac nie moge i musze znaleść nie szczelnosc bo mi syczy turbo (sluchajac od strony maski) zamiast gwizdac ;/ i lapie notlaufy co jakis czas heh

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Idź w BLACK STYLE :D ten przykład to piekło :evil:

Opublikowano

Bardzo fajny :D Napisz potem jak ci poszło z fisem :) Bo mam 1998r i też chce fisa i się zastanawiam czy to dużo roboty :D

• 8 miesięcy temu...
Opublikowano

Czerń czerń czerń :good: :good: :good: :good:

Opublikowano

Dla mnie też bardziej madafaka Black :kox:

Opublikowano

No czarny lepszy.

btw: Co to kur.... za nazwa tematu :P ?

Opublikowano

No czarny lepszy.

btw: Co to kur.... za nazwa tematu :P ?

to refren z ulubionej piosenki założyciela wątku :decayed:

Opublikowano

Tak tez moze fajnie wygladac

bbq12a.jpg

• 3 miesiące temu...
Opublikowano
  • Autor

Tak tez moze fajnie wygladac

bbq12a.jpg

:slina::good:

bo gleba to 50% sukcesu w aucie hehe wczesniej mialem Honde i bez sytej gleby ciagle cos brakowalo

Plany byly zawieszone bo ciagle cos wyskakiwało i brak $ na auto. Tym bardziej ze z robota zmienie tez.

Teraz kupuje zmieniarke DMC i glosnik w drzwi bo mi sie wysral;]

Szukam tylnej dokładki bo mam lekko nacięta na hak... jak znajde to wywalam hak(belke tez kupic musze :wallbash:)

potem dokladki i listwy(tez kupic musze) w kolor. Założe proste fifki na wydech bo leza od wrzesnia w szafie. Potem bede szukal zawiasu... no i w miedzy czasie zregeneruje alusy bo poniszczone i w jakis Gun metal lub czern dam.

Takie priorytety narazie.... chociaz pomyslow nie brakuje ale oczy duzo by chcialy gorzej z sianem na te pomysly;] Bo Poliftowa 2 din kosola i podlokiec tez by sie przydala ;p

---------- Post dopisany at 11:07 ---------- Poprzedni post napisany at 11:07 ----------

maly front lifting

db89ef65ca46ffb4med.jpg26bca0fe9fe864c1med.jpgv

Opublikowano

Zafoliowałes lampy?? jak to teraz świeci w nocy??

Opublikowano
  • Autor

Lamin X kumpel mi z angli przywiozl. Na krotkich ja nie widze roznicy swiatlo jedynie bardziej jest zolte. Na dlugich moze delikatnie gorzej niz w ori ale moze to tylko takie subiektywne. No i narazie nie mam xenona bo przetwornica mi padla ;] Ogolem nie jest zle ale zbieram na bixy tak czy siak.

Opublikowano

wpadnij kiedyś na spota :good:

• 4 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

zbieram sie zbieram juz dawno chcialem jak z turbina problemy byly :) moze sie kiedys uda dopasowac ale ciezko z czasem u mnie

spy foto 9f24496acc1d261amed.jpg

...........................................edit 01.07

wsumie juz na aucie

7e88f54c47623c9cm.jpg

P6240341.JPGP6240337.JPGP6240345.JPGP6ulica%2520bok.jpg

WIem wiem Gleba gleba gleba. Z tylu jeszcze jakos to wyglada bo kapec szerszy 245 ale przod to meee wola a jest 1BE ;D z tylu juz tylko springi 1BE bo amory inne.

....................................................edit 24.07

Wylecial hak i tylna dokladka poszla w kolor.... Auto stracilo na wadze jakies 30 kg z hakiem :D troche tyl mi sie podniusl ale na zime wjazd w dupe mi nie grozny i hak pewnie wroci na zime bo wzmocnienie jest.

35372ad29f27acddm.jpgab846f615405d808m.jpg24cd887b86232003m.jpg

i tak pogladowo kalkulatorem Galaxy ace yhh N95 robila duzo lepsze foty

24cd887b86232003med.jpg

• 1 rok później...
Opublikowano
  • Autor

kolejne kalkulatoreem

wpadly bixy drl na ledach 102 chyba za mocno swieca w nocy spokojnie mogl bym na nich jechac :D swieca jak wczesniejsze krótkie depo :P ale bix nie ma porownania miadży cyce :)

jakas jesienna sesje ogarne bo juz w aucie dosc sie pozmienialo ;)

2013_09_22_18_43_09.jpg

2013_06_11_19_20_23.jpg

2013_09_22_18_43_02.jpg

wpadly ori halo w kratki przedlifta troche ryz ale wyszlo

kratki_z_lifta_do_przedlifta.jpg

stan zima luty 2014 ....pierwsze mycie zima :P

P2020645.jpgP2020653.jpgP2020665.jpg

P2020667.jpgP2020649.jpgP2020653.jpg

P2020663.jpgP2020648.jpgP2020644.jpg

---------- Post dopisany at 18:11 ---------- Poprzedni post napisany at 21:10 ----------

25 luty i 14 st wiec letni setup a pomyslec ze 4 lutego pierwszy raz auto umylem zima...

i 25 luty 2014 iii wiosna pelna geba wiec wpadl wiosenny setup...

P2250662.jpgP2250664.jpgP2250666.jpg

P2250668.jpgP2250676.jpgP2250640.jpg

P2250637.jpgP2250658.jpgP2250631.jpg

Opublikowano

Ładna sztuka:wink:

Powodzenia w dalszym modzeniu:hi:

Opublikowano

Kolorek mega autko robi robote :wink: powodzenia w dalszych modach :hi:

Opublikowano

ooo nadleśnictwo w Żołędowie... bierzemy stamtąd drewno do restauracji :wink: czemu nigdy się nie pojawiłeś na spocie (wtedy kiedy są oczywiście)? :whistling:

Opublikowano

dokładki w kolorze oraz boczne listwy w czerwonym dodają uroku. Tyle że przy malowaniu halogenów w połysk mogłeś pomyśleć o środkowej kratce by to samo zrobić .:wink:

Opublikowano
  • Autor

no prosze ktos zna moj rewir ;) ze spotami to ciezko czas znalesc. i trzeba wybierac miedzy jednym wariantem a drugim na spedzenie wolnego czasu. ale kiedys bym podjechal chociazby zeby obczaic na zywo auto dropsona ;)tym bardziej ze za grzanie tylkow nie wiem jak sie zabrac.

wiem wiem z kratka cos pomysle ale wtedy grill tez bede musial.

plan na szybko to ogarnac fifki tylne.

potem rezanie mat grzewczych na fotele i halo musze ostatecznie podlaczyc pod 397

a potem opony na tyl bo 245 mi przycieraja bokiem opony jak 4 os jada.