Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spociki Łódzkie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

nie zwróciłem uwagi :tongue4:

• Odpowiedzi 76,8 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Zwróćcie uwage na to -http://auto-sim-lodz.gratka.pl/ogl/12587346.html

macie pożyczyć 59 k. ? :> :> :> :>

Opublikowano

A ja się pochwalę:

Mój wujas, który mieszka w Bukowinie Tatrzańskiej i ma 66 lat, pojechał razem z trzema innymi góralami na beatyfikację JPII na MOTORACH :kox: :kox: :kox:

Tu jest link do artykułu o tej wyprawie w Tygodniku Podhalańskim:

http://www.tygodnikpodhalanski.pl/www/index.php?mod=news&id=12426

Opublikowano

A ja się pochwalę:

Mój wujas, który mieszka w Bukowinie Tatrzańskiej i ma 66 lat, pojechał razem z trzema innymi góralami na beatyfikację JPII na MOTORACH :kox: :kox: :kox:

:good: :good:

Opublikowano

:polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:[br]Dopisany: 18 Maj 2011, 12:56_________________________________________________wiesz za 60k jakie można fajne A4 kupić.... :gwizdanie:

[br]Dopisany: 18 Maj 2011, 12:57_________________________________________________

A ja się pochwalę:

ja rowerem dojechałem i się nie chwalę :tongue4: :tongue4: :tongue4: (oczywiście nie na beatyfikację tylko wcześniej byłem) :gwizdanie:

Opublikowano

Panton, ale on ma 66 lat :cool1:

Opublikowano

:polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:[br]Dopisany: 18 Maj 2011, 12:56_________________________________________________wiesz za 60k jakie można fajne A4 kupić.... :gwizdanie:

[br]Dopisany: 18 Maj 2011, 12:57_________________________________________________

A ja się pochwalę:

ja rowerem dojechałem i się nie chwalę :tongue4: :tongue4: :tongue4: (oczywiście nie na beatyfikację tylko wcześniej byłem) :gwizdanie:

wiesz .....A1 zaczyna się tak naprawdę od 70 k :] a ja bardzo chętnie oddam moja A4 mężowi :naughty:[br]Dopisany: 18 Maj 2011, 13:14_________________________________________________

Stary człowiek i może - już o tym pisali :>

Opublikowano

nie no spoko.... dlatego za inicjatywę i projekt ma u mnie :good:

Opublikowano
:hi:
Opublikowano

:naughty:[br]Dopisany: 18 Maj 2011, 16:47_________________________________________________szczerze mówiąc też bym chętnie poleciał na taką wyprawę na motorach :slina: :slina: :slina: :slina:

Kimi :oklaski: :oklaski: :oklaski: :oklaski: dla wujaszka

Opublikowano
:hi:Kimi, gratki za kolorek ;)
Opublikowano
Opublikowano

:naughty:[br]Dopisany: 18 Maj 2011, 16:47_________________________________________________szczerze mówiąc też bym chętnie poleciał na taką wyprawę na motorach :slina: :slina: :slina: :slina:

Kimi :oklaski: :oklaski: :oklaski: :oklaski: dla wujaszka

Dzięki :decayed:

:hi:Kimi, gratki za kolorek ;)

Również dzięki :decayed:

Opublikowano

Kawał ciekawej wiedzy Pantonik :good: :good: :good: :good: :good:

Opublikowano

Konto pocztowe mam na o2, już wysyłam wniosek o zmianę hasła. Kazałem im konto zablokować.

Opublikowano

Kawał ciekawej wiedzy Pantonik :good: :good: :good: :good: :good:

nom bardzo interesujące rozwiązanie.. jak się pojawia większy moment na przedniej osi to zaciskają się płytki tym samym przenosząc energię na tylny dyfer... w sumie troszeczkę audi odbiego od typowego torsena.. trochę jakby przypominało wstawienie do tosena szpery płytkowej... praktycznie identyczne rozwiązanie techniczne jest w Active Sport Differential

Opublikowano

drodzy koledzy i koleżanki!!!

mam do was prośbę, bo nikt nie potrafi mi szczegółowo i rzetelnie odpowiedzieć na moje pytania. chciałbym dowiedzieć sie z czego dokładnie albo może inaczej co byście wymienili (proszę was o to żeby to były nawet najgłupsze i najdrobniejsze pierdółki no dosłownie wszystko) gdybyście wymieniali:

-zawieszenie (kompletne)

-pasek rozrządu (kompletny)

chcialbym głownie te 2 rzeczy wymienić ale niewiem jakie cześci zamówić, jakiej firmy itp. jezeli chodzi o zawieszenie to wiadomo wahacze, amory, sprężyny i co tam jeszcze tylko jest i z rozrządem tak samo jakieś filtry oleje,pompy wody no wszystko wszytko....

bardzo was proszę o pomoc :(

Opublikowano
  • Autor

no ale to jak na moj gust sam dopowiedziales sobie w nawiasach :)

kompletny kompletny :)

ja wymienialem pasek na conti napinacze reolki chyba tez :) pompa wody nie pamietam

co do zawieszenia zaraz Ci napewno ktos napisze bo nie pamietam nicka usera ktory ma w dobrych cenach forma na L ale nie pamietam nazwy

albo Master oile sie nie myle jest tansze ale chlopaki lataja i gra gitara :D[br]Dopisany: 18 Maj 2011, 19:13_________________________________________________Gitez majonez znaczy sie jak to mawia nasz obecny Mistrz :)

Opublikowano

drodzy koledzy i koleżanki!!!

mam do was prośbę, bo nikt nie potrafi mi szczegółowo i rzetelnie odpowiedzieć na moje pytania. chciałbym dowiedzieć sie z czego dokładnie albo może inaczej co byście wymienili (proszę was o to żeby to były nawet najgłupsze i najdrobniejsze pierdółki no dosłownie wszystko) gdybyście wymieniali:

-zawieszenie (kompletne)

-pasek rozrządu (kompletny)

chcialbym głownie te 2 rzeczy wymienić ale niewiem jakie cześci zamówić, jakiej firmy itp. jezeli chodzi o zawieszenie to wiadomo wahacze, amory, sprężyny i co tam jeszcze tylko jest i z rozrządem tak samo jakieś filtry oleje,pompy wody no wszystko wszytko....

bardzo was proszę o pomoc :(

Podlatuj na spota w Niedzielę to wszystko ci wyklarujemy co i jak :good: :good: :good: :good: :good: :good: :good: :good: