Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[B7 BPW] Zmiana na 19" Pomocy.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nic nie będzie tarło tylko nie bierz z tymi oponami 255/40 bo wtedy będzie tarło i za szerokie dla Ciebie. A jak masz zawias ma na wlepie w bagażniku :hi:

Opublikowano

Repliki a Ty szukasz 19 czy 18 bo już się gubię :rolleyes: a to znacząca różnica :gwizdanie:

Opublikowano

Repliki a Ty szukasz 19 czy 18 bo już się gubię :rolleyes: a to znacząca różnica :gwizdanie:

Tutaj mam dylemat, co wybrać czy 18" czy 19", Auto użytkuje głownie w DE, ale zdarza mi sie jeździć po wiejskich drogach, zaś w PL jestem 4 razy w roku. Doradzcie.

Opublikowano

Jeżeli DE to zdecydowanie bierz 19'. Opony szukaj/kup w rozmiarze 225/35 :wink4:

Opublikowano

felgi tak ale opony nie, to jest rozmiar z A8 / BMW 7 / S-class, do tych felg musiałbyś założyc 235/35/19

ale jeśli piszesz że masz standardowe zawieszenie to nie zakładaj 19" bo będzie to wyglądało komicznie, musi być koniecznie gleba przynajmniej -35mm

Opublikowano

felgi tak ale opony nie, to jest rozmiar z A8 / BMW 7 / S-class, do tych felg musiałbyś założyc 235/35/19

ale jeśli piszesz że masz standardowe zawieszenie to nie zakładaj 19" bo będzie to wyglądało komicznie, musi być koniecznie gleba przynajmniej -35mm

Właśnie z tym zawieszeniem to muszę sprawić, obecnie auto w PL, wiec nie mam mozliwosći.

Raczej będe się sklanial 18" żeby nie stal jak woz drabiniasty.

Opublikowano

Właśnie z tym zawieszeniem to muszę sprawić, obecnie auto w PL, wiec nie mam mozliwosći.

Raczej będe się sklanial 18" żeby nie stal jak woz drabiniasty.

duzej roznicy miedzy 18 a 19 czul nie bedziesz :rolleyes:

Opublikowano

jakbys chcial to 2continentale na sezon mam :cool1: 200zl i Twoje :decayed: tylko 19` Te nowe wzor R8 to ciezko powiedziec ile wytrzymaja :confused4: