Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spociki Łódzkie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

mhm robota jak dla snajpera taka dokładność[br]Dopisany: 09 Kwiecień 2010, 13:57_________________________________________________będę nadzorować z linijką dzisiaj hihihi :cool1:

• Odpowiedzi 76,8 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
:kox:
Opublikowano

dziękuję za pomoc tzn ja i tak dalej nie wiem za bardzo o co kaman, ale Miś będzie wiedział co i jak

Opublikowano

"Miś" :decayed: powinien

Opublikowano
  • Autor

Panowie i Panie wiecie jak dziala pila motorowa w kuklux klanie ?? :D <===== to zagadka :D

Opublikowano

:hi:

Witam koledzy ja trochę z innej beczki mianowicie mam problem z niunią co do dymienia na niebiesko i braniem oleju (problemik opisany dokładniej http://www.a4-klub.pl/smf/b6_avf_ciagly_problem_z_dymieniem_zrobione_logi-t117356.0.html ) jak by ktoś mógł z Was zobaczyć niunie i mi pomuc zdiagnozować problem albo dać namiary na jakiegoś dobrego podkreślam dobrego fachowca od TDI był bym wdzięczny.

Pozdrawiam.

Opublikowano

jak chcesz namiar na dobre dobrego wachowca to w Łodzi na ul. Św.Tersy sa chlopaki maja pojecie moge ich polecic w 100% :good:

Opublikowano

mhm a mam jeszcze tylko jedno pytanko...które koło trzeba zdjąć by dostać się do czujnika? bo wczoraj chyba lewe było zdjemowane by zobaczyć, który wahacz skrzypi i może coś spierdzielili...

Opublikowano

to niech zacznie od lewego :gwizdanie:

Opublikowano

kufa.... dojechalem... przewalony dzien i jeszcze sie nie skonczyl. Bart a powiedz mi nie jest to oznaka konczacych sie klockow np z tylu ??i wlasnie zjadlem sniadanie... damn

Opublikowano

miałbyś czerwonego gonga na szafie[br]Dopisany: 09 Kwiecień 2010, 15:53_________________________________________________jak mnie łeb napier.... :wallbash:

Opublikowano

Siemka. Jak wiecie Jeżyk ma problemy z temp płynu chłodniczego. Ma ktoś w naszej grupie jeszcze A4 po lifcie bez pełnego fisa? potrzebna jest szafa(zegary) na chwile wyjąc i podłączyć. Podłączył bym swoje ale niestety mam z pełnym fisem i auto przed liftem.. Ktoś chętny do pomocy?

Opublikowano

OoooO widze las rąk chetnych do pomocy :confused4:

Opublikowano

Cześć, ja mam A4 po lifcie ale nie kumam co to fis? i jaki ja mam??

Opublikowano

a jednak ktoś ma.pełny fis(zegary) to taki co ma komputer pokladowy i po bokach masz male wskazniki voltomierz(po prawej) i temperature oleju(po lewej). wiedz jakie masz?

Opublikowano
:hi: Jak tam będzie jakiś spocik, w niedzielę na 99% powinienem wygospodarować godzinkę.
Opublikowano

coś napewno się zorganizuje :)

Opublikowano

ja mam bez voltomierza i temp oleju, więc jak coś to moge pomóc ;)

Opublikowano

a bedziesz w niedziele na spociku ;>

bo Twoja szafka moze byc nam bardzooo pomocna :)

Opublikowano

jeszcze raz dzięki za pomoc z czujnikiem...na razie pomogło. Misję wykonałam fantastycznie :wink4:.