technomaniac Opublikowano 19 Marca 2011 Opublikowano 19 Marca 2011 Witam wszystkich, mam mały problem, mianowicie jeszcze wczoraj było wszystko okej wsiadłem do auta odpaliłem i pojechałem, za to dziś już niema tak kolorowo ponieważ audi wogóle niekręci, żadnej reakcji przekrecam kluczyk nic jaka moze byc tego przyczyna? dzieki za odp
Bogumił Opublikowano 19 Marca 2011 Opublikowano 19 Marca 2011 A po przekręceniu kluczyka w stacyjce co się dzieje z kontrolkami? Czy gasną? Jak zachowuje się kontrolka od immo?
technomaniac Opublikowano 19 Marca 2011 Autor Opublikowano 19 Marca 2011 A po przekręceniu kluczyka w stacyjce co się dzieje z kontrolkami? Czy gasną? Jak zachowuje się kontrolka od immo? Kontrolki gasna ,jedynie mam błąd airbagu to swieci cały czas, niekiedy zdarzy sie że miga imo no ale to wtedy kręci a niechce odpalic, a dziś zero reakcji, a jesli chodzi o aku,tak sprawdzałem jest okej.
Maxcudo Opublikowano 19 Marca 2011 Opublikowano 19 Marca 2011 Może rozrusznik się zawiesił(bendix czy jakoś tak)? Puknij go
technomaniac Opublikowano 19 Marca 2011 Autor Opublikowano 19 Marca 2011 Słuchajcie właśnie wruciłem z garażu, i audi odpaliło tagże niewiem może rzeczywiście coś sie zwiesiło, no ale teraz co chwile miga imobilaiser , raz miga raz nie
kamil1990_2006 Opublikowano 19 Marca 2011 Opublikowano 19 Marca 2011 Słuchajcie właśnie wruciłem z garażu, i audi odpaliło tagże niewiem może rzeczywiście coś sie zwiesiło, no ale teraz co chwile miga imobilaiser , raz miga raz nie A Masz 2 kluczyk?? Może spróbuj odpalić 2 kluczykiem to może pomóc... Były przypadki że się kluczyk potrafi rozkodować, czy coś takiego... Może to być przyczyną skoro miga imo...
kamilmlody Opublikowano 19 Marca 2011 Opublikowano 19 Marca 2011 Bardzo moziwe, ze stacyjka sie rozlatuje
lukas10000 Opublikowano 19 Marca 2011 Opublikowano 19 Marca 2011 u mnie takie same objawy były przy zepsutym rozruszniku, niecałe 200 zł naprawa. Pozdrawiam
adrianus Opublikowano 20 Marca 2011 Opublikowano 20 Marca 2011 podjedz do jakiegos zaufanego elektromechanika, bo przy takich oznakach awarii mozesz miec lipe, pojedziesz gdzies dalej i nie wrocisz. tak z doswiadczenia, to warto zebys teraz zanim nie naprawisz usterki zaoptrz sie w drugi kluczyk i bierz go zawsze ze soba. kolega w astrze 2 mial cos podobnego jak ty i okazalo sie ze po prostu w jednym kluczyku cos tam sie chrzanilo, nie mial ze soba zapasowego i ze slowacji do olsztyna na lawecie wracal:/
davidoff82 Opublikowano 20 Marca 2011 Opublikowano 20 Marca 2011 Słuchajcie właśnie wruciłem z garażu, i audi odpaliło tagże niewiem może rzeczywiście coś sie zwiesiło, no ale teraz co chwile miga imobilaiser , raz miga raz nie A Masz 2 kluczyk?? Może spróbuj odpalić 2 kluczykiem to może pomóc... Były przypadki że się kluczyk potrafi rozkodować, czy coś takiego... Może to być przyczyną skoro miga imo... Potwierdzam ja tak mam- jeden klucz nie halo bez przyczyny
Rekomendowane odpowiedzi