Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B7 BPW] Czy nadaje sie na chipa?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

chciałbym się zapytać jak oceniacie możliwości poddania mojego auta chipowi

rok produkcji 2006

przebieg: 210 tys.

silnik ma dpf

opłaca się zwiększać moc?

filter póki się nie odzywa wolał bym go zostawic

Opublikowano

a czemu ma sie nie nadawac. 210kkm to jeszcze calkiem nieduzo. Filtr moim zdaniem niczemu nie wadzi - i tak sie predzej czy pozniej zapcha i tak

Opublikowano

Jeżeli silnik jest OK i cała reszta, to nie widze przeciwwskazań :wink4:

Opublikowano

zrób komplet logów to będziesz wiedział więcej

Opublikowano

masz dpf więc raz na jakiś czas pasuje przegonić autko więc dobrze jeśli jest czym przycisnąć by to zrobić :decayed: a tak serio to posłuchaj rady kolegi mech15, zrób logi i będzisz wiedział czy chipować czy się wstrzymać

Opublikowano

Powiem tak troche nie rozumie Waszych wypowiedzi bo tak tutaj piszecie ze warto ze robic ze bedzie lepiej a jak kolega miro_x wrzucil wykres do odpowiedniego dzialu to znow wszyscy przyrost za maly ze slabo ze pewnie nie czuje roznicy, a przeciez jesli czarny588 chce zostawic DPF-a i reszte gratow seryjnych to nie osiagnie wiecej jak 165 max 167KM wiec kogo naprawde sluchac powiem ze ja tak samo pytalem w swoim watku czy warto i wszyscy ze tak, ale jesli pozniej wstawie wykres po sofcie i bedziecie pisac tak jak w tamtym przypadku to czegos tu nie rozumie :mysli: dodam ze jestem juz na liscie do ECUPROJEKT Wroclaw i jesli na diagnostyce wyjdzie wszystko ok to zrobie program zastanawiaja mnie tylko te rozbieznosci w wypowiedziach...

Opublikowano

Powiem tak troche nie rozumie Waszych wypowiedzi bo tak tutaj piszecie ze warto ze robic ze bedzie lepiej a jak kolega miro_x wrzucil wykres do odpowiedniego dzialu to znow wszyscy przyrost za maly ze slabo ze pewnie nie czuje roznicy, a przeciez jesli czarny588 chce zostawic DPF-a i reszte gratow seryjnych to nie osiagnie wiecej jak 165 max 167KM wiec kogo naprawde sluchac powiem ze ja tak samo pytalem w swoim watku czy warto i wszyscy ze tak, ale jesli pozniej wstawie wykres po sofcie i bedziecie pisac tak jak w tamtym przypadku to czegos tu nie rozumie :mysli: dodam ze jestem juz na liscie do ECUPROJEKT Wroclaw i jesli na diagnostyce wyjdzie wszystko ok to zrobie program zastanawiaja mnie tylko te rozbieznosci w wypowiedziach...

Dobrze powiedziane :naughty:

Ale warto zapodać sobie wirusik ,,,od przybytku KM i NM jeszcze nikt nie narzekał :good:

Opublikowano
  • Autor

no to będę coś myślał:) dzięki za wypowiedzi:)

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

kolego dbaj o dPF :)przewidywana zywotność to 150tyś 3 tyś obrotów na 3 biegu i proponuje 15 km raz w miesiacu przegnac w taki sposób :>

Opublikowano
  • Autor

ja juz mam 210 wiec wiesz nic nie ma ani nawet nie zapchany a jak bedzie awaria to go wywale:) co do wytrzymałości słyszałem juz 200 300 wiec wiesz nie robi to na mnie wrażenia[br]Dopisany: 11 Kwiecień 2011, 20:51_________________________________________________temat do zamknięcia:)