DeeJay_Kill Opublikowano 10 Lutego 2012 Opublikowano 10 Lutego 2012 A'propos anglików - dokładnie tak samo myślałem, kupując a6, tylko się troszeczkę wystraszyłem formalności ( nie byłem do końca świadomy w temacie). Dzis pewnie bym nie miał obiekcji co do zakupu RHD...
Magdalenah Opublikowano 10 Lutego 2012 Opublikowano 10 Lutego 2012 kurcze a kolezanka ostatnio była w siodemkach i powiedziała ze teraz jest klasa po remoncie i zupełnie nie to co kiedys było, mialy rezerwacje i bylo super
DeeJay_Kill Opublikowano 10 Lutego 2012 Opublikowano 10 Lutego 2012 a znajdziesz tam Madzia 20 miejsc siedzących koło siebie i cichszy zakątek przy nich?
Magdalenah Opublikowano 10 Lutego 2012 Opublikowano 10 Lutego 2012 a znajdziesz tam Madzia 20 miejsc siedzących koło siebie i cichszy zakątek przy nich? zrobię rekonesans z użyciem owej koleżanki i dam znać
DeeJay_Kill Opublikowano 10 Lutego 2012 Opublikowano 10 Lutego 2012 będziemy wdzięczni;) Póki co - weź przyjedź na spota, to podyskutujemy na żywo
Magdalenah Opublikowano 10 Lutego 2012 Opublikowano 10 Lutego 2012 będziemy wdzięczni;) Póki co - weź przyjedź na spota, to podyskutujemy na żywo nie wiem czy znowu przyjadę bo córunia znowu ma cholera zawody w piłkę , jutro np. miałam w planie pobudkę koło 9 a się dowiedziałam,że wiozę dziewczyny na zawody i w związku z tym bede nawalać km bo klub kasy nie ma, więc siłą rzeczy w niedzielę muszę poświęcić czas dwójce pozostałych bo koniec ferii trzeba uczcić
Magdalenah Opublikowano 10 Lutego 2012 Opublikowano 10 Lutego 2012 nie wymiguj się DJ znajdź tą z saksofonem i walnij sobie 3 dzieci a potem mi powiedz że masz czas na wszystko [br]Dopisany: 11 Luty 2012, 00:15_________________________________________________ dobranoc :>
DeeJay_Kill Opublikowano 10 Lutego 2012 Opublikowano 10 Lutego 2012 Powiem Ci tak...ja sobie saksofonistkę znajdę, trójkę dzieci może też "zrobię", ale na pewno każdy uśmiech któregokolwiek z tych moich dzieci, wynagrodzi mi wszystko - cały trud, całe zmęczenie, każde pieniądze.
FeLIcitas Opublikowano 10 Lutego 2012 Opublikowano 10 Lutego 2012 http://www.clubambasada.pl/ dokładam propozycję wyjścia...osobiście nie odwiedziłam tego klubu, ale słyszałam całkiem dobre opinie...
Zalotka_LDZ Opublikowano 11 Lutego 2012 Opublikowano 11 Lutego 2012 http://www.clubambasada.pl/ dokładam propozycję wyjścia...osobiście nie odwiedziłam tego klubu, ale słyszałam całkiem dobre opinie... popieram też słyszałam, że fajnie
MarianekZg Opublikowano 11 Lutego 2012 Opublikowano 11 Lutego 2012 nie wymiguj się DJ znajdź tą z saksofonem i walnij sobie 3 dzieci a potem mi powiedz że masz czas na wszystko [br]Dopisany: 11 Luty 2012, 00:15_________________________________________________ dobranoc :> :oklaski: :oklaski: :oklaski: :wink4: BTW :hi:
Seba_LDZ Opublikowano 11 Lutego 2012 Autor Opublikowano 11 Lutego 2012 siema no wlasnie czekalem az Ci sie lampeczka zapali Mariano
Panton Opublikowano 11 Lutego 2012 Opublikowano 11 Lutego 2012 nie wymiguj się DJ znajdź tą z saksofonem i walnij sobie 3 dzieci a potem mi powiedz że masz czas na wszystko [br]Dopisany: 11 Luty 2012, 00:15_________________________________________________ dobranoc :> LOL... szczera prawda....
Rekomendowane odpowiedzi