Gość Tomboy Opublikowano 21 Marca 2006 Opublikowano 21 Marca 2006 Pytanie następujące - posiadam jeden kluczyk i potrzebuje kupic jeszcze jeden:) jaki wybrac?? 434 MHZ a moze ten bedzie pasował???? http://www.allegro.pl/item92487935_kluczyk_do_audi_a4.html
Raffaello_78 Opublikowano 23 Marca 2006 Opublikowano 23 Marca 2006 ja mam taki , w B5 nie da sie go zaprogramowac do cetralki drzwi tzn da sie ale to sporo kosztuje (ok 200zł) ja przelozylem pastylke immo do tego scyzoryka dorobilem grot a cala reszte tj plytke baterie wyjalem ale musze dodatkowo nosic pilota do centralnego/alarmu ale wyglad fajny ! polecam
audia41.6 Opublikowano 9 Kwietnia 2006 Opublikowano 9 Kwietnia 2006 ja też mam taki kluczyk i elektronik mi dorobił płytkę na wymiar i wszystko pięknie działa
alfuta Opublikowano 9 Kwietnia 2006 Opublikowano 9 Kwietnia 2006 ja też mam taki kluczyk i elektronik mi dorobił płytkę na wymiar i wszystko pięknie działa no tak, ale napisz ile ten elektronik skasował ? Pozdrawiam
Raffaello_78 Opublikowano 10 Kwietnia 2006 Opublikowano 10 Kwietnia 2006 najtaniej jest rozebrac scyzoryk i jechac na gielde elektroniczna i dopsaowac plytke z alarmu + dodatkwo najlepeij jak bylby na jedna baterie jak oryginal
Rekomendowane odpowiedzi