Opublikowano 27 Marca 201214 l Autor hehe Klysiu mozesz mnie przytulic jest co przytulac no wlaczanie systemu szybkosc aplikacji bezcenna
Opublikowano 27 Marca 201214 l hehe Klysiu mozesz mnie przytulic jest co przytulac no wlaczanie systemu szybkosc aplikacji bezcenna zebys mnie nie wsysnal w siebie ---------- Post added at 21:26 ---------- Previous post was at 20:24 ---------- cisz jak makiem zaisiał
Opublikowano 27 Marca 201214 l siema Bandyci nie bylo mnie chwile niestety zaliczylem awarje dysku .... dzis kupiony nowy SSD i nowy system i 12 godzin instalacji glupot i tak wszystkiego nie postawilem jeszcze ... ale masakra ehhhh jaki model ssd wsadziles? ja za kazdym razem jak odpalam cos z ssd mam banana na twarzy
Opublikowano 27 Marca 201214 l Ech jak taki dysk SSD kosztuje tyle co mój laps co nie zmienia faktu ze warto se nabyc ssd
Opublikowano 27 Marca 201214 l Autor taki http://www.corsair.com/ssd/force-series-3-ssd/force-series-3-120gb-sata-3-6gbps-solid-state-hard-drive.html
Opublikowano 27 Marca 201214 l calkiem w cipke wracasz kiedys do dyskow talerzowych czy przyzwyczailes sie juz do dobrego?
Opublikowano 27 Marca 201214 l Autor narazie dzisiaj pierwszy dzien ale predkosc mnie zabija zobaczymy po miesiacu co bedzie
Opublikowano 28 Marca 201214 l nie wiem za bardzo o co chodzi z tym ssd i trim etc. ale chyba to coś niezłego BTW :hi:
Opublikowano 28 Marca 201214 l nie wiem za bardzo o co chodzi z tym ssd i trim etc. ale chyba to coś niezłego BTW :hi: ssd to oznaczenie cholernie szybkich dyskow twardych. trim to komenda wydawana kontrolerowi dysku ssd ktora z grubsza dziala tak ze nakazuje oznaczenie nieuzywanych juz komorek jako zdatnych do zapisu
Opublikowano 28 Marca 201214 l Wiem że czekają ale jakoś nie możemy się złapać na spocie będziesz w tym tygodniu ?? ja postaram się auto ojcu zabrać i pojawić na spocie, bo moje jak wcześniej pisałem stoi u DJ-a z wstecznym biegiem tylko chyba że się zaprę i na wstecznym na spota pojadę hahahahaha