Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spociki Łódzkie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
:hi: :hi:
  • Odpowiedzi 76,8 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
:hi:
Opublikowano
  • Autor
:hi: :hi: :hi:[br]Dopisany: 06 Luty 2012, 08:35_________________________________________________cos sie z ircem wyjebalo chyba bo chce wejsc to mi wywala ze nie ma kanalu :/
Opublikowano

Ja jestem na IRCu działa jak ta lala

Opublikowano
  • Autor

hmm kuzwa podeslij mi tu link do irca

Opublikowano

irc.freenode.net tak jak zawsze

Opublikowano
  • Autor

no to u mnie nie znajduje kanalu ehh zainstalowalem chroma i nic tu nie bangla[br]Dopisany: 06 Luty 2012, 09:02_________________________________________________jest ktos teraz na ircu ?

Opublikowano
  • Autor

k**wa no to juz mysalem ze jest ale nikogo nie widze nie ma mnie tam nie ?

Opublikowano

irc://irc.freenode.net/a4-klub.pl klepnij to

Opublikowano
  • Autor

najlepiej ze mnie niby podlacza bo chce haslo loguje sie rozpoznaje usera pisze ze jestem w pokoju a nikogo nie ma

:decayed: :decayed: :decayed:[br]Dopisany: 06 Luty 2012, 09:23_________________________________________________i ciagle to samo

[09:27] == *** (qwebirc) Looking up your hostname...

[09:27] == *** (qwebirc) Couldn't look up your hostname!

Opublikowano

najlepiej ze mnie niby podlacza bo chce haslo loguje sie rozpoznaje usera pisze ze jestem w pokoju a nikogo nie ma

:decayed: :decayed: :decayed:[br]Dopisany: 06 Luty 2012, 09:23_________________________________________________i ciagle to samo

[09:27] == *** (qwebirc) Looking up your hostname...

[09:27] == *** (qwebirc) Couldn't look up your hostname!

zrobiłeś literówkę w adresie i wywaliło Cię do nowego pokoju dlatego siedzisz sam :P

[br]Dopisany: 06 Luty 2012, 09:39_________________________________________________irc: //irc.freenode.net/a4-klub.pl

Started talking in //irc.freenode.net/a4-klub.pl on Monday 02/06/2012 09:42:22 AM

# //irc.freenode.net/a4-klub.pl Illegal channel name

a po podłączeniu się ładnie pisze o co kaman

Opublikowano
  • Autor

hmm literowke powiadasz :mysli:[br]Dopisany: 06 Luty 2012, 09:52_________________________________________________#irc://irc.freenode.net/a4-klub.pl

gdzie ta literowka bo nie czaje zawsze dziallo z adresu z topika a teraz nie bangla

Opublikowano
:hi: bry :a4fan:
Opublikowano

Bry:) Ja się już z rana dowiaduję o olej do tip'a, bo qrde szarpie menda w a6:( oby wymiana oleju załatwiła sprawę, bo będzie d*pa zbita... W sumie to nie jest źle, bo po 27zł/l oryginała, ale mnie zaskoczyło, że dawniej ten olej to był Esso, a teraz się nazywa Mobil i wszyscy zgodnie twierdzą, że to cały czas to samo...Trzeba się jeszcze zająć innymi rzeczami, czyli po prostu - zaczynami nowy tydzień :>

Opublikowano

który rok masz tego parcha

Opublikowano
  • Autor

:hi: bry :a4fan:

Siemka Madizu siemka DJ :)

Opublikowano

98, 5hp19[br]Dopisany: 06 Luty 2012, 10:09_________________________________________________teraz tylko filtr potrzebny, ale zamówię dopiero, jak zerknę, w jakim stanie i jaki poziom oleju jest dotychczasowo...

Opublikowano

hmm literowke powiadasz :mysli:[br]Dopisany: 06 Luty 2012, 09:52_________________________________________________#irc://irc.freenode.net/a4-klub.pl

gdzie ta literowka bo nie czaje zawsze dziallo z adresu z topika a teraz nie bangla

Sebek najlepiej połącz się do serwera irc://irc.freenode.net/ a następnie kanał #a4-klub.pl

lub opcja 2:

łączysz się normalnie przez linka irc: //irc.freenode.net/a4-klub.pl

jak się nie wbijesz (pokój będzie pusty) to komenda

/join #a4-klub.pl

;)