vdm Opublikowano 31 Sierpnia 2011 Opublikowano 31 Sierpnia 2011 EOT Malik chyba widziałem Ciebie w TVN Turbo na Track Day w Poznaniu, przyznaj się czym śmigałeś Eeee... to chyba nie ja. W Poznaniu nie byłem od kilku lat. Jeśli już to TVN Turbo mogło mnie nagrać 2 tyg temu na zawodach skuterów wodnych w Rydzewie. Była ich ekipa z kamerą bo laska od nich (Alicja z Gadżeta) startowała w klasie Ladies. gość z mojej miejscowości startował tam chyba w amatorskich... i zajął chyba pierwsze miejsce Świetne auto...
malik Opublikowano 8 Października 2011 Autor Opublikowano 8 Października 2011 To tylko przymiarka. Dojdzie oczywiście uszczelka i profi malowanie proszkowe lakierem strukturalnym żeby pasowało do reszty zestawu Neuspeed.
mgtan Opublikowano 9 Października 2011 Opublikowano 9 Października 2011 ciekawy mod... sporo miejsca masz tam na zabudowę filtra... tak z ciekawości to coś daje przy tym silniku?
malik Opublikowano 9 Października 2011 Autor Opublikowano 9 Października 2011 ciekawy mod... sporo miejsca masz tam na zabudowę filtra... tak z ciekawości to coś daje przy tym silniku? Oslona ma za zadanie odciac doplyw goracego powietrza z silnika oraz zmniejszyc halas zasysania. Jeszcze nie hamowalem auta zamontowaniu nowego dolotu. Czekam na koniec prac.
poziek Opublikowano 9 Października 2011 Opublikowano 9 Października 2011 oraz zmniejszyc halas zasysania Ale po co ?Przecie to mega fajny dźwięk
malik Opublikowano 9 Października 2011 Autor Opublikowano 9 Października 2011 oraz zmniejszyc halas zasysania Ale po co ?Przecie to mega fajny dźwięk Przez pierwsze kilka dni, pózniej staje się meczacy.
poziek Opublikowano 9 Października 2011 Opublikowano 9 Października 2011 oraz zmniejszyc halas zasysania Ale po co ?Przecie to mega fajny dźwięk Przez pierwsze kilka dni, pózniej staje się meczacy. Tatusiek
malik Opublikowano 9 Października 2011 Autor Opublikowano 9 Października 2011 oraz zmniejszyc halas zasysania Ale po co ?Przecie to mega fajny dźwięk Przez pierwsze kilka dni, pózniej staje się meczacy. Tatusiek Heh, paradoksalnie córce wszystkie hałasy z pracy silnika i wydechu za***iście się podobają.
poziek Opublikowano 9 Października 2011 Opublikowano 9 Października 2011 oraz zmniejszyc halas zasysania Ale po co ?Przecie to mega fajny dźwięk Przez pierwsze kilka dni, pózniej staje się meczacy. Tatusiek Heh, paradoksalnie córce wszystkie hałasy z pracy silnika i wydechu za***iście się podobają. To nie jest paradoks. Pogadaj z Moskalem
variocustoms Opublikowano 9 Października 2011 Opublikowano 9 Października 2011 wsadź ITG i będzie ciszej
poziek Opublikowano 9 Października 2011 Opublikowano 9 Października 2011 wsadź ITG i będzie ciszej Ja też wsadziłbym ITG.
malik Opublikowano 9 Października 2011 Autor Opublikowano 9 Października 2011 wsadź ITG i będzie ciszej Ja też wsadziłbym ITG. Słyszałem wiele dobrego, rozważę.
poziek Opublikowano 9 Października 2011 Opublikowano 9 Października 2011 wsadź ITG i będzie ciszej Ja też wsadziłbym ITG. Słyszałem wiele dobrego, rozważę. Zamontuj większy od tego co masz. To K&N zdaje się ? Jest pełny w środku, w przeciwieństwie do Pipercrossa co daje kilkukrotnie lepszą filtrację i świetny dźwięk ale nie taki jak w Hondach
variocustoms Opublikowano 9 Października 2011 Opublikowano 9 Października 2011 ja swoje praktycznie nowe ITG opchnąłem do 1,8T i koleś tylko stwierdził, że po przejściu z bawełny na ITG jest dziwny ale fajny dźwięk
malik Opublikowano 9 Października 2011 Autor Opublikowano 9 Października 2011 dziwny please...explain Dla kogo dziwny dla tego dziwny. Po podmiance, zamiast dzwięku odkurzacza słychać kobiece jęki
variocustoms Opublikowano 9 Października 2011 Opublikowano 9 Października 2011 zapytajcie Inkognito od nas z forum, jemu sprzedałem
Rekomendowane odpowiedzi