Mafia56 Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Witam Panowie mam mały problem sprawa dotyczy Audi A6 2004 rok 1.9 131 Konikow...A wiec zaczne od poczatku.Wymieniłem Tarcze przednie Na ATE plus Klocki,wymieniłem Tarcze tylne ATE plus Klocki.....po przejechaniu 36 tys km telepie kierownica przy hamowaniu ze malo reki nie urwie.....Tarcze wszystkie sprawdzne sa proste na 98%!!!Czy ktos sie z takim przypadkiem spotkal??? Czy moze to byc wina pompy hamulcowej??? Przebieg auta to 280 tys bez kerecenia licznika!!! Czy poprostu sprzedali mi Jakas CHINSZCZYZNE !!!! W sklepie jak sa zimne to jest oki ale jak sie auto zagrzeje Lipa straszna!!!! Pozdrawiam
Dev Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Ate.... :mysli: :mysli: jak zwykle.... skąd wiesz że tarcze sa proste ???? jak sprawdzałes?
Mafia56 Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Autor Opublikowano 1 Kwietnia 2011 taka stara chlopska metoda czyli krecac piasta na zdjetym kole raczej nic niebylo widac zeby cos sie dzialo! One sa na gwarancji jeszcze to moze trzeba je oddac do sklepu niech zobacza sami!!!???
Dev Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Opublikowano 1 Kwietnia 2011 taka stara chlopska metoda czyli krecac piasta na zdjetym kole raczej nic niebylo widac zeby cos sie dzialo! One sa na gwarancji jeszcze to moze trzeba je oddac do sklepu niech zobacza sami!!!??? to nie jest metoda, tarcze sprawdzisz montujac je na tokarce lub wytaczarce z czujnikiem zegarowym 0.2mm powoduje juz odczuwalne drgania na kierownicy na Twoim miejscu reklamowałbym to dziadostwo
Mafia56 Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Autor Opublikowano 1 Kwietnia 2011 A Powiedz Mi co Tu kupic teraz dobrego????
Dev Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Ferodo Bosch TRW Pagid jakie masz wymiary tarczy ?
Dev Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Opublikowano 3 Kwietnia 2011 288/15 czy 288/25 ???? wrzuc foto to zobaczymy co tam masz
Dev Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Opublikowano 3 Kwietnia 2011 rozumiem że robiłes SWAP-a montuj Ferodo bedzie
Mafia56 Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Autor Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Oki Dzieki Za Podpowiedz.Te Ate Zdam do sklepu choc znajac zycie to bedzie lipa z uzyskaniem jakiejs reklamacji.Czytalem na necie ze Ate Ma bardzo duzo reklamacji....Pozdrawiam
Dev Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Czytalem na necie ze Ate Ma bardzo duzo reklamacji....Pozdrawiam na forum jest tez tego typu informacji do zaje... duzo... zwłaszcza ja jestem sympatykiem tych tarcz total shit :sick3:
Rekomendowane odpowiedzi