blbina Opublikowano 21 Marca 2011 Opublikowano 21 Marca 2011 Witam i mam pytanie jak w temacie czy podczas wymiany tarczy hamulcowej z tylu zakładacie tercze z piasta na stale (bo prawdopodobnie jest tak u mnie ETKA) czy zakładacie piastę z łożyskiem i na to tarcze? Jakie jest łożysko tzn.rodzaj i czy powinno sie zmieniać je podczas wymiany tarczy na nowe? i jeżeli jest to jaki moment dokręcania?
Dev Opublikowano 21 Marca 2011 Opublikowano 21 Marca 2011 łozysko masz w piascie na to nałozona jest tarcza tutaj masz info w temacie dokrecania piast: http://www.motonaprawa.pl/sklep,300,25,0,0,662,1.html
blbina Opublikowano 24 Marca 2011 Autor Opublikowano 24 Marca 2011 Oczywiscie ze lozysko jest w piascie .Chodzi mi o to ze jak bede zmienial tarcze to bede musial tez kupic piaste i lozyska.Poniewaz u mnie tarcza i piasta stanowia calosc. I tu chcialem zapytac jaka jest lepsza opcja?
Dev Opublikowano 24 Marca 2011 Opublikowano 24 Marca 2011 Oczywiscie ze lozysko jest w piascie .Chodzi mi o to ze jak bede zmienial tarcze to bede musial tez kupic piaste i lozyska.Poniewaz u mnie tarcza i piasta stanowia calosc. I tu chcialem zapytac jaka jest lepsza opcja? Kolego u Ciebie łozysko jest w piascie, a nie w tarczy i nie stanowi to całosci Amen
blbina Opublikowano 24 Marca 2011 Autor Opublikowano 24 Marca 2011 Mam nadzieje ze wiesz co piszesz .Dzieki
addassko Opublikowano 24 Marca 2011 Opublikowano 24 Marca 2011 Kolego u Ciebie łozysko jest w piascie, a nie w tarczy i nie stanowi to całosci Amen zapewniam Cie że tak jest !!
Rekomendowane odpowiedzi