Opublikowano 26 Października 201213 l o widzisz i tutaj juz mozmey zaczac rozmawiac za 150 mam cos takiego
Opublikowano 26 Października 201213 l Autor heheheh mi lajkit heheheh biere :decayed: ---------- Post dopisany at 10:17 ---------- Poprzedni post napisany at 10:06 ---------- go pro hero albo contour hd by sie przydalo
Opublikowano 26 Października 201213 l roleta? myslalem ze cieplusie skarpety z owczej welny:decayed: ja jestem chlopak cieply chodze bez majtek i skarpet ---------- Post dopisany at 08:27 ---------- Poprzedni post napisany at 08:27 ---------- ale w sumie jak masz tam takie gadzety moze bys przytargal jakis sweterek mamie bym dal na swieta straszny zamrzluch z niej jest:naughty::whistling: Klysiu zdrowy norweski sweterk kosztuje 10 x to cos a la twoja kamera ---------- Post dopisany at 14:51 ---------- Poprzedni post napisany at 14:51 ----------
Opublikowano 26 Października 201213 l ---------- Post dopisany at 17:31 ---------- Poprzedni post napisany at 16:30 ---------- <br /><br />
Opublikowano 26 Października 201213 l roleta? myslalem ze cieplusie skarpety z owczej welny:decayed: ja jestem chlopak cieply chodze bez majtek i skarpet ---------- Post dopisany at 08:27 ---------- Poprzedni post napisany at 08:27 ---------- ale w sumie jak masz tam takie gadzety moze bys przytargal jakis sweterek mamie bym dal na swieta straszny zamrzluch z niej jest:naughty::whistling: Klysiu zdrowy norweski sweterk kosztuje 10 x to cos a la twoja kamera ---------- Post dopisany at 14:51 ---------- Poprzedni post napisany at 14:51 ---------- najwyżej dostanie na raty w providencie:decayed:
Opublikowano 26 Października 201213 l chłopaki w rosji bardzo porywczy są gdzieś jest film jak jeden kałacha wyciąga:wink: ---------- Post dopisany at 17:46 ---------- Poprzedni post napisany at 17:45 ---------- muszę w nocy jakieś owce dopaść i do grudnia może wydziergam:decayed:
Opublikowano 26 Października 201213 l jak będzie takie branie to ja się zastanowię nad jakąś masówką ale ciachaj sweterki z logo LDZ Bandy
Opublikowano 26 Października 201213 l jak będzie takie branie to ja się zastanowię nad jakąś masówką ale ciachaj sweterki z logo LDZ Bandy o widzisz Mario ot madrego posluchac
Opublikowano 26 Października 201213 l muszę opanować logotyp na drutach i czemu nie:decayed: klysek opchniesz mi w tym nowym outlecie u ptaka?!
Opublikowano 26 Października 201213 l muszę opanować logotyp na drutach i czemu nie:decayed: klysek opchniesz mi w tym nowym outlecie u ptaka?! nie ma sparwy nawet mam tam znajome stoisko takze jak dasz dobra cene biore kazda ilosc
Opublikowano 26 Października 201213 l :decayed: ide se dupe spocic na squoshu i saunie ile placisz za tego skłosza ? ---------- Post dopisany at 20:11 ---------- Poprzedni post napisany at 20:02 ---------- patrzcie i podziwjajcie jaka new style stopke mam jednak Seba masz dar
Opublikowano 26 Października 201213 l Autor heheh wez przestan wstawilem zdjecie i dodale 2 napisy ot caly dar nalezy sie kamera hd w cenie 100 zl :decayed::decayed: