Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spociki Łódzkie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mario.... bierz "Glinkie" na potancowke z nami a i przycisk sie znajdzie :tongue4:

nie wyda w ten weekend :confused4::no:

• Odpowiedzi 76,8 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

ja tu sie starzeje :polew: :polew:

Opublikowano
  • Autor
:decayed:[br]Dopisany: 10 Listopad 2011, 00:11_________________________________________________no to ide popracowac ;):kox::naughty:[br]Dopisany: 10 Listopad 2011, 01:01_________________________________________________ :kox::naughty::decayed:
Opublikowano

widze wczoraj bardzo ciekawą dyskusję na tem Glinki podjeliście :D:D:D a ja jak zwykle nawet nie mam czasu na forum :P

Opublikowano
  • Autor

a no i nie spimy zwiedzamy dzis ostatni dzien chyba ;) [br]Dopisany: 10 Listopad 2011, 05:40_________________________________________________heheh no to wez sie opanuj sie wyluzuj bo sie przepracujesz ;)

Opublikowano

:hi: :hi: :hi:

no to dotrwaliśmy - mamy takie Czwartkowe Piątunio :thumbup: :thumbup: :thumbup::banan::banan2::banan1::boobs:[br]Dopisany: 10 Listopad 2011, 07:15_________________________________________________Kamil z p.Tadeuszem jestem umówiony na Poniedziałek - wczoraj nie mogliśmy się zjechać :wink4:[br]Dopisany: 10 Listopad 2011, 07:16_________________________________________________

skubana fajowo wygląda :slina: powiedział bym nawet glajsko :good:

Opublikowano

:hi: prawie już weekend ;)[br]Dopisany: 10 Listopad 2011, 08:05_________________________________________________panowie co do DynoDay w Nagazie, ustalili takie coś:

1. wchodzi w gre termin 3 grudnia, wczesniej maja remont

2. cena za hamowanie 80zl/1os do 300KM, 100 zl za 4x4 LUB > 300KM

3. min 6 max 12 aut

teoretycznie jest już 5 aut wpisanych

Opublikowano

Ohayoo :hi: :hi: :hi:

Mariano, że tak powiem odnośnie zdjęcia, które wkleiłeś - Glinka wysiada :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :decayed: :decayed: :decayed:

Opublikowano
  • Autor

:hi: :hi: :hi:

no to dotrwaliśmy - mamy takie Czwartkowe Piątunio :thumbup: :thumbup: :thumbup::banan::banan2::banan1::boobs:[br]Dopisany: 10 Listopad 2011, 07:15_________________________________________________Kamil z p.Tadeuszem jestem umówiony na Poniedziałek - wczoraj nie mogliśmy się zjechać :wink4:[br]Dopisany: 10 Listopad 2011, 07:16_________________________________________________

skubana fajowo wygląda :slina: powiedział bym nawet glajsko :good:

kurde a mnie jakos nie pojezdza ;) i jeszcze bym napisal ale sie powstrzymam ;)

Opublikowano

mam pytanie, na wyswietlaczu temperatury caly czas swieci mis ie taka sniezynka (nie mylic z Darkiem :P ) co to oznacza ???

Opublikowano

zima idzie

Opublikowano

mam pytanie, na wyswietlaczu temperatury caly czas swieci mis ie taka sniezynka (nie mylic z Darkiem :P ) co to oznacza ???

mroz trzymie :gwizdanie:
Opublikowano

aNEmI1.jpg

Klysiu masz tu swojego mesia :polew:

Opublikowano

że zapomniałeś zamknąć lodówki :polew:

Opublikowano

no problem nie tylko u mnie ale odpowiedzi nigdzie nie znalazlem, klima wylaczona oczywiscie dodam

Opublikowano

ale robisz sobie jaja teraz? czy poważnie pytasz? :cool1:

Opublikowano

powaznie pytam, bo temperature mam na plusie i klimatronik tez na plusie pokazuje kierwa....[br]Dopisany: 10 Listopad 2011, 12:48_________________________________________________dobra Krzyś juz mnie naumial :)

Opublikowano

powaznie pytam, bo temperature mam na plusie i klimatronik tez na plusie pokazuje kierwa....[br]Dopisany: 10 Listopad 2011, 12:48_________________________________________________dobra Krzyś juz mnie naumial :)

Bartas zabiłeś mnie :polew: :polew: :hi: powitać
Opublikowano
  • Autor

i ja umarlem :zemdlal:

Opublikowano
4c586e9cb155512896a05dd479772c57.jpg:good: