miron78 Opublikowano 24 Grudnia 2007 Opublikowano 24 Grudnia 2007 Witam - moją furke znacie ( jeżeli nie to : http://www.a4-klub.pl/smf/index.php/topic,18013.0.html ) Chciałem poznać Wasze zdanie na temat lusterek , jak Wam się widzą i czy coś byście zmienili ( 1.Zostawić jak jest 2.Nakładki chrom dobrej jakości 3.Inna propozycja ). Chodzi mi po głowie założenie nakładek chrom, ale nie chciałbym zepsuć wyglądu mojej furki dlatego napiszcie co w/g Was bedzie najładniej wyglądało - dzięki za opinie
ykk Opublikowano 24 Grudnia 2007 Opublikowano 24 Grudnia 2007 Jak cos to chromowane nakladki in.pro. Albo ori z S4.. :th:[br]Dopisany: 24 Grudzień 2007, 10:51 _________________________________________________http://www.a4-klub.pl/smf/index.php/topic,20787.0.html
schiller Opublikowano 24 Grudnia 2007 Opublikowano 24 Grudnia 2007 ale przy tym kolorze auta do nie wiele da. zostaw tak jak jest a zainwestuj lepiej w coś innego.
Reggi Opublikowano 24 Grudnia 2007 Opublikowano 24 Grudnia 2007 Kolor trochę za jasny i efekt takich lusterek bedzie - taki sobie . Ja bym sobie odposcił i kupił nakładki S4 na drzwi
Cuber Opublikowano 25 Grudnia 2007 Opublikowano 25 Grudnia 2007 Kolor trochę za jasny i efekt takich lusterek bedzie - taki sobie . Ja bym sobie odposcił i kupił nakładki S4 na drzwi w pełni sie zgadzam z wypowiedzią kolegi , Mironek odpusc te lusterka ( jak juz to ORI S4 ) pomyśl o innych dodatkach jak by np. o przednim zderzaku od S4
Flyer Opublikowano 25 Grudnia 2007 Opublikowano 25 Grudnia 2007 nakładki S4 na drzwi Nakładki Nie macie racji z obudowami luster moim zdanim - roznica jest znaczna. Sam zamierzam to zrobic - a mamy z mironem ten sam kolor nadwozia, ale mam poki co wazniejsze wydatki, wiec moze na lato beda... Kup albo od eSki albo matowy chrom (nie ori).
slepy Opublikowano 28 Grudnia 2007 Opublikowano 28 Grudnia 2007 widze ze relingi masz w chromie takze chrom nakladki bedzie jak najbardziej na miejscu :th: albo ori od s4
Rekomendowane odpowiedzi