Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spociki Łódzkie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

tomek 2367194237t6327851057 zjezdzasz dzisiaj :tongue4:

:polew: :polew: :polew:

Ja również zajadę :wink4:

• Odpowiedzi 76,8 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

tomek 2367194237t6327851057 zjezdzasz dzisiaj :tongue4:

:polew: :polew: :polew:

Ja również zajadę :wink4:

:decayed::good:
Opublikowano

To i ja wpadne :kox:

Opublikowano
  • Autor
:shocked: :shocked: :shocked:
Opublikowano
:shocked:
Opublikowano

Kurcze ale wymarzłem masakrycznie :>

Opublikowano

słaby jesteś;p normalnie przy takiej pogodzie robimy grilla, żeby się rozgrzać;p

Opublikowano

no no jak byśmy zrobili grilla było by ciepło a po za tym za słabo sie ubrałem nastepnym razem kurtka szalik czapa :naughty:

Opublikowano

Pantonik powiedz mi jak moj kluczyk :gwizdanie:

nie mam jeszcze kabla więc nie mam czym tego zrobić.... Bartas będę miał kabelek to wtedy dam znać nawet na prv i możesz na tygodniu podjechać... to jest 15min roboty tylko muszę mieć czym wyciągnąć PIN z Twojego licznika, który jest niezbędny do kodowania immo

[br]Dopisany: 16 Październik 2011, 11:17_________________________________________________smol wpadaj na spota to dogadasz sprawę rozrządu...... (części i robocizny)

Panton zaopatrujesz się w kabel do wyciągania pinu? Ja mam drugi kluczyk nowy i nie zakodowany mógłbym się do Ciebie uśmiechnąć w sprawie PINu? :wink4:

Opublikowano

a z czego ten PIN chcesz wyciągnąć (jakie auto)?

Opublikowano

:kawa:

sie nas dzisiaj najechało aż miło :good: i oby tak pozostało :decayed:

Opublikowano

Pantonik powiedz mi jak moj kluczyk :gwizdanie:

nie mam jeszcze kabla więc nie mam czym tego zrobić.... Bartas będę miał kabelek to wtedy dam znać nawet na prv i możesz na tygodniu podjechać... to jest 15min roboty tylko muszę mieć czym wyciągnąć PIN z Twojego licznika, który jest niezbędny do kodowania immo

[br]Dopisany: 16 Październik 2011, 11:17_________________________________________________smol wpadaj na spota to dogadasz sprawę rozrządu...... (części i robocizny)

Panton zaopatrujesz się w kabel do wyciągania pinu? Ja mam drugi kluczyk nowy i nie zakodowany mógłbym się do Ciebie uśmiechnąć w sprawie PINu? :wink4:

Chyba niestety od Ciebie się nie wyciągnie zwykłym can commander'em - napisz rok auta;)

Opublikowano

dokładnie..... dlatego Panie Marat pisz pan jakie auto..... :gwizdanie:

Opublikowano
  • Autor

:hi: :hi: :hi:

dolecial jak to Marcin powiedzial tylko jedz ostroznie ;) no rpawie sie udalo ;)

DJ przetestowalem to ze hantle nie trzymaja a jak ? stanalem na swiatlach iiiiii byla malutka gorka ktorej nie widzialem :P i nie trzymalem

hebelka :P no i przyjebalem w land cruisera :D hyh ;) sie zdziwilem nie powiem :D

Opublikowano
:decayed:
Opublikowano

ale miejmy nadzieję, że kierowca był ugodowy i żadnych konsekwencji nie było, co?

Opublikowano
  • Autor

eee nieeee jak wysiadlem to sie uspokoil ;P heheh podalismy sobie rece popatrzylismy z racji tego ze nic nie bylo widac no to co tu pisac; )

jak umyje to wyjdzie pewnie jakas ryska u mnie u niego nic ;) takze luzik :)

Opublikowano
:wink4:
Opublikowano
  • Autor

ee trzeba popracowac ;) troche :)[br]Dopisany: 17 Październik 2011, 00:48_________________________________________________ :kox:[br]Dopisany: 17 Październik 2011, 01:00_________________________________________________ :gwizdanie:

Opublikowano

:hi: :hi: :hi:

ee trzeba popracowac ;) troche :)[br]Dopisany: 17 Październik 2011, 00:48_________________________________________________ :kox:[br]Dopisany: 17 Październik 2011, 01:00_________________________________________________ :gwizdanie:

Seba 05.17 ty coraz wcześniej zaczynasz pracę :shocked::decayed: