kamilek Opublikowano 27 Marca 2011 Opublikowano 27 Marca 2011 Tak jak w temacie brzęczy mi pokrywa silnika a mechanik twierdzi, że przy alternatorze powinno być jakieś metalowe mocowanie do niej. Spotkał się ktoś kiedyś z czymś takim? Jak to się fachowo nazywa jeśli w ogóle coś takiego tam powinno być? Proszę o poradę
jarbi Opublikowano 28 Marca 2011 Opublikowano 28 Marca 2011 Zgadza się - pokrywa powinna się wsunąć w taką jakby prowadnicę, tuż obok alternatora. Zerknę na to dokładniej i jak się uda to zrobię fotkę (trochę ciasno tam jest).
kamilek Opublikowano 28 Marca 2011 Autor Opublikowano 28 Marca 2011 No właśnie u mnie tego brakuje i tak trzęsie tą pokrywą. Można tą część dostać gdzieś tu na forum? Jakbyś mógł kolego zrobić zdjęcia byłbym bardzo wdzięczny
jarbi Opublikowano 28 Marca 2011 Opublikowano 28 Marca 2011 Zrobiłem te fotki ale wrzucę je jutro - nie mam jak ich teraz zrzucić na kompa To mocowanie jest przy pompie i boczna część osłony jest w nie wsunięta. Dodatkowo są na tym uchwycie gumy - sprawdź jeszcze dobrze, może brakuje tylko tych gum. Zapytaj jeszcze w "dziale części", może któryś z kolegów znajdzie rysunek i nr tego elementu
kamilek Opublikowano 28 Marca 2011 Autor Opublikowano 28 Marca 2011 Nie ma tego uchwytu tam, dzięki wielkie kolego czekam na zdjątka
jarbi Opublikowano 29 Marca 2011 Opublikowano 29 Marca 2011 Proszę bardzo - nie widać go w całości ale myślę, że to pomoże.
jarbi Opublikowano 29 Marca 2011 Opublikowano 29 Marca 2011 Proszę bardzo Nie wiem, czy gdzieś to dostaniesz poza serwisem... ale spróbuj "zaatakować" serwis i może sklepy z częściami do skody (te same elementy można kupić w niższej cenie a octavia I wychodziła z tym silnikiem).
dziuniek 79 Opublikowano 29 Marca 2011 Opublikowano 29 Marca 2011 chyba tylko serwisie dostaniesz ten element , albo popytaj dziale sprzedam .
kamilek Opublikowano 30 Marca 2011 Autor Opublikowano 30 Marca 2011 I chyba będzie trzeba tak zrobić Dzięki wielkie koledzy za pomoc
Rekomendowane odpowiedzi