Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spociki Łódzkie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

zwolnijcie na wlokniarzy;p 300zl/8 pkt...tak sie cieszylem, ze mam czyste konto, az tu mnie nieoznakowany pasek dojechal :tongue4:

• Odpowiedzi 76,8 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
  • Autor

lo k**wa ale pocisneliscie :) nie pozostaje mi sie tylko zgodzic ze wszystkim :) ja tez pier**lilem i probowalem "zaleczyc dziure" dolewajac ciagle plynu bo nie chcialem

sie pogodzic z tym ze poszla uszczelka pod glowaica no ale c**j trzeba zrobic to trzeba nie ma przebac nie planuje sprzedawac delfina wiec trzeba inwestowac

wiec zrobione i spokoj :) zrozumialem ze nie ma to sensu bo im dluzej sie czlowiek pier**li z problemem tym wiecej problemow wychodzi na koncu czyli bez sensu :)

to prawie jak w lotto zeby jezdzic trzeba dbac i naprawiac :D;) hyh

DJ moje gratulacje :D i szacuneczek :notworthy: :notworthy: :notworthy::decayed::naughty:

dalo rade cos splodzic z radyjkiem czy kaplica ?? :D:decayed:

Opublikowano

kurcza dzis witalij walczy, o ktorej ta impreza ma sie zaczac ?

Opublikowano

kurcza dzis witalij walczy, o ktorej ta impreza ma sie zaczac ?

Bartek nie okreslalismy jeszcze godziny jak gadalem wczoraj z EWa to mowila ze jak wyjdzie ze szkoly wczesniej to cos kolo 21 ale mozna wchodzic wczesniej i siadac ale mysle ze z tym to juz damy rade sie dogadac dzisiaj :P

Opublikowano

DJ no gratuluje, ja tez mam 8 tylko w 2 mandatach zebralem :P

Opublikowano

spotykamy się przed lokalem i razem wjeżdżamy ?

Opublikowano
:hi: bry, Bruno a może warto kolegów posłuchać ? :) my będziemy tez kolo 21
Opublikowano

No i dostałem zjebkę :kwasny: Wiem i zgadzam się z tym co mówicie. Ale wiecie jak to jest w dzisiejszych czasach kiedy człowiek nie sra PLN-ami. Kombinacje i jak to Panton powiedział wycieranie d*py szkłem. Za każdym razem człowiek myśli, że teraz powinno być ok. Pojadę do nagazu jak tylko pln zdobędę. O tego mojego fachmana od gazu to się tak nie wkurwiajcie, bo mi chodzi bardziej o odpowiedzialność. Ja jak dam d*py w robocie ponoszę tego konsekwencje w 100%. A taki nugus skasował mnie na parę tysi i nic. To mnie wk***ia do krwi.

Opublikowano

No i dostałem zjebkę :kwasny: Wiem i zgadzam się z tym co mówicie. Ale wiecie jak to jest w dzisiejszych czasach kiedy człowiek nie sra PLN-ami. Kombinacje i jak to Panton powiedział wycieranie d*py szkłem. Za każdym razem człowiek myśli, że teraz powinno być ok. Pojadę do nagazu jak tylko pln zdobędę. O tego mojego fachmana od gazu to się tak nie wkurwiajcie, bo mi chodzi bardziej o odpowiedzialność. Ja jak dam d*py w robocie ponoszę tego konsekwencje w 100%. A taki nugus skasował mnie na parę tysi i nic. To mnie wk***ia do krwi.

Bruno rada albo go osraj lub jedz mu naj... :wink4:

Opublikowano

mam pytanie ile pala wam klekoty 1.9 i 2.5 TDI :mysli:

Kłyś mi wychodzi w granicach 5.6 litra w cyklu mieszanym 60% trasa i 40% po łodzi

Opublikowano

Kłyś mi wychodzi w granicach 5.6 litra w cyklu mieszanym 60% trasa i 40% po łodzi

ale w trasie czy po mieście w żółwim tempie? :D bo w trasie nawet 5-6 a po mieście 9 w porywach do 10

dokładnie musiałabym zerknąć, bo szczerze mówiąc teraz w mrozy to jak spojrzałam rano ile bierze na start to włosy ze łba mi leciały- heheh mówię o spalaniu chwilowym[br]Dopisany: 18 Luty 2012, 10:22_________________________________________________

Bruno ale reasumując dużo tych PLNów już zainwestowałeś, także jeśli jest już udowodnione to jedziesz z kwitem napisanym oficjalnie że zjebalis i żądaj naprawy na ich koszt?

Opublikowano

ale w trasie czy po mieście w żółwim tempie? :D bo w trasie nawet 5-6 a po mieście 9 w porywach do 10

dokładnie musiałabym zerknąć, bo szczerze mówiąc teraz w mrozy to jak spojrzałam rano ile bierze na start to włosy ze łba mi leciały- heheh mówię o spalaniu chwilowym

Madzia no ja mówie z dystrybutora 1000 km na 56 litrach... jak stary dziadek nie jeżdże ale jakos szybko zapierdzielać też nie w granicach 110 czasem troche wiecej. Nie spieszy mi się. A co do miasta nie trąbią za mna jak ruszam ze świateł to chyba jest ok ;p.

Fis mam w domu w skodzie to wole nie patrzeć na chwilowe :)

Opublikowano

Ja tam się nie chwalę zużyciem paliwa, bo mi teraz pod 11l gdzieś podchodzi;p i to nie przez akcję "but w podłodze", tylko raczej przez automat - jeszcze jednak jest to starsza konstrukcja, więc tak może wychodzić czasami. Latem ok 8,5-9l po mieście, w trasie 6l (ok 120km/h), mniej też się da. Fakt faktem, że seryjny AFN przy manualu i lekkiej nodze,w trybie mieszanym właśnie koło 6l wciąga.

Opublikowano

a mój pali dokładnie tyle ile wleje... :decayed:

Opublikowano

Jak kupiłem Swoja pojechaliśmy z ekpią do Cisnej 4 osoby i cały bagażnik. Mój rekord 1236 km na zbiorniku. Także dojechaliśmy do Cisnej troszkę po górach i powrót do Łodzi na jednym zbiorniku. Też byłem zdziwiony ale tak jest naprawdę ze spalaniem w AFN także da się. Zresztą sporo zależy też nie tylko od nogi ale też od trasy. Mieliśmy Pajero pinin 1.8 i do lublina 7.5 - 8 litrów brał. A do łodzi no nijak poniżej 10 :naughty: :naughty:.

Kłysek qrde kupuj coś z quattro :gwizdanie: :gwizdanie:

Opublikowano

yyyy....1236? Mój rekord - 1013 na baku, do naprawdę głębokiej rezerwy...

Opublikowano

DJ ogarnij skrzynkę :)

Tak BTW spocik myślę będzie? Chyba, że część tak zapije, że za kółko nie wsiądzie.

Opublikowano

jak zrobimy o 8 rano spota bedziemy z imprezy isc :P

Opublikowano
:hi: Gizmus :good: niezle tyle km na jedym baku. Mój avf z programem po mieście bierze bardzo różnie w zależnosci o humoru i wagi nogi:P ale 8 raczej nigdy nie przekraczam, średnia wychodzi z 7. Na trasie wiadomo w zależności od tego jaka droga i jaka prędkość średnia ale w granicach 5-6l więc myślę że przyzwoicie. Rekord mój na trasie 400 km 4.7