miro_x Opublikowano 24 Marca 2011 Opublikowano 24 Marca 2011 Samochód mojego taty. Usunięty DPF i troszkę moc podniesiona. Wyżej się nie dało bo poddymiał lekko. Mimo tego różnica jest i to spora w jeździe. No i problem DPFu z głowy.
wrclaguna Opublikowano 24 Marca 2011 Opublikowano 24 Marca 2011 to tatusko bedzie teraz za****al czekamy na wykresik
miro_x Opublikowano 24 Marca 2011 Autor Opublikowano 24 Marca 2011 już powinno działać. Cos źle wskoczyło z imageshack
antonio Opublikowano 24 Marca 2011 Opublikowano 24 Marca 2011 seria fajna ale przyrost taki sobie ile przelotu ma furacz?
miro_x Opublikowano 24 Marca 2011 Autor Opublikowano 24 Marca 2011 około 180 tyś. seria taka wyszła bo dpf wycięty ile byłoby z nim nie mam pojęcia. przyrost niewielki ale jakby nie patrzeć ponad 160 koni wyszło. Wszystkie podzespoły seryjne więc nie było na czym szaleć.
antonio Opublikowano 24 Marca 2011 Opublikowano 24 Marca 2011 jak się uda to w przyszłym tygodniu pojade do Roberta na hamownię zobaczyć jaka seria u mnie jest
variocustoms Opublikowano 29 Marca 2011 Opublikowano 29 Marca 2011 dziwnie mało, no i to założenie kopcenia jak będzie więcej, mi Witek ze 138,5 na 166 zrobił i można było więcej ale zostawiłem na 166, oczywiście kultura jazdy znacznie większa bo serię miałem dziwną z Nm, ja DPF nie miałem
miro_x Opublikowano 29 Marca 2011 Autor Opublikowano 29 Marca 2011 no tak jakoś mniej wyszło. rzeczywiście lekko poddymiał jak było więcej mocy więc Witek ustawił bezpieczny poziom. W sumie tato zadowolony bo nie ma już dpfa a i moc też czuć. Mam porównanie do swojego i jest to odczuwalne
Grisza79 Opublikowano 30 Marca 2011 Opublikowano 30 Marca 2011 szału nie ma Przyrost faktycznie mały... Podejrzewam że zbytniej różnicy nie odczułeś...
miro_x Opublikowano 30 Marca 2011 Autor Opublikowano 30 Marca 2011 nie. no właśnie różnica jest i to odczuwalna pomimo niewielkiego przyrostu. Najważniejsze że właściciel zadowolony. Jak się kiedys turbo spsuje to się wrzuci większe i będzie bardziej odczuwalne.
Rekomendowane odpowiedzi