Reggi Opublikowano 8 Maja 2011 Opublikowano 8 Maja 2011 Poza tym przy moim kolorze auta to wchodzi w grę delikatniusieńka ściemka Show As soooon Paweł jaką masz średnicę końcówek wydechu ? Bo muszę swoje wyprostowac, a nie wiem jaka średnieca będzie dobra :polew: ło matko ragga fura kox będzie - fi w sam raz Ssijta 90mm szerokosc calej rurki a grubosc ok 5mm Dzięki Wizualnie to tak chyba ciut za wąskie te fifki Czy mnie się wydaje tylko ?
Nowak_zg Opublikowano 20 Maja 2011 Autor Opublikowano 20 Maja 2011 szczerze ci powiem ze ja bym wiekszych nie chcial wg mnie na zywo wyglada to tak jak ma byc. czyli seryjnie i schludnie. ze srednia latwo przesadzic i nieraz 10mm wiecej juz mocno psuje efekt[br]Dopisany: 08 Maj 2011, 15:19_________________________________________________dzis kreska ze switzerem p800 zakonczona niepowodzeniem zaraz postaram sie wrzucic jakies fotki [br]Dopisany: 20 Maj 2011, 22:42_________________________________________________Sciema szyb: S6 i Switzer P800:
Flyer Opublikowano 20 Maja 2011 Opublikowano 20 Maja 2011 a ile dostales z tym Switzerem? 20 dlugosci? pytam powazine, bo to auto za***iście przenosi moc na kola, wiec tutaj pewnie przy drugim biegu juz go widziales daleko z przodu :gwizdanie:
skovroon Opublikowano 20 Maja 2011 Opublikowano 20 Maja 2011 o ile się nie mylę to to dziadostwo ma z jakieś 800PS ?? :shocked: :slina:
Nowak_zg Opublikowano 20 Maja 2011 Autor Opublikowano 20 Maja 2011 a ile dostales z tym Switzerem? 20 dlugosci? pytam powazine, bo to auto za***iście przenosi moc na kola, wiec tutaj pewnie przy drugim biegu juz go widziales daleko z przodu :gwizdanie: nie wiem .... duzo w cholere. Wynik znalem od poczatku ale jechalem dlatego zeby pocieszyc sie widokiem jak to zapier*ala . Mimo ze u mnie 2 osoby na pokladzie a on sam to i tak by to nic nie zmienilo jakbym jechal sam ... ale kolega jeden do mnie powiedzial potem ze myslal ze ja nie deptalem do podlogi .... Masakryczny przeciag zrobil ten switzer. [br]Dopisany: 20 Maj 2011, 23:21_________________________________________________Wlasciciel switzera mega sympatyczny gosc .... mowil ze mial duzo w zyciu aut np f430 ale stiwerdzil ze nissan to jedno z najlepszych. Jego brat ma rs6 c6 730KM po mtmie i mowi ze tez bardzo fajne auto ... a co do switzera to robiony w polsce przez oficialnego przedstawiciela ... i podobno zachowal gwarancje. no ale nie ma co porownywac skoro tamto w optymalnych warunkach na dobrym podlozu i oponie robi 2.5s do 100km/h
variocustoms Opublikowano 20 Maja 2011 Opublikowano 20 Maja 2011 Switzer porabia Hayabusę w pełnym zakresie a co dopiero S6 w starej kaście, ja bym nawet z nim nie startował bo było by mi głupio
skovroon Opublikowano 21 Maja 2011 Opublikowano 21 Maja 2011 S6 w starej kaście, ja bym nawet z nim nie startował bo było by mi głupio Dlaczego głupio ? Sama przyjemność dostać baty od takiego monstrum. Ja bym się nawet cienkim z nim ustawił dla samej satysfakcji :decayed:
Nowak_zg Opublikowano 21 Maja 2011 Autor Opublikowano 21 Maja 2011 S6 w starej kaście, ja bym nawet z nim nie startował bo było by mi głupio Dlaczego głupio ? Sama przyjemność dostać baty od takiego monstrum. Ja bym się nawet cienkim z nim ustawił dla samej satysfakcji :decayed: tez tak sadze ... ale widac vario startuje tylko tam gdize ma szanse na wygrana. dla mnie to byla przyjemnosc podludzic switzera na swiatlach i patrzec jak to startuje i jakie dzwieki wydaje a potem stanac i obejrzec takie cos z bliska.
insane_Infinity Opublikowano 21 Maja 2011 Opublikowano 21 Maja 2011 Jezuuu ciekawe ile Taki P800 kosztuję bo Seria około 350 tyś Miedziaków
turdzi Opublikowano 21 Maja 2011 Opublikowano 21 Maja 2011 jak na to co to auto oferuje to jest to prawie promocja
insane_Infinity Opublikowano 21 Maja 2011 Opublikowano 21 Maja 2011 Właśnie prawie robi wielką różnice.. znalazłem cene ....555 tysięcy złotych... :slina: aby nie robić OT ładna S6 C5 a dostać baty od takiego potwora jak GTR Switzer.. bezcenne
PABLO Opublikowano 21 Maja 2011 Opublikowano 21 Maja 2011 a ile dostales z tym Switzerem? 20 dlugosci? pytam powazine, bo to auto za***iście przenosi moc na kola, wiec tutaj pewnie przy drugim biegu juz go widziales daleko z przodu :gwizdanie: nie wiem .... duzo w cholere. Wynik znalem od poczatku ale jechalem dlatego zeby pocieszyc sie widokiem jak to zapier*ala . Mimo ze u mnie 2 osoby na pokladzie a on sam to i tak by to nic nie zmienilo jakbym jechal sam ... ale kolega jeden do mnie powiedzial potem ze myslal ze ja nie deptalem do podlogi .... Masakryczny przeciag zrobil ten switzer. [br]Dopisany: 20 Maj 2011, 23:21_________________________________________________Wlasciciel switzera mega sympatyczny gosc .... mowil ze mial duzo w zyciu aut np f430 ale stiwerdzil ze nissan to jedno z najlepszych. Jego brat ma rs6 c6 730KM po mtmie i mowi ze tez bardzo fajne auto ... a co do switzera to robiony w polsce przez oficialnego przedstawiciela ... i podobno zachowal gwarancje. no ale nie ma co porownywac skoro tamto w optymalnych warunkach na dobrym podlozu i oponie robi 2.5s do 100km/h Już się Ciebie miałem pytać skąd masz pewność że to P800 jak "zwykłego GT-R'a" ciężko zobaczyć na drodze a co dopiero Switzer P800 [br]Dopisany: 21 Maj 2011, 16:47_________________________________________________ Jezuuu ciekawe ile Taki P800 kosztuję bo Seria około 350 tyś Miedziaków http://otomoto.pl/nissan-gt-r-switzer-p800-C17267687.html Tu masz mój temat o tym potworze http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=126488.msg1511422#msg1511422
variocustoms Opublikowano 21 Maja 2011 Opublikowano 21 Maja 2011 u mnie na wsi są 2 GT-Ry, biały i czarny, 2 szt. zmodzone co do ustawek to nie jestem już tak młodym jurnym kogutem jak autor wątku
PABLO Opublikowano 21 Maja 2011 Opublikowano 21 Maja 2011 Strasznie małe to S6 się wydaje przy takim GT-R
k0za Opublikowano 22 Maja 2011 Opublikowano 22 Maja 2011 Widziałem niedawno tego GTRa, ładnie się kolega bawi :gwizdanie:
RafuZG Opublikowano 29 Maja 2011 Opublikowano 29 Maja 2011 nowak widziałem właśnie w zg że czasem śmiga ten skyline ale nie wiedziałem że to p800
PABLO Opublikowano 5 Czerwca 2011 Opublikowano 5 Czerwca 2011 nowak widziałem właśnie w zg że czasem śmiga ten skyline ale nie wiedziałem że to p800 Nowy GT-R to żaden już Skyline, nie mylić tego. Sorry za
Nowak_zg Opublikowano 18 Lipca 2011 Autor Opublikowano 18 Lipca 2011 TROCHE FOTEK ZE SPOTU: S6 i A8 4.2 a tu S6 + 2x klubowe auta
Rekomendowane odpowiedzi