Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spociki Łódzkie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

dobrze dziala na korzenie :decayed: i male krzaczki i ich bujna korone drzew :tongue4::polew:

• Odpowiedzi 76,8 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

żeby tylko w drzwi się zmieściła z tą koroną :decayed:

Opublikowano
:polew: nie ma obawy :decayed: lece w kokon tzrymaj sie :hi:
Opublikowano
  • Autor

ehheeh i chciali sciac biedne drzewo :)

Opublikowano

lekko przyciosać :wink4:

Opublikowano

Yo!

Zgadnijcie co mi pukało? Poduchy, walnęła skrzynia, a może coś już w nowym zawieszeniu?

Niezła beka pozdro :papa:

Ps. O coś o Strykowie piszecie. Mam tam działkę rzut beretem od Strykowa. Świat jest mały :decayed:

Opublikowano
:hi: robimy w takim razie spota w strykowie dzisiaj :decayed::tongue4:
Opublikowano
  • Autor

do strykowa ?? :no::P

Opublikowano

nie no tak tylko sobie zartujemy nic nie boj :naughty:

Opublikowano
  • Autor

heheh no wiem wiem :) mam kumpla w strykowie w razie co to moge go odwiedzic ;)[br]Dopisany: 30 Maj 2010, 10:35_________________________________________________to jak ile dzis bedzie wozow na wizytacje ??

Opublikowano

o ile spot się odbędzie, to pewnie wpadnę :)

Opublikowano
  • Autor

no to jakies deklaracje zrobmy kto bedzie ile aut bo delegacja z katowic nie przyjedzie jak beda dwa wozy ;)[br]Dopisany: 30 Maj 2010, 13:04_________________________________________________no to teraz jest niezla padaka na dworze :/[br]Dopisany: 30 Maj 2010, 15:39_________________________________________________i znowu gadam sam do siebie wiec chyba dzisiaj nici ze spota :/ wizytacja szczesliwa nie bedzie ;)

Opublikowano

to jak seba - jedziemy we dwójkę?

Opublikowano
  • Autor

wlasnie rozmawialem z Pania Barbara :) z delegacji powiedzieli ze jada juz do domu bo jeszcze godzina zostala do 18ej a deszcz ciagle pada pozatym nikt poza nami sie nie deklaruje takze co pojedziemy postac i pomoknac ;) mysle ze chyba trzeba odpuscic :/ a moglo byc tak pieknie i juz nas wysmieja w kato ;) wsydzic sie musimy Panowie i Panie :/

Opublikowano

a mialo byc tak fajnie... :/ nawet auto mialem umyte na wizytacje :(

Opublikowano

lipa :(

Opublikowano
  • Autor

heh no ja tez umylem pieknie ladnie no ale wiecie przyjechali troche wczesniej posiedzieli pojedli czekali tak naprawde na jakies info kto bedzie ile osob itd hmm tdi ;) no ale nikt sie nei deklarowal do tej 17ej to pojechali bo w sumie raz ze maja kawalek do domu a dwa ze czekac godzine po to zeby przyjechala 1 czy 2 osoby to tez hmm durnie mozna sie zirytowac :/ a teraz sie okaze ze na 30 min przed spotem bedzie 20 osob heh [br]Dopisany: 30 Maj 2010, 17:24_________________________________________________nom takze dzis juz bez wizytacji :/ niestety za 2 miesiace beda tutaj wiec moze wtedy plamy nie damy ;) ale sie przygotujmy jak Pani Barbara podlaczy sie do netu zjedzie nas tu po calosci :) nie zostawi suchej nitki ;)[br]Dopisany: 30 Maj 2010, 17:36_________________________________________________no to po zawodach ;)

Opublikowano

Witam. Mam pytanie gdzie w lodzi moge kupic tloczek do zacisku przedniego. Albo jakis szrot gdzie sa czesci do a4

Opublikowano

:hi: witam wszystkich

na początku pragnę podziękować wszystkim co przybyli czyli okrągłe 0 , było mi bardzo miło

żebym k**wa wiedział, że tak będzie to bym k**wa pier**lił w czapke dzisiejszego spota

dzisiaj byłem bez dostępu do sieci, dlatego uzgadniałem wcześniej :angry:

jak coś się uzgadnia to się to kończy a nie w ostatniej chwili wszyscy ku***a rezygnują :ranting1:

poco się umawiać jak i tak nikt nie przyjeżdża, w tygodniu się pytają a i tak jeszcze żaden nie zajrzał :thumbdown:

z ludźmi rozsianymi po całej Polsce jestem w stanie umówić się na jeden telefon :chytry:

poco opowiadać, że przybędzie delegacja i pospolite ruszenie ma być a tu jak zwykle c**jnia z ogórasuwą bo niema z kim

specjalnie wyskoczyłem w trakcie rozlewania flaszki bo się zadeklarowałem, że będę i sobie tylko dzień zjebałem :wallbash:

jakbym miał ochote od tak się przejechać i tracić paliwo to bym się przejechał do Częstochowy

a ci z Katowic też poco się umawiali i wałkowali temat jak nie mieli zamiaru zajrzeć,

mało aut, deszcz - takie pierdolenie kota w bambosz

i bardzo dobrze, że obsmarują Łódzkie spoty na śląsku bo i tak się już śmieją

więcej już się nie umawiam

Koniec przekazu

:hi:

Opublikowano

:oklaski: dlatego sie nie umawiam i nie przyjezdzam :naughty: wiele osob gada i nagle...... nie mogli, dzien wczesniej pili, dziecko ma rozwolnienie, samochod ma kochanka... bla bla bla ;) a daewoo byli o 16 pod realem ;D