Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spociki Łódzkie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

a co proponujesz dzis zwiedzac?

• Odpowiedzi 76,8 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

łóżeczko

Opublikowano
  • Autor

:decayed: :decayed: :decayed:

no i mnie zadzumilo chorobsko jedne :(

Opublikowano
:siema:
Opublikowano

Dobra...dopiero przeczytalem, coscie tam napisali;D Troche sie nie udzielalem, bo mnie psychicznie i fizycznie mecza auta - z paskiem b5 sie mordowalem, teraz jeszcze zostal witkowoz i potem jakies mniejsze sprawy, takze marcin - samopoziomek niedlugo bedzie zrobiony;D Do mojego tez kilka pierdolek przyszlo, wiec wypada go zlozyc i jezdzic - rejestracja zalatwiona;) Panda- plytke do navi mam, ale do MMI w audi - nie wiem, czy smignie w VW - zerknij w necie - jak tak, to nie ma sprawy:) Dzisiaj wlasnie kombinuje sobie jakas mape do navi z mapa PL, ale jak na razie, to idzie jak krew z nosa... Kupilem navigation plus za 120zl, troche styrana, ale za taka kase? Rozkodowac tylko musialem, udalo sie samemu, nauczylem ja polskiego i teraz jeszcze trzeba wrzucic mape:) Strasznie dzis mi sie nic nie chce, ale qrde...musze;D No nic - biore sie do roboty.

Opublikowano
:hi: siema
Opublikowano
  • Autor

:>

Opublikowano

Seba choruje? Ja wstalem i od razu mnie zaczelo gardlo napieprzac;/

Opublikowano

mam na zbyciu filtr 0 450 906 267 Boscha

Opublikowano

a wiecie moze jak to jest bo jak jest plytka w navi wlożona to co nie mozna słuchać radia wtedy?

Opublikowano
  • Autor

Seba choruje? Ja wstalem i od razu mnie zaczelo gardlo napieprzac;/

no mnie zmoglo od wczoraj :/

Opublikowano

a wiecie moze jak to jest bo jak jest plytka w navi wlożona to co nie mozna słuchać radia wtedy?

No co ty można słuchać radia masz coś nie tak
Opublikowano
  • Autor

mozna nawet okna otworzyc ale chyba tylko lewe oile sie nie myle

takie ograniczenia zrobili niestety

Opublikowano
:hi: :hi: :hi::decayed:
Opublikowano

je..c PKP poszedlem na pociag o 8:18 do warszawy po czym pociag przyjechal z kaliskiego i sie rozjebal wiec bylem zmuszony jechac do warszawy o 9:08 ale mowie spoko bo bede na 11 egzamin mam o 12 zdaze spokojnie, wsiadlem do pociagu i sobie dojechalem do koluszek do skierniewic i 20min pozniej pociag sie rozjebal tzn zaczal sie jarac pierwszy wagon gdy panowie opanowali sytuacje dowiedzielismy sei ze linia trakcyjna jest zerwana i c**j stalismy w polu, wrocili nas do skierniewic i inna trasa do warszawy wlasnie dotarlem na uczelnie a egzamin skonczyl sie o 13 wiec jestem chyba rok w plecy bo innego terminu nie ma chyba ze wykladowca przyjmie oswiadczcenie ktory podpisal nam kierownik pociagu, za***iście zaczal sie zjazd

Opublikowano
:pociesz: ........... :D
Opublikowano

Lukaszu na poczatku do smiechu mi nie bylo jak stalem w tym polu ale pozniej jak juz zaczelismy wrzucac po calym wagonie ze mamy egzamin to jakis koles z radia lodz do nas przyszedl i sobie w radiu bylismy, oprocz nas byla tez jakas kobitka ktora na 13 miala byc na okeciu i na sam koniec podrozy juz sie z tego zlewalismy no ale i tak musimy isc gadac o jakis termin[br]Dopisany: 20 Styczeń 2012, 15:30_________________________________________________dobra ide na jakies tam wyklady nie ma co trzeba jechac dalej z egzaminami

Opublikowano

dzisiaj inne czasy.... idziesz, wykładasz kwity i termin robią.... :wink4: więc nie ma co płakać - facet jesteś a nie baba. :D ..... po prostu życie - jakby tak wszystko wychodziło jak chcemy i planujemy to życie byłoby nudne.... dzisiaj rozmawiałem z koleżanką, której mąż sprowadza do kraju autka.... no i zakupił 8 samochodzików takich z wyższej pułki a kierowca miał po drodze wypadek i wszystko jest porządnie zwypadkowane a auta nie były ubezpieczone :wallbash: (klienci już część kasy wpłacili bo auta nie po 10-20k tylko troszkę więcej).... co by było ciekawiej to jego żona (ta moja koleżanka) pracuje w firmie ubezpieczeniowej od kilku lat i temat ubezpieczeń ma w paluszki.....a tutaj taki zonk :confused4: