Gamling Opublikowano 17 Grudnia 2007 Opublikowano 17 Grudnia 2007 Panie i Panowie milo mi w koncu zaprosic na moja nowa strone internetowa. Zawartosc to przede wszystkim zdjecia. Co prawda audi (jeszcze) tam nie ma ale kiedys na pewno sie pojawi. Mino wszystko mysle ze troche zdjec moze Wam sie spodobac. Polecam zwlaszcza galerie USA 2007 A tutaj link: http://www.w-obiektywie.com
slaweq Opublikowano 17 Grudnia 2007 Opublikowano 17 Grudnia 2007 Zdjecia rewelacja, jestem pod wrażeniem A zastanawia mnie jedna galeria a mianowicie Bonarka... gdzie to bylo robione?
xxxWIELKIxxx Opublikowano 17 Grudnia 2007 Opublikowano 17 Grudnia 2007 fajna galeria i swietnie dopracowana stronka...sam pisales w html-u czy ktos Ci robil??
Nowak_zg Opublikowano 17 Grudnia 2007 Opublikowano 17 Grudnia 2007 w php chyba napisana .... ? fajnie dopracowana i mega dobre fotki :oklaski:
Gamling Opublikowano 17 Grudnia 2007 Autor Opublikowano 17 Grudnia 2007 Sam tego nie pisalem. Robil to dla mnie znajomy a powstalo w php ze skryptami javy. Ciesze sie bardzo ze wam sie podoba A Bonarka to stara fabryka w Krakowie, w tym miejscu ma teraz powstac kolejne centrum handlowe. Byla koncepcja zeby zachowac i odbudowac stara zabudowe laczac ja z nowoczesnym stylem ale oczywiscie okazalo sie to dosc drogie i inwestor zdecydowal o rozbiórce.
slaweq Opublikowano 17 Grudnia 2007 Opublikowano 17 Grudnia 2007 Pytalem o nazwe Bonarke bo obiła mi sie o uszy ta nazwa w mojej pracy... Czy tam jest cos teraz budowane? I jaka firma to robi? wiesz moze... [OT, proszę się powstrzymać. jak chcesz jakieś info to możesz zapytać na PW] - schiller
Gość rob Opublikowano 17 Grudnia 2007 Opublikowano 17 Grudnia 2007 fotki prześliczne, wręcz nierealne :th:
Hauzer Opublikowano 17 Grudnia 2007 Opublikowano 17 Grudnia 2007 Coś pięknego no i zamek w Łańcucie :th: Strona klimatyczna, dobrze zrobiona.
Gamling Opublikowano 17 Grudnia 2007 Autor Opublikowano 17 Grudnia 2007 Dzieki, ciesze sie ze Wam sie podoba
Mad_MAX Opublikowano 17 Grudnia 2007 Opublikowano 17 Grudnia 2007 fotki prześliczne, wręcz nierealne :th: Mialem to wlasnie napisac !! Foty sa po prostu powalajace :notworthy: Jestem pelen podziwu dla ciebie za tak PIEKNE zdjecia , naucz mnie tego
Gość Trzeniu Opublikowano 17 Grudnia 2007 Opublikowano 17 Grudnia 2007 Gamling ... słów brakuje Stary ... respekt jak stąd do USA :oklaski: :oklaski: :oklaski: :oklaski:
Gamling Opublikowano 17 Grudnia 2007 Autor Opublikowano 17 Grudnia 2007 Jak ktos chce to ja chetnie kilka slow opowiem co i jak sie z aparatem robi Generalnie podstawa to cierpliwosc I jeszcze raz dzieki za slowa uznania
rex Opublikowano 17 Grudnia 2007 Opublikowano 17 Grudnia 2007 Karolu, wielki szacunek. Zdjęcia naprawdę pierwsza klasa
Cuber Opublikowano 17 Grudnia 2007 Opublikowano 17 Grudnia 2007 Gamling graty zdjecia zajefajne w takim razie umawiamy sie na sesje zdjeciowa mojego cubrowozu
Iverson Opublikowano 18 Grudnia 2007 Opublikowano 18 Grudnia 2007 Gamling dużo bierzesz za 1h sesji!! Cuda wianki wyczyniasz z tym aparatem!! MASSSAKRA jesteś guru fotosów!!
Gamling Opublikowano 18 Grudnia 2007 Autor Opublikowano 18 Grudnia 2007 Czasem duzo a czasem nic :> A jak cos potrzeba to pisz smialo na priv.
Rekomendowane odpowiedzi