Gość SpongeBob Opublikowano 8 Marca 2012 Opublikowano 8 Marca 2012 jeździ białym avantem? biala B5 w avancie ---------- Post added at 22:25 ---------- Previous post was at 22:24 ---------- a nie ma czasem Bartek na imię? Jerzyk to Jerzyk nie wiem jak ma na imie chyba Juri , albo Sasza wydaje mi sie ze Sasza
kfiat_man Opublikowano 8 Marca 2012 Opublikowano 8 Marca 2012 to już wiem o kogo chodzi:) spoty dalej w nd o 18?
kfiat_man Opublikowano 8 Marca 2012 Opublikowano 8 Marca 2012 hm, mieszkam na retkini, mogę przyjść pieszo :> chyba że spotkania już nie na włókniarzy ?
gizmus2006 Opublikowano 8 Marca 2012 Opublikowano 8 Marca 2012 hm, mieszkam na retkini, mogę przyjść pieszo :> chyba że spotkania już nie na włókniarzy ? Zależy od pogody albo wytrwałości zawodników. Jak leje i wieje to najczęściej Port
Seba_LDZ Opublikowano 8 Marca 2012 Autor Opublikowano 8 Marca 2012 no a b6 jaka maja wartosc tak mniejwiecje ? ze 25 ? na to pytanie nie znam odp musisz zobaczyc ile bylo warte jak ubezpieczales na ile Ci wycenili ale to przy AC bedziesz wiedzial ja mam swoja na niecale 27 ubezpieczona
Seba_LDZ Opublikowano 9 Marca 2012 Autor Opublikowano 9 Marca 2012 no to zapraszam ja zostaje na weekend ---------- Post added at 09:52 ---------- Previous post was at 09:48 ---------- no to sa felgi...
Magdalenah Opublikowano 9 Marca 2012 Opublikowano 9 Marca 2012 ja bym ci pokazała felgę a ni cholery nie umiem teraz wstawiać jpg z dysku:doh:
chriss Opublikowano 9 Marca 2012 Opublikowano 9 Marca 2012 ja bym ci pokazała felgę a ni cholery nie umiem teraz wstawiać jpg z dysku:doh: Musisz skorzystać z zewnetrznego hostingu plików
Magdalenah Opublikowano 9 Marca 2012 Opublikowano 9 Marca 2012 oczywiście ...szkoda że w tym okienku jest tylko jedna opcja-adres url ...
Seba_LDZ Opublikowano 9 Marca 2012 Autor Opublikowano 9 Marca 2012 opierdalaja sie tam chyba programerzy bo juz ze 2 tygodnie i nic sie nie poprawia na tym forum i nie mam mojego naglowka buuuuuuuuuuuuu
marcindlug Opublikowano 9 Marca 2012 Opublikowano 9 Marca 2012 Kwadrat czy Prymityw ? jakie imię byście wybrali z przedstawionych ?
frugodh Opublikowano 9 Marca 2012 Opublikowano 9 Marca 2012 no a b6 jaka maja wartosc tak mniejwiecje ? ze 25 ? na to pytanie nie znam odp musisz zobaczyc ile bylo warte jak ubezpieczales na ile Ci wycenili ale to przy AC bedziesz wiedzial ja mam swoja na niecale 27 ubezpieczona Haha nieźle, to powiem wam jak te firmy ubezpieczeniowa robią w c**ja Moja jest 3 lata młodsza os sebowej i mam droższą wersje choćby z tego powodu że u mnie jest avf i na kosztorysie wartość auta wycenili 21700. Dzisiaj byłem u agenta mojego bo muszę polisę nową wykupić to ich wyśmiał że zaniżyli wartośc maksymalnie, to nawet nie jest wartość wersji podstawowej, i etraz polise by mi na więcej wystawił i jak to wygląda? AAA idczaki są pipy bo powinni coś z tym zrobić , jakieś pismo napisać przecież orientują się w tych autach jakie jest wyposażenie i wartość.......POLSKA!! Trzeba uciekać stąd czym prędzej bo w tym kraju nic dobrego nas już nie czeka
bartek1605 Opublikowano 9 Marca 2012 Opublikowano 9 Marca 2012 frugo dopiero teraz dowiedziałeś się że w ASO pracują tłumoki i cymbały? na cały dział serwisu jest zawsze 1 osoba mająca pojęcie reszta to popychacze
Rekomendowane odpowiedzi