tureczeq Opublikowano 21 Grudnia 2007 Opublikowano 21 Grudnia 2007 Witam!!To moj pierwszt post ale potrzebuje waszej pomocy!!Posiadam [A4 95r.102KM 1.6] od niedawna i siadły mi długie swiatła z tego co sie dowiedzialem ze to przekaznik ale nie wiem gdzie go szukac w aucie;/ wiem ze to moze banalne i smiweszne ale jezeli ktos moze mi pomoc to bede bardzo wdzieczny pozdrawiam!! Nazywaj poprawnie tematy. Ten prefiks,który podałeś w opisie stosuj zawsze na początku tematu. Ten poprawiłem. [cayenne]
dark79 Opublikowano 21 Grudnia 2007 Opublikowano 21 Grudnia 2007 nie ma przkaznikow swiatel czy to mijania, czy drogowych, jak kolega wyzej napisal, sprawdz przelacznik, a najpierw bezpieczniki, a czy mozesz blysnac swiatlami dlugimi??
tureczeq Opublikowano 21 Grudnia 2007 Autor Opublikowano 21 Grudnia 2007 Ale to moze byc przekaznik...i chcialbym to spr.;)ale nie wiem gdzie go szukac??wie ktos gdzie tego szukac??;>[br]Dopisany: 21 Grudzień 2007, 20:51 _________________________________________________Moge blysnac;) ale nie wiem gdzie szukac bezpiecznikow??[br]Dopisany: 21 Grudzień 2007, 20:53 _________________________________________________przelacznik normalnie pyka wiec nie wiem czemu nie wrzuca mi swiatel chyba ze to nie chodzi o uszkodzenie mechaniczne:>
dark79 Opublikowano 21 Grudnia 2007 Opublikowano 21 Grudnia 2007 jezeli blyska znaczy ze dochodzi prad i do swiatel jest dobrze, rozbierz wlacznik i zobacz w srodku,tam sa normalnie styki i lubia sie nadpalac, czasami wystarczy przetrzec papierem sciernym i dziala, a czasami nowa manetka
marewel Opublikowano 21 Grudnia 2007 Opublikowano 21 Grudnia 2007 Ja jak go rozebralem to juz nie zlozylem
tureczeq Opublikowano 22 Grudnia 2007 Autor Opublikowano 22 Grudnia 2007 No dobra to jeszzcemi pow.jak sie do tego dobrac??;>bo kompletnie nie wiem jak to ugryzc;/
dark79 Opublikowano 22 Grudnia 2007 Opublikowano 22 Grudnia 2007 a poszukac ciezko?? http://www.a4-klub.pl/smf/index.php/topic,18542.0.html prosze
Rekomendowane odpowiedzi