Opublikowano 17 Grudnia 200718 l Hmmm widze ze wszyscy ladnie zrobili VT. Ale znowu keżor wszystko bylo by ok gdyby nie te alu - musisz nad tym pocwiczyc. Proponuje polaczyc prace sokola z kezora i bedzie max wypas;]
Opublikowano 17 Grudnia 200718 l Hmmm widze ze wszyscy ladnie zrobili VT. Ale znowu keżor wszystko bylo by ok gdyby nie te alu - musisz nad tym pocwiczyc. Proponuje polaczyc prace sokola z kezora i bedzie max wypas;] nic nie bedziemy lączyc proponuje sciagac prace na dysk bo w wiekszych wymiarach lepiej wygladają
Opublikowano 17 Grudnia 200718 l Kezor , sokolnh no ładnie, grafi troche mało realnie , ale ja nawet rtak nie umiem . Graaty.
Opublikowano 17 Grudnia 200718 l Kezor , sokolnh no ładnie, grafi troche mało realnie , ale ja nawet rtak nie umiem . Graaty. A co tam jest mało realnego ?
Opublikowano 17 Grudnia 200718 l Kezor , sokolnh no ładnie, grafi troche mało realnie , ale ja nawet rtak nie umiem . Graaty. A co tam jest mało realnego ? chyba rejestracja
Opublikowano 17 Grudnia 200718 l Autor Keżorek miałeś wrzucić ankiete pozwoliłem sobie wrzucić... dzieki [br]Dopisany: 17 Grudzień 2007, 11:32 _________________________________________________takie małe OT : pragnę zauwazyc w projekcie Keżroka ze zostałem włascicielem hotelu oraz siedze sobie gdzies na balkonie hihihihih :oklaski:
Opublikowano 17 Grudnia 200718 l Kezor , sokolnh no ładnie, grafi troche mało realnie , ale ja nawet rtak nie umiem . Graaty. A co tam jest mało realnego ? Felgi, obudowa lusterek,
Opublikowano 17 Grudnia 200718 l Keżorek miałeś wrzucić ankiete pozwoliłem sobie wrzucić... dzieki [br]Dopisany: 17 Grudzień 2007, 11:32 _________________________________________________takie małe OT : pragnę zauwazyc w projekcie Keżroka ze zostałem włascicielem hotelu oraz siedze sobie gdzies na balkonie hihihihih :oklaski: to chyba nie jest hotel
Opublikowano 17 Grudnia 200718 l Autor No dobra pensjonacik ...... ale tez fajny i miejscówka cąłkiem cąłkiem bo to w końcu RIMINI
Opublikowano 17 Grudnia 200718 l No dobra pensjonacik ...... ale tez fajny i miejscówka cąłkiem cąłkiem bo to w końcu RIMINI nie miałem pensjonaciku na mysli raczej cos z ładnymi paniami :gwizdanie:
Opublikowano 17 Grudnia 200718 l Ale żeby skody nie mogły parkować pod tym hotelem nie ładnie :gwizdanie:
Opublikowano 17 Grudnia 200718 l Głos oddany na Keżora - chociaż to tylne koło troche za duże Ale ogólnie fajne wszystkie prace.
Opublikowano 17 Grudnia 200718 l Kezorek mnie rozwalil jednym znaczkiem az sobie znowu takiego avatara zrobie
Opublikowano 17 Grudnia 200718 l Autor Dla mnie Praca SokolNh 2 jeste mega ..... az mi do głowy wpadło by moze urealnic ten projekcik....
Opublikowano 17 Grudnia 200718 l Widze że juz wystartowaliście , to ja tak wkleje poza konkursem jesli moge