msdotnet Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Co o niej sądzicie? Wymaga jeszcze troche pracy przy niej, ale powoli doprowadzam tą piękność do ładu
pablo_9 Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Opublikowano 4 Kwietnia 2011 nie no tak to ocenić się nie da auta po takim zdjęciu, pokaż więcej zdjęć ale już daję plusa, że w sedanie
msdotnet Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Autor Opublikowano 4 Kwietnia 2011 nie umywam sie do coponiektórych tutaj, ale w końcu nie od razu Rzym zbudowano
HaVoK Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Jest dobrze. Sprzęt do zdjęć już masz. Teraz pokaż jakie masz auto Jakieś plany konkretne? Jakaś historia? Opisz co nieco
koman Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Opublikowano 4 Kwietnia 2011 u mnie masz dużego plusa + za silnik i kolor a jak sie przyłożysz to autko będziesz miał lepsze
pablo_9 Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Opublikowano 4 Kwietnia 2011 nie umywam sie do coponiektórych tutaj, ale w końcu nie od razu Rzym zbudowano nie o to chodzi ja też jak pokazałem auto to było gołe i wesołe i wtedy zaczęło się poprawianie fabryki także śmiało zapodaj zdjęcia auta i napisz coś jakie wyposażenie itd. no w sumie silnik te mi znany
msdotnet Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Autor Opublikowano 4 Kwietnia 2011 wymiana: kolektor, zawieszenie, panelprzedni planuje dokupic alufelgi, zrobic drobne poprawki lakiernicze i kupić alufelgi. Bolączką tego auta jest brak klimy, ale ma szyberdach. Więcej zdjęć niebawem
abdul81 Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Opublikowano 4 Kwietnia 2011 no to bierz sie za mody i pokazuj nowe foty bo na tych dwóch mało widać.. no a oprócz braku klimy to bolączka tego autka to chyba "brak" silnika
msdotnet Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Autor Opublikowano 4 Kwietnia 2011 może nie podpasuje niektórym tutaj, ale silnik 1.6 nie jest dla mnie bólem. Boli mnie bardziej że ten silnik przy 130/140 zaczyna wycie Dodam że to moje pierwsze auto. Co do wyposażenia, to samochodzik jest goły, a na tygodniu wrzuce zdjęcia ze środka. Co do lakierki mam plan polakierować drobne elementy ze środka na srebro w kolorze nadwozia... tak, na własne ryzyko Dodam jeszcze że w audi zakochałem się od pierwszej jazdy ( wcześniej niebyłem przekonany do audi) a teraz już planuje kolejne egzemplarze jak portfel pozwoli
msdotnet Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Autor Opublikowano 4 Kwietnia 2011 zameldowany w LC, ale na codzień w LU
majuDJ Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Pozdrawiam kolegę z okolic, podobny do mojego Ładny
Rekomendowane odpowiedzi