Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spociki Łódzkie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
:hi: bede zmienial samochod mam taki plan :decayed: przelecilaem sie dzisiaj S4 2.8 Pb Qattro no po prostu bajka jak to zap....dala :drool: i bede szukac czegos takiego :tongue4: moze do przyszlego roku nabede takie cudo :wink4: :gwizdanie:
  • Odpowiedzi 76,8 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

a nie lepiej eSe :kox:

Opublikowano

no no i takie cudo będzie ci łykać 17l przyspokojnej jeździe :polew:

Ogólnie fajna zabawka, ale to już pewnie V-ka, a tam ciężko kupić zamienniki i dostęp do wszystkiego gorszy (czyt. droższy). Z 1.6 jak się przesiądziesz, to zaboli :evil: No bo chyba nie zagazujesz takiej fury :kox:

Opublikowano

wymiana lozyska 30 zl, oplaca sie pier**lic samemu nawet jak sie ma spore checi ?

Opublikowano

kurcze za późno sprawdziłem tu, już 19 :wallbash: następnym razem postaram się dotrzeć :tongue4: spotkania są tylko w tulipanie?

Opublikowano

wymiana lozyska 30 zl, oplaca sie pier**lic samemu nawet jak sie ma spore checi ?

Nie opłaca się samemu. Trzeba dobrze wyłapać luz na łożysku. Ja się tak bawiłem w maluchu i 3 łożyska skopałem zanim się nauczyłem. Za 30zł to darmo praktycznie :good: i Jak ci spierdzielą, to masz jakąś gwarancję!

Opublikowano
  • Autor

No dokładnie! Seba podjedź do mnie, to ci dam taką rurkę od balona. Taką wiesz od wina i wodę sobie tam nalejesz to ci będzie bulkać tą rurką hehehe :)

O Bartek jaki szpieg z krainy deszczowców hehe :naughty:

siema

no ta mozemy pedzic cos u mnie pod dywanikami :D hehheeh zasype podloge wisniami malinami i cukrem dolozy sie troche drozdzy spirytusiku i bedzie gralo na kazdym spocie swiezutka degustacja :D hehehhehe dziwkowoz z bimbrem ;)

Opublikowano

kurcze za późno sprawdziłem tu, już 19 :wallbash: następnym razem postaram się dotrzeć :tongue4: spotkania są tylko w tulipanie?

nie na Tulipanie w czwartki o 18 sa spoty Audi ogolnie a w niedziele tez ok 18 to sie juz dogadujemy na forum spotuja sie same A4 :decayed:
Opublikowano

dwie eSy będą w łodzi :naughty:

Tomuś jade z tobą oglądać i na jazde próbną :kox:

Opublikowano

ale o czym mówisz bo nie rozumiem na sprzedaż :mysli: ?????

Opublikowano
:slina: tylko cena troche przekracza moj budzet nawet troche bardzo :gwizdanie:
Opublikowano

musisz powiększyć rewir :wink4:

Opublikowano

lekko zmodzone :naughty:

Opublikowano

ale podoba mi sie nieziemsko jak bym mial pare groszy to niem wiem czy bym nie polecial ogladac jej bo widac ze na pierwszy rzut oka godna uwagi :kox:

Opublikowano

moim zdanie nie utrzymasz tego

Opublikowano

to sprzedamy i wrocimy do 1.6 ADP :polew:

Opublikowano

poza tym szanuj Ewy wlosy :tongue4:

Opublikowano

nie na Tulipanie w czwartki o 18 sa spoty Audi ogolnie a w niedziele tez ok 18 to sie juz dogadujemy na forum spotuja sie same A4 :decayed:

no właśnie, tak myślałem, że to się inaczej odmienia :) wiec na al. włókniarzy. ta niedziela odpada ale następna czemu nie :naughty: są jakieś składki na klub? jak to wszystko wygląda?