Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Spociki Łódzkie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

w sumie poszedl bym z wami ale ja to juz dzisiaj wiem ze jak sie z wami spotkam to sie najebie jak szpadel a w sobote musze isc na egzamin a na 9.oo :grin:

• Odpowiedzi 76.8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Seba_LDZ

14310

• klysek

8184

• bartek1605

6524

• Kimi

5681

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

a co nie bedzie tak :decayed: jak mi to obiecasz to idem

Opublikowano
na razie Bart milczy, my i tak idziemy sie najebac wiec jak chcesz sie dolaczyc :P

a ja powaznie mowie ze mam egzamin :facepalm:

Opublikowano

a gdzie będą te Juwe:eusathink:

Opublikowano

drajwera mi brakuje

Opublikowano

troche, bronka i do uśpienia

Opublikowano
w sumie poszedl bym z wami ale ja to juz dzisiaj wiem ze jak sie z wami spotkam to sie najebie jak szpadel a w sobote musze isc na egzamin a na 9.oo :grin:

:grin::grin::grin::grin::grin::thumbup1: nie ma to jak wiara w kolegów

---------- Post dopisany at 09:56 ---------- Poprzedni post napisany at 09:45 ----------

:hi:

Opublikowano
:hi:
Opublikowano

siema siema co tam slychac w wielkim swiecie :decayed:

Opublikowano

ucho napierdala z promieniowaniem na szyje i dolna szczeke :/ nie jest wesolo :facepalm:

Opublikowano

kiedys bolal mnie zab i wyrwalem - przeszlo mi. per analogiam - utnij to co boli :D

Opublikowano

Seba - jeżeli jeszcze nie zastosowałeś tej "kuracji", to uwierz, że się sprawdza, jako jedna z niewielu - walnij duszkiem pół litra i od razu w kimę, bo ból ucha jest okropny.

Opublikowano

nom nie jest wesolo bylem po piwko zobaczymy ;)

---------- Post dopisany at 21:38 ---------- Poprzedni post napisany at 21:38 ----------

a jak tam teoria z odma ?? :D:decayed:

---------- Post dopisany at 21:38 ---------- Poprzedni post napisany at 21:38 ----------

Opublikowano
nom nie jest wesolo bylem po piwko zobaczymy ;)

wszyscy maja rozjebana odme :grin:

Opublikowano

hehehehhe :D

powaznie pytam :D Pana Bartka :D

Opublikowano

:bry: dawno mnie nie było. Tak to jest, jak człowiek zarobiony lata :) W niedziele dołączę.

Dzisiaj byłem na myjni róg lutomierskiej i włókniarzy. Ciekawa firma. Mimo, że myjnia masówka, to próbują zachować pozory profesjonalizmu. Zanim zaczną myć wóz, wchodzisz do śmiesznego domku, jaki można za 2k kupić w OBI, tam u pani blondi kupujesz kawałek plastiku o wymiarach 2x2 cm - w przypadku mycia zwykłego za 17zł, bezbarwny. Dodatkowo, gdy chcesz żeby Ci autko wytarli, Pani wypisuje specjalny druk, który kosztuje 3zł :facepalm: Po tej całej biurokracji, wreszcie możesz wjechać na swoje stanowisko.

I teraz moja ocena (skala od 1 do 10)

- Panowie samochody myją, Panie wycierają.

- Panowie u mnie mają 8 - całkiem dobrze machają karszerem :decayed: generalnie jak podjeżdża fajne auto, to się bardziej przykładają, a jak podjeżdża jakiś przedstawiciel to mają go w d*pie.

- Panie u mnie mają 3 - chcą się podobać, ale do (D)Jay Lo to im daleko. nie wiedzą do czego służy ta specjalna szmatka, wiecznie mokra, aż z niej kapie.

Ogólne podsumowanie - polecam. Objechałem już kilka myjni, ale nigdzie nie umyją Ci tak dobrze auta. Oczywiście nie wspominam tutaj o myciu własnoręcznym :wink: proponuję tylko po umyciu znaleźć godzinkę i samemu dokładnie go wytrzeć.

A teraz już mogę kłaść się spać :):banan: