qrczak91 Opublikowano 22 Marca 2011 Opublikowano 22 Marca 2011 Chciałem kupić fele, na lato. Znalazłem coś takiego: http://moto.allegro.pl/ladne-alu-wzor-porsche-polecam-i1500318812.html Cena podejrzanie niska, co z nimi może być nie tak?!
jacek28 Opublikowano 22 Marca 2011 Opublikowano 22 Marca 2011 a choćby to ze maja poobdzierane ranty i nie wyglada to elegancko,a moze nadaja sie też do prostowania kto wie
qrczak91 Opublikowano 22 Marca 2011 Autor Opublikowano 22 Marca 2011 po malowaniu nadal bedzie ok cena, a mam dobrego lakiernika, ktory pomaluje lepiej niz fabryka
bronekb5 Opublikowano 22 Marca 2011 Opublikowano 22 Marca 2011 Może być tak, że były droższe ale gość nie mógł przez zime sprzedać i obniżył cenę myśląc, że może się uda.. a swoją drogą, ten znaczek VW szpeci Jakby był to cena 500 zł w górę. Nie są to też oryginały, może pogięte od wewnątrz albo jedna lekko pęknięta od wewnątrz. a może gość ma szczęście na "spady z ciężarówki" :> Poprosić więcej zdjęć z wewnątrz i się zobaczy. Ja kupiłem ostatnio ori Audi 17" za 700 zł
clinque Opublikowano 22 Marca 2011 Opublikowano 22 Marca 2011 Ciekawe co to za produkcja, bo na moje oko nie sa to RH. ET idealne, nie trzeb kombinować, bier je albo ja je kupie i Ci sprzedam ze 2 stówki drożej, żeby cena nie była podejrzana :> hehe Na poważnie to dobra oferta, a audiolina nawet na 17' prosiakach nie wygląda źle
Rekomendowane odpowiedzi