_Makki_ Opublikowano 11 Sierpnia 2011 Opublikowano 11 Sierpnia 2011 Super zdjecie i w ruchu jeszcze ladniej ta TT sie prezentuje! A felgi wedlug mnie wygladaja ladnie, ale tylko w ruchu
wrclaguna Opublikowano 11 Sierpnia 2011 Opublikowano 11 Sierpnia 2011 http://piotrpiechocki.viewbook.com/ Widze tam tez fotki Rosemayera
piotrkop Opublikowano 11 Sierpnia 2011 Opublikowano 11 Sierpnia 2011 a tak jakoś wyszło... dzięki za miłe komentarze, wkrótce kolejne zdjęcia
Rosemeyer Opublikowano 11 Sierpnia 2011 Opublikowano 11 Sierpnia 2011 http://piotrpiechocki.viewbook.com/ Widze tam tez fotki Rosemayera No tak, bo to wlasnie Piotrek je robił - pisałem o tym ;-) malik, a na żwir nie chciałeś jechac? ;-)
Magdalenah Opublikowano 11 Sierpnia 2011 Opublikowano 11 Sierpnia 2011 Mały teaser fotek z wczorajszej sesji. Więcej już wkrótce. Fotki by Piotr Piechocki, http://piotrpiechocki.viewbook.com/ bossskie foto
malik Opublikowano 11 Sierpnia 2011 Autor Opublikowano 11 Sierpnia 2011 malik, a na żwir nie chciałeś jechac? ;-) No tak, żwirownia to rzeczywiście idealne miejsce dla zawieszenia w TT
Rosemeyer Opublikowano 11 Sierpnia 2011 Opublikowano 11 Sierpnia 2011 malik, a na żwir nie chciałeś jechac? ;-) No tak, żwirownia to rzeczywiście idealne miejsce dla zawieszenia w TT Nie rób scen-twardym trzeba być nie mientkim
KmK Opublikowano 11 Sierpnia 2011 Opublikowano 11 Sierpnia 2011 malik, a na żwir nie chciałeś jechac? daj spokój, potem byłyby piękne zdjęcia z brudnymi kołami
piotrkop Opublikowano 11 Sierpnia 2011 Opublikowano 11 Sierpnia 2011 muszę przyznać, że jeszcze nie miałem przyjemności foto-obcować z tak czystym autem. a malik opony przygotował Isza klasa!
AndyN Opublikowano 11 Sierpnia 2011 Opublikowano 11 Sierpnia 2011 A nie tylko bzdurne posty napier****** decayed Cycu , idż lepiej sprawdź czy nie zamontowałeś drugiego czujnika deszczu . Sprawdzę potem sprawdzę I hoooya. Idę o zakład, że nie sprawdziłeś.
T-żółw Opublikowano 11 Sierpnia 2011 Opublikowano 11 Sierpnia 2011 A nie tylko bzdurne posty napier****** decayed Cycu , idż lepiej sprawdź czy nie zamontowałeś drugiego czujnika deszczu . Sprawdzę potem sprawdzę I hoooya. Idę o zakład, że nie sprawdziłeś. to przegrałes zakład bo nagrywał filmik tego samego dnia jak u niego byłem dlaczego nie wrzucił, tego nie wiem
Rosemeyer Opublikowano 11 Sierpnia 2011 Opublikowano 11 Sierpnia 2011 muszę przyznać, że jeszcze nie miałem przyjemności foto-obcować z tak czystym autem. a malik opony przygotował Isza klasa! I pewnie jeszcze na lawecie przyjechał pod plandeka
AndyN Opublikowano 11 Sierpnia 2011 Opublikowano 11 Sierpnia 2011 A nie tylko bzdurne posty napier****** decayed Cycu , idż lepiej sprawdź czy nie zamontowałeś drugiego czujnika deszczu . Sprawdzę potem sprawdzę I hoooya. Idę o zakład, że nie sprawdziłeś. to przegrałes zakład bo nagrywał filmik tego samego dnia jak u niego byłem dlaczego nie wrzucił, tego nie wiem Ale on miał adaptacje sprawdzić a nie filmiki kręcić ....
T-żółw Opublikowano 11 Sierpnia 2011 Opublikowano 11 Sierpnia 2011 nagrywał filmik z działania czujnika deszczu i zmierzchu..o tym wówczas debata była
ono Opublikowano 11 Sierpnia 2011 Opublikowano 11 Sierpnia 2011 A bo w sumie mam to w duupie Malik fota kox
adamooo Opublikowano 11 Sierpnia 2011 Opublikowano 11 Sierpnia 2011 Piotrek mi też zrobisz porządną sesje ? :gwizdanie:
piotrkop Opublikowano 11 Sierpnia 2011 Opublikowano 11 Sierpnia 2011 Piotrek mi też zrobisz porządną sesje ? :gwizdanie: Chętnie, czekam na PW
Rosemeyer Opublikowano 12 Sierpnia 2011 Opublikowano 12 Sierpnia 2011 Piotrek mi też zrobisz porządną sesje ? :gwizdanie: Najpierw trąbki zamontuj ;-)
malik Opublikowano 12 Sierpnia 2011 Autor Opublikowano 12 Sierpnia 2011 Piotrek mi też zrobisz porządną sesje ? :gwizdanie: Adas, ale Ty chcesz sobie robic sesje czy swojemu autu? :gwizdanie: Piotrze, z gory ostrzegam ze w obu przypadkach to bedzie stracony czas. Jeszcze takiego photoshopa nie wymyslili zeby cos z tych fotek wyszlo
Rekomendowane odpowiedzi