Opublikowano 1 Czerwca 201214 l Autor wiem wiem a w zyciu trzeba byc rekinem i wp***dalac inne male rybki zyjsz szybko umieraj mlodo zostawisz atrakcyjne zwloki
Opublikowano 1 Czerwca 201214 l Witajcie:) Znów widzę ciekawe dyskusje;) Pogoda faktycznie się spsuła, ale qrde - tyle czasu była świetna, że nie ma na co narzekać Przypomnę, że dziś Dzień Dziecka:decayed: Ok - lecim do roboty:)
Opublikowano 1 Czerwca 201214 l a u mnie bluskaj jest:decayed: robim robim, czuc juz weekend:decayed:
Opublikowano 1 Czerwca 201214 l U mnie System Eliminacji Studenta Jest Aktywny ale w zasadzie ostatni w moim życiu... jeszcze 3 egzaminy i z bede leczyć ludzi...
Opublikowano 1 Czerwca 201214 l a ja jeszcze 30 min i po kratke do sklepu, weekend pelna japa:decayed: gizmus bedziesz lekarzem?! myslalem, ze to dluzej trwa:wink: ---------- Post dopisany at 15:30 ---------- Poprzedni post napisany at 15:27 ---------- chyba, ze ja studiowalem budownictwo tak dlugo jak Ty medycyne:decayed:
Opublikowano 1 Czerwca 201214 l No 6 wiosen plus staż i jesteś lekarzem. a następnie uczysz się dalej ---------- Post dopisany at 21:22 ---------- Poprzedni post napisany at 19:09 ---------- RIDERS Wojna Północ Południe - Wilcze Laski (Cultstyle Edition) 2011 - YouTube Fajne furki
Opublikowano 2 Czerwca 201214 l :hi: No 6 wiosen plus staż i jesteś lekarzem. a następnie uczysz się dalej ---------- Post dopisany at 21:22 ---------- Poprzedni post napisany at 19:09 ---------- RIDERS Wojna Północ Południe - Wilcze Laski (Cultstyle Edition) 2011 - YouTube Fajne furki Nice :naughty:
Opublikowano 2 Czerwca 201214 l witam w trakcie sesji spadam dalej tragedia niech ten rok akademicki sie juz konczy bo idzie oszalec
Opublikowano 2 Czerwca 201214 l Autor Siemano a ja odpoczywam na dzialce i odsypiam Wysłane z mojego GT-I9100 za pomocą Tapatalk
Opublikowano 2 Czerwca 201214 l siemka nie ma ktos odsprzedać czujnika temperatury zewnętrznej do audi a4