AZIK Opublikowano 11 Września 2006 Opublikowano 11 Września 2006 Jako że została mi aluminiowa podstopnica jako pamiątka po ostatnim aucie zaadoptowałem ją sobie do Avanciaka. Zdjęcie kiepskie
FELIPE Opublikowano 11 Września 2006 Opublikowano 11 Września 2006 jakiej produkcji jest ta podstopnica? sparco?
spanky Opublikowano 11 Września 2006 Opublikowano 11 Września 2006 a dla mnie wyglada jak kratka sciekowa ..... :twisted:
Gość Kaziu_Wichura Opublikowano 11 Września 2006 Opublikowano 11 Września 2006 jak chcesz tak zostawić to przynajmniej zmień nakładki na pedały bo teraz to ni ładu ni składu.
malinator Opublikowano 11 Września 2006 Opublikowano 11 Września 2006 no nie baldzo ale wszystko rzecz gustu
AZIK Opublikowano 12 Września 2006 Autor Opublikowano 12 Września 2006 Dzięki za pozytywne (przynajmnie 1 pkt) i negatywne sugestie (przeważyły). Mnie się podoba i sobie zostawię :razz: . Uważam to za funkcjonalny dodatek do mojego pojazdu. A propozycja nakładek na pedały będzie realizowana w późniejszym czasie. Zachęcam również innych kolegów do pokazania zmian stylistycznych wewnątrz pojazdu z krótkim opisem. Wszystkie sugestie mile widziane. Lubię by środek autka był przyjemny a kilka dodatków odróżniało od seryjnego wyposarzenia. Jak to wygląda u Was? No chyba że nie ma się czym pochwalić?? :shock: Więc Ci co piszą negatywne komentarze niech najpierw pokażą swoje zmiany.
pre_pl Opublikowano 12 Września 2006 Opublikowano 12 Września 2006 tak jak Kaziu-Wichura... do całości brakuje nakładek na pedały...
Radek321 Opublikowano 12 Września 2006 Opublikowano 12 Września 2006 tak jak Kaziu-Wichura... do całości brakuje nakładek na pedały... Dokładnie tak jak koledzy piszą brakuje do kompletu nakładek na pedaly ale nawet fajnie to wygląda
spanky Opublikowano 12 Września 2006 Opublikowano 12 Września 2006 No chyba że nie ma się czym pochwalić?? :shock: Więc Ci co piszą negatywne komentarze niech najpierw pokażą swoje zmiany. nie robie zmian bo seria mi sie bardzo podoba ...... :twisted:
Gość zdeniu Opublikowano 12 Września 2006 Opublikowano 12 Września 2006 jakoś nie jestem zwolennikiem takich dodatków
Rekomendowane odpowiedzi