bubss Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Witam na początek trochę historii pierwszy furak pierwsza audinka trochę zapakowana no w końcu nowy nabytek rocznik 97 afn QUATTRO :> przebieg może mało standardowy ale przynajmniej nie zbity 280000 6 x poduszek spryskiwacze reflektorów elektryczne szyby (niestety tylko dwie) bosse ogrzewane prawie kubły kiera s line EDL reszta jak w każdym a4 kilka foto z aukcji allegro: no i plany modyfikacji 1BE -zrobione lampy s4 - zrobione xenon 4300 - zrobione gril s4 - zrobione lampy tył drugi lift- zrobione nowe gumy Conti 205/55/16 - kupione felgi 16" w malowaniu na czarno zderzak s4 -kupione oczekujące : czarny dach turbo AWX cooler bosio 216 no i wirusik po małych zmianach proszę o jakieś pomysły co by tu jeszcze wyrezac i czy się podoba
Kriss-82 Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Ładny środek szkoda tylko że czerwona jak dla mnie , ale modyfikacje jak najbardziej na plus. Masz już grill i zakupiony zderzak S4 i ja bym szedł w tym kierunku, do tego kolorku dorzuciłbym chrom pakiet (relingi, obwódki szyb, może też lusterka) no i fela coś ze wzorów S4, RS4, RS6 w srebrnym kolorze i najlepiej 18" Pozdro
Gość -makaveli- Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Opublikowano 5 Kwietnia 2011 ja bym tu widział fele nie 16" a 17/18 + gwint
pitman Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Ładna i dobre mody chociaż kolor nie w moim guście
a4-20v Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Opublikowano 5 Kwietnia 2011 kolor był nie istotny liczył się stan auta
Rekomendowane odpowiedzi