melon1 Opublikowano 23 Marca 2011 Opublikowano 23 Marca 2011 Witam A wiec z wiosna przyszła pora na wymianę wahaczy:D zdecydowałem się kupić Lemfordera ,mam nadzieje ze troszkę na nich pojeżdżę ,naczytałem się już dużo o wahaczach i nawet miałem kupować Master Sporty ale chyba dopłacę i mam nadzieje ze będę zadowolony:D I tu Moje pytanko ,czy ktoś już kupował Lemfordery z Allegro i mógłby mi polecić rzetelnego sprzedawcę??nie chciałbym wybulić 1400-1500 zł za chińskie coś Ewentualnie jakiś sklep w okolicach Częstochowy?? Pozdrawiam
kalik Opublikowano 23 Marca 2011 Opublikowano 23 Marca 2011 http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?board=25.0 Popytaj o ceny ludzi, którzy sprzedają na forum. Myślę, że będą dobre ceny i sprawdzona jakość.
andy59 Opublikowano 23 Marca 2011 Opublikowano 23 Marca 2011 Witaj! Kupowałem na początku 2010 r. od TOMA77,jest zadowolony z tych wahaczy. Andy59
Armi Opublikowano 23 Marca 2011 Opublikowano 23 Marca 2011 Witam A wiec z wiosna przyszła pora na wymianę wahaczy:D zdecydowałem się kupić Lemfordera ,mam nadzieje ze troszkę na nich pojeżdżę ,naczytałem się już dużo o wahaczach i nawet miałem kupować Master Sporty ale chyba dopłacę i mam nadzieje ze będę zadowolony:D I tu Moje pytanko ,czy ktoś już kupował Lemfordery z Allegro i mógłby mi polecić rzetelnego sprzedawcę??nie chciałbym wybulić 1400-1500 zł za chińskie coś Ewentualnie jakiś sklep w okolicach Częstochowy?? Pozdrawiam Kup od Toma albo od dzika. Z przesyłką wyjdzie tyle co na Allegro a masz pewność oryginału
Rekomendowane odpowiedzi