klysek Opublikowano 29 Maja 2011 Opublikowano 29 Maja 2011 nie w tą dziurke wleciało lepiej bym tego nie ujal jest spot dzisiaj ? pewnie ze jest
Magdalenah Opublikowano 29 Maja 2011 Opublikowano 29 Maja 2011 to ja zajrze Panton bedziesz? byś mi zapodał wersje sterownika i soft skrzyni multi
klysek Opublikowano 29 Maja 2011 Opublikowano 29 Maja 2011 to ja zajrze Panton bedziesz? byś mi zapodał wersje sterownika i soft skrzyni multi ta bedziesz w zeszlym tygodniu tez mialas byc
Magdalenah Opublikowano 29 Maja 2011 Opublikowano 29 Maja 2011 a w ogóle to wrócilam włąsnie z imprezki Automobil klubu łódzkiego i pogapiłam się na drifty, sportowe furaki i podziwiałam tunning fiata 126p po prostu szedł jak BMW hahaha No i oczywiści natknełam sie na najnowszą A4 B8. Niestety ewakuowałam się bo trzeba obiad zrobić wkońcu Chłopaki palą gume zaś nadal. Nie zdąrzyłam oblookać przejazdu Subaru. Fajnie że tak można swoich sił spróbować. Dziwię się Kimi, że jeszcze cię tu nie było [br]Dopisany: 29 Maj 2011, 14:19_________________________________________________ to ja zajrze Panton bedziesz? byś mi zapodał wersje sterownika i soft skrzyni multi ta bedziesz w zeszlym tygodniu tez mialas byc No chyba że padnę na zawał, to nie będę a tak choć zajrzę, bo nie wiem czy długo posiedzę z Wami z racji dwóch pał na semestr jakie moje laski zafundowały jedna z matmy druga z historii i teraz nadszedł czas stania z batem nad głową, bo ostatni tydzień nauki w zasadzie.
klysek Opublikowano 29 Maja 2011 Opublikowano 29 Maja 2011 siema Endrike wybierasz sie do nas z mista Kruszowa
endrike Opublikowano 29 Maja 2011 Opublikowano 29 Maja 2011 Witam wszystkich ,o kurde zostałem zauważony . Własnie się nad tym zastanawiam
klysek Opublikowano 29 Maja 2011 Opublikowano 29 Maja 2011 Witam wszystkich ,o kurde zostałem zauważony . Własnie się nad tym zastanawiam dawaj dawno cie u nas nie bylo a spoty ruszy pelna para juz nie ma 3 aut jak na poczatku
Seba_LDZ Opublikowano 29 Maja 2011 Autor Opublikowano 29 Maja 2011 a ja zapomnialem aparatu z domu takze jak cos Bartek musisz dzisiaj swoje oczko zabrac
klysek Opublikowano 29 Maja 2011 Opublikowano 29 Maja 2011 Rozmowa KOBIET o BMW - to się dogadały! ;-)
chriss Opublikowano 29 Maja 2011 Opublikowano 29 Maja 2011 a ja zapomnialem aparatu z domu takze jak cos Bartek musisz dzisiaj swoje oczko zabrac pamiętaj by dysk zabrać :gwizdanie:
Seba_LDZ Opublikowano 29 Maja 2011 Autor Opublikowano 29 Maja 2011 a ja zapomnialem aparatu z domu takze jak cos Bartek musisz dzisiaj swoje oczko zabrac pamiętaj by dysk zabrać :gwizdanie: spoko juz wszystko jest przygotowane bede mial dysk i kompa w razie co i tak zawsze mam wiec wez plyte albo kompa
Panda z Teksasu Opublikowano 29 Maja 2011 Opublikowano 29 Maja 2011 mam problem na wzmacniaczu jest prąd a gdy podgłośnie to rozłącza mi wzmacniacz wcześniej grało wszystko dobrze nawet położyłem całą nową instalacje i problem nie zniknoł ma ktoś jakiś pomysł??
klysek Opublikowano 29 Maja 2011 Opublikowano 29 Maja 2011 :laghing2: :laghing2: :laghing2: :laghing2:
Rekomendowane odpowiedzi