Seba_LDZ Opublikowano 29 Maja 2011 Autor Opublikowano 29 Maja 2011 nom to jest bilecik na cwiercfinal kategoria 1 czyli w sumie fpyte bilet
Panda z Teksasu Opublikowano 30 Maja 2011 Opublikowano 30 Maja 2011 Witam a no było aut troche hehe eh... musze Wam to powiedzieć poniedziałek nie jest dobrze hehe
Seba_LDZ Opublikowano 30 Maja 2011 Autor Opublikowano 30 Maja 2011 :hi: a ja powiem przy tym #@$@#$@ poniedzialku Dirty Track - Wszystko bez sensu
MarianekZg Opublikowano 30 Maja 2011 Opublikowano 30 Maja 2011 "wszystko bez sensu - Małpa z kredensu" :polew: :hi:
DeeJay_Kill Opublikowano 30 Maja 2011 Opublikowano 30 Maja 2011 Powitać Ciekaw jestem, jak popchnę dzisiejsze koło zaliczeniowe, skoro nawet nie zacząłem się uczyć... Może być ciężko, więc teraz się pouczę chociaż troszeczkę
Magdalenah Opublikowano 30 Maja 2011 Opublikowano 30 Maja 2011 qrde ponoc 12 aut sie zjechalo a nie bylo Ciebie mnie Pantona DJ no właśnie :bicz3: a ja chciałam z DJ rezanko obgadać
DeeJay_Kill Opublikowano 30 Maja 2011 Opublikowano 30 Maja 2011 qrde ponoc 12 aut sie zjechalo a nie bylo Ciebie mnie Pantona DJ no właśnie :bicz3: a ja chciałam z DJ rezanko obgadać DJ był w domu i łowił ryby ..A tak na marginesie - będziesz miała przynajmniej motywację, żeby przyjechać na kolejnego spota. Glowka pracuje
admin20 Opublikowano 30 Maja 2011 Opublikowano 30 Maja 2011 Seba mam kumpla co by odkupil od Ciebie bilecik dolecialem oile nie pomyle nikow spotkalem Admina20 na trasie pogadalismy chwile umilajac sobie korek ktory byl na gierkowce Bartek spoko tylko chyba jednak nie bede mogl sprzedac tego biletu :/ tzn tylko dlatego ze jest jeden a jeden pierwszy jest imienny tzn przedluzyli termin wplacania za bilety do 20 czerwca i teraz sprawa wyglada tak ze w lipcu/sierpniu maja otworzyc taki market gdzie bedzie mozna odsprzedac bilet ale zaplacic trzeba juz teraz :/ ja nie zaplace go niestety bo nie mam za co a i na 100 procent nie wiem jak bedzie ten market wygladal wzmianka tylko byla ze bedzie mozna odsprzedac wiec sam nie wiem co i jak do konca tak czy siak ja go nie oplace do 20 na bank nie pomyliłeś ników:) Fajnie było pogadać w tym korku bo tak samemu to masakra... Trochę musiałem przyśpieszyć bo jeszcze miałem powrót do domu i już nie jechałem z Tobą równo (za wolno jechałeś) Muszę tam do was zajrzeć na spocika bo dawno nie byłem (brak czasu) a tak w ogóle to
Bartas Opublikowano 30 Maja 2011 Opublikowano 30 Maja 2011 a wogole jak sie jedzie do wawy ? znaczy ile godzin wczesniej musze w sobote wyjechac ?
Seba_LDZ Opublikowano 30 Maja 2011 Autor Opublikowano 30 Maja 2011 Seba mam kumpla co by odkupil od Ciebie bilecik dolecialem oile nie pomyle nikow spotkalem Admina20 na trasie pogadalismy chwile umilajac sobie korek ktory byl na gierkowce Bartek spoko tylko chyba jednak nie bede mogl sprzedac tego biletu :/ tzn tylko dlatego ze jest jeden a jeden pierwszy jest imienny tzn przedluzyli termin wplacania za bilety do 20 czerwca i teraz sprawa wyglada tak ze w lipcu/sierpniu maja otworzyc taki market gdzie bedzie mozna odsprzedac bilet ale zaplacic trzeba juz teraz :/ ja nie zaplace go niestety bo nie mam za co a i na 100 procent nie wiem jak bedzie ten market wygladal wzmianka tylko byla ze bedzie mozna odsprzedac wiec sam nie wiem co i jak do konca tak czy siak ja go nie oplace do 20 na bank nie pomyliłeś ników:) Fajnie było pogadać w tym korku bo tak samemu to masakra... Trochę musiałem przyśpieszyć bo jeszcze miałem powrót do domu i już nie jechałem z Tobą równo (za wolno jechałeś) Muszę tam do was zajrzeć na spocika bo dawno nie byłem (brak czasu) a tak w ogóle to hahah nawet imie dobrze pamietalem czyli nie jest ze man tak zle heh no doj**ales w kociolek troche ja tam powyzej 140-150 nie latam jak zlape jeszcze 10 pkt to mi prawko zabiora a tego bym nie chcial hyh a do warszawy no widzisz tak jak pisalismy wczoraj jakis maly wypadek na zwezce jakis autobus sie rozkraczyl no i troche sie jechalo zalezy jak jedziesz rano to luz tymbardziej w sobote wez sobie zapas 3 godziny i pownno styknac
Seba_LDZ Opublikowano 30 Maja 2011 Autor Opublikowano 30 Maja 2011 no to wez tak jak mowie zapas 3 godzinki i styknie w sobote nie powinno byc ciezko
Seba_LDZ Opublikowano 30 Maja 2011 Autor Opublikowano 30 Maja 2011 teraz ?? dzentelmeni nie pija przed 10:30
kanu Opublikowano 30 Maja 2011 Opublikowano 30 Maja 2011 pospotowo jak tam kredki do lakieru z TVMango
Rekomendowane odpowiedzi