Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spociki Łódzkie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

a jak szybko przyszedł admin :P

• Odpowiedzi 76,8 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

a jak szybko przyszedł admin :P

Ja tu jestem cały czas :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie:

:D :D :D

Opublikowano

a robota leży :tongue4:

Opublikowano
  • Autor

poszedł przycisk zgłoś do admina, zaraz dostaniesz lampiona :polew:

cowboya pytałeś ??

mnie tam admini nie grozni ;)

a cowboya nie znam a co on kto on jak on po co on ?

Opublikowano
:hi: bry
Opublikowano
  • Autor

:hi: :hi: :hi:

Madziu :)

Opublikowano
  • Autor

hmm no spoko ale widze ze go nie bylo ze dwa tygodnie na forum

a co on rozumiem sprzedaje czesci tak ?

Opublikowano

pomaga załatwić :wink4:

Opublikowano

Opublikowano

więc można podsumować:

"jeżeli pod maską Twojego auta jawi się 2.5 v6 tdi to wiedz że tam się już coś bardzo mocno dzieje ! jeżeli Twoje v6 tdi ma oznaczenie zaczynające się na "a" lub BFC, BDG, BDH to już wiedz że się mechanik Tobą interesuje !

No moim się żaden nie interesuje a dobiega 200 setki i 10 lat, :mysli: także gadał dziad do obrazu znamy te śpiewy i żale pt. "znajomy mówił..." jeśli szuka zaś kolega dobrego mechanika od Audi i diesli to polecam Pana który wymieniał rozrząd w moim i jest specem od tych silników ( też płacze ale że roboty przy nim dużo bo bardziej zaawansowany niż 1,9 ) Pan ma warsztat koło Castoramy -Diesel Service za osiedlem i dokładnie po tej samej stronie co Castorama. Zaznaczam nie jest to jakiś Pan Kazio co okazjonalnie sobie dłubie w garażu. Żadnego innego nie polecę bo krótko mówiąc - reszta nie ma zielonego pojęcia o silniku 2,5 TDI. [br]Dopisany: 09 Listopad 2011, 11:12_________________________________________________

rozumiesz ...Seba potrzebujesz cos do auta......... i takie auto w dniu następnym znika z ulicy :polew: :polew: żaaartowaaałam [br]Dopisany: 09 Listopad 2011, 11:13_________________________________________________

bry... widzę, widzę tego ADMINA- nie obnoś się tak :cool1:[br]Dopisany: 09 Listopad 2011, 11:14_________________________________________________

Sebuś a jakiejś innej bardziej wyszukanej bielizny ta Pani nie ma ? bo wiesz takie bawełniane.....rynkowe....no nie fajnie to wygląda :przebiegly:

Opublikowano

Magduś tylko powiedz co to jest 200 tyś. na klepoka :)

Opublikowano

jak "legendy" mówią 2,5 tdi nie powinno już żyć :gwizdanie:

Opublikowano

No moim się żaden nie interesuje a dobiega 200 setki i 10 lat, :mysli: także gadał dziad do obrazu znamy te śpiewy i żale pt. "znajomy mówił..." jeśli szuka zaś kolega dobrego mechanika od Audi i diesli to polecam Pana który wymieniał rozrząd w moim i jest specem od tych silników ( też płacze ale że roboty przy nim dużo bo bardziej zaawansowany niż 1,9 ) Pan ma warsztat koło Castoramy -Diesel Service za osiedlem i dokładnie po tej samej stronie co Castorama. Zaznaczam nie jest to jakiś Pan Kazio co okazjonalnie sobie dłubie w garażu. Żadnego innego nie polecę bo krótko mówiąc - reszta nie ma zielonego pojęcia o silniku 2,5 TDI.

takie gadanie dotyczy kazdej marki. przed audi jezdzilem alfami i wg miejskich legend dzien zaczynalem od wizyty u mechanika ;) wychodze z zalozenia ze "jak dbasz tak masz" i nigdy sie na takim podejsciu nie zawiodlem.

Opublikowano

bariera to 250 :decayed:

Opublikowano
  • Autor

więc można podsumować:

"jeżeli pod maską Twojego auta jawi się 2.5 v6 tdi to wiedz że tam się już coś bardzo mocno dzieje ! jeżeli Twoje v6 tdi ma oznaczenie zaczynające się na "a" lub BFC, BDG, BDH to już wiedz że się mechanik Tobą interesuje !

No moim się żaden nie interesuje a dobiega 200 setki i 10 lat, :mysli: także gadał dziad do obrazu znamy te śpiewy i żale pt. "znajomy mówił..." jeśli szuka zaś kolega dobrego mechanika od Audi i diesli to polecam Pana który wymieniał rozrząd w moim i jest specem od tych silników ( też płacze ale że roboty przy nim dużo bo bardziej zaawansowany niż 1,9 ) Pan ma warsztat koło Castoramy -Diesel Service za osiedlem i dokładnie po tej samej stronie co Castorama. Zaznaczam nie jest to jakiś Pan Kazio co okazjonalnie sobie dłubie w garażu. Żadnego innego nie polecę bo krótko mówiąc - reszta nie ma zielonego pojęcia o silniku 2,5 TDI. [br]Dopisany: 09 Listopad 2011, 11:12_________________________________________________

rozumiesz ...Seba potrzebujesz cos do auta......... i takie auto w dniu następnym znika z ulicy :polew: :polew: żaaartowaaałam [br]Dopisany: 09 Listopad 2011, 11:13_________________________________________________

bry... widzę, widzę tego ADMINA- nie obnoś się tak :cool1:[br]Dopisany: 09 Listopad 2011, 11:14_________________________________________________

Sebuś a jakiejś innej bardziej wyszukanej bielizny ta Pani nie ma ? bo wiesz takie bawełniane.....rynkowe....no nie fajnie to wygląda :przebiegly:

no tylko to co potrzebuje bedzie ciezko na szybko wymontowac z auta na ulicy :D :D :D no chyba ze cale zniknie :naughty::kox:

musze poszukac czegos bardziej sexy :evil: :evil: :evil:

Opublikowano

jak "legendy" mówią 2,5 tdi nie powinno już żyć :gwizdanie:

to nie są legendy tylko fakty, posiadają wady wrodzone, które przez nieświadomość właścicieli i ślepe zaufanie ASO jak również ich "fachową" obsługę, ujawniają się szybciej :wink4:

Opublikowano

Madzia, się nie obnoszę, tylko grzecznie się przywitałem :decayed:

BTW, 3100 :kox: :kox: :kox:

Opublikowano
:hi:
Opublikowano
  • Autor

Przychodzi baba z trzema włosami do fryzjera....

- Dzień dobry! Proszę mi zrobić fryzurkę

Fryzjer: Ale proszę pani, co ja mam zrobić z tymi trzema włosami?

... ... Baba:To może niech pan mi zrobi warkocza?

Fryzjer robi warkocza i w trakcie tego odpada mu jeden włos...

Fryzjer: zostały tylko dwa włosy, co mam zrobić teraz z pani fryzura?

Baba: hmm to może niech pan mi zrobi koka?

Fryzjer robiąc koka, urywa przypadkiem kolejny włos:

- O k#rwa odpadł pani kolejny włos - wykrzykuje- został tylko jeden!!

Baba: Ja pier#ole, to pójdę w rozpuszczonych