Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spociki Łódzkie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

a szkoda sie denerwowac na wieczor jutro musze poszukac gdzies inteligetniejszych ludzi

• Odpowiedzi 76,8 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
  • Autor

heheh no to i ja sie doloze z innej branzy :D dzwonie do serwisu sony celem zareklamowania lapka :) najprosciej mowiac matryca sie jakby wylala pod spodem :) zostala taka plama jak kciuk :) ciemna :) no wiec dzwonie do sony :) po 10 min i wprowadzeniu 15 cyfrowego kodu z lapka odebral jakis ciec doslownie :D wies to malo bo w sumie spoko jest mowicz czy a nie trzy :) ehhh no wiec opisuje problem ze miga matryca i pojawila sie plama, ze lapek nie spadl nigdy nigdy nie zostal zalany zawsze na niego chucham dmucham nawet z domu nigdy nie wyszedl nie zmienil biurka :) na co przemicyl ciec mi mowi zebym zrobil zdjecie :D hehe mowie slucham ?? zdjecie ?? matrycy ?? czy to aby napewno serwis sony ?? na zdjeciach nie bedzie tego widac ! mi opadla kopara pierwszy raz sie spotkalem z czyms takim :D oczywiscie musialem mu pocisnac no bo bylem zaskoczony robieniem zdjec matrycy :) heheh po kolejnych 5 min powiedzialem dobrze przysle zdjecia matrycy :D poprosze o email :D hehehe niby pier**la ale myslalem ze bedzie jakis normalny adres a tu prosze gosc mi dyktuje przez tel adres [email protected] no zmieklem po raz 2 :D heheheh ale na koncu dolozyl do pieca :D a wie pan co bo ja ostatnio slyszalem ze na takie wady pomaga przeinstalowanie sterownikow karty graficznej :D heheh nie wyrobilem :) dalem mu do zrozumienia ze jest nie madry i ze mnie nie rozumie :) nie rozmawiamy o bledach w wyswietlania tylko o plamie ktora nie ma wplywu na nic i jest odrazu nawet na carnym ekranie przy ladowaniu biosu :) heheh podzeikowalem i mowie dobra zrobilem zdjecia wyslalem i nie otrzymalem odpowiedzi :) dzisiaj dzwonie 18 min zajelo mi samo dodzwonienie sie do konsultanta :) po czym odebrala kobia mowie co i jak ze zdjecia ze nie ma odpowiedzi na co ona prosze pana ale ja widze te zdjecia tam nic nie widac :D mowie no k**wa mac mowilem pani madremu koledze ze nie bedzie widac to sie upieral :D heh mowie no i co dalej chce go reklamowac na co laska mi mowi ale mnie to wyglada na uszkodzneie mechaniczne ze pan to sam zepsul gwarancja tego nie obejmuje no k**wa mac :D musialem grzecznie powiedziec jej ze ja popierdolilo i zeby nie jebala mi glupot tylko zamknela jape i przyslala jutro kuriera na ich koszt niech to zabiera i robia i mnie wiecej nie wkurwiaja :) heh na szczescie posluchala :) tak czy siak glaby pracuja i tyle :/

no to sie deko rozpisalem :):decayed::decayed::decayed::decayed:

---------- Post dopisany at 23:24 ---------- Poprzedni post napisany at 23:21 ----------

20121022_144523.jpg

a tu zdjecie plamy :)

---------- Post dopisany 24-10-2012 at 06:41 ---------- Poprzedni post napisany 23-10-2012 at 23:24 ----------

:hi::naughty:

Opublikowano
:hi::hi::hi:
Opublikowano
  • Autor
:decayed:
Opublikowano

Seba jeśli wysłałeś to samo zdjęcie to przecież widać plamkę :wink: nie dość że głupia baba to jeszcze ślepa :decayed:

Opublikowano
  • Autor

hehe no ale wiesz jak to jest :) hyh niby widac ale to nie to samo co na zywo :) nienawidze tych supportow kurde siedza tam tluczki ktore czytaja z kartki co sie maja dowiedziec albo wymyslalja jakies pierdy a sprzet i tak mija polske i leci prosto do niemiec bez sensu hehehe :decayed:

Opublikowano

Odnośnie Serwisów to w sumie można by książkę / pamiętnik pisać z każdej wizyty każdego człowieka - oni tam nic nie wiedzą i chodzą jak smrody po gaciach :facepalm:

Ostatnio czytałem troszkę wątek wrclaguny :decayed: on jak jeździ do ASO to uczy ich co i jak trzeba zrobić, co się da wyrezać i w jaki sposób :grin: (niby w ASO tacy wyszkoleni ludzie ) :grin: :grin: :grin:

---------- Post dopisany at 07:28 ---------- Poprzedni post napisany at 07:27 ----------

hehe no ale wiesz jak to jest :) hyh niby widac ale to nie to samo co na zywo :) nienawidze tych supportow kurde siedza tam tluczki ktore czytaja z kartki co sie maja dowiedziec albo wymyslalja jakies pierdy a sprzet i tak mija polske i leci prosto do niemiec bez sensu hehehe :decayed:

nasz piękny kraj to dziwny kraj :decayed:

Opublikowano
  • Autor

a tam d*pa :D w aso wiecej glabow siedzi niz u mietka w warsztacie :)

heh powinni mu placic za douczanie :) dokladnie to co Panton pisal wyzej hehehe :) niedouczone barany pracuja mysli ze jak siedzi w aso

to kazdy ktory przychodzi do niego nie wie nic o swoim aucie i to co mozna a czego nie :) hyh prawda jest taka ze wiekszosc ludzi jednak wie mniej :)

ale... :D sa i tacy co wiedza wiecej :) i pozniej wlasnie wychodzi to co wychodzi :D

---------- Post dopisany at 07:30 ---------- Poprzedni post napisany at 07:29 ----------

nooo heheh dzwonisz do polski z serwisem po czym komputer i tak mijapolske szerokim lukiem :D

Opublikowano

Dobra, lecę do roboty :wink: miłego dzionka dla wszystkich :hi:

Opublikowano
:siema:
Opublikowano

:hi:w aso jest niebywale zageszczenie ludzi o nieskalanych inteligencja ryjach... zawsze jak tam jade to mam na kartkach numery czesci bo tak jak ktos tu wspomnial, odpali etke i odwroci monitor i 'szukaje se panie'...

w kwietniu wmawiali mi, ze szyny do iso fix nie zaloze i szkoda kasy... 2 srubki torx, 10minut roboty i po sprawie...

Opublikowano
  • Autor

hehehe kazdy ma jakies przyklady :)

a ja wlasnie spotkalem sie z Tomkiem na drodze :P w sumie to go swiatlami zepchnalem :D heheh sie tomeg zdziwil :P

hehehe nie spodziewal sie :D:P

Opublikowano

....ale za to w przeprosinach dostaniesz od sony list z przeprosinami i ściereczkę do matrycy - albo możesz sobie wykorzystać do mycia samochodu :naughty:

Opublikowano
  • Autor

heheheeh pewnie tak bedzie :)

Opublikowano

dobry;D Narzekanie - nasz narodowy sport;D Każdy zawsze miał takie przypadki, a odnośnie ASO - znajomy ma kilkuletnie Lacetti - jeździł tym do ASO, bo wiadomo - przeglądy, etc... Przy 50kkm wymienili rozrząd - dokładnie taki sam, jak w Nubirze - komplet kosztuje w sklepach ok. 350 zł - u nich razem z robotą 2500;D Co do moich doświadczeń - znam tylko jednego normalnego człowieka z działu części - pracuje u Bursiaka - taki p. Marek. Reszta ludzi na na imię "poproszę nr nadwozia", a jeżeli im się go nie poda, to nie ma bata, żeby cokolwiek znaleźli w etce, że nie wspomnę o potocznych nazwach części, jak np. "odma" - czarna magia;D Ok, trzeba zrobić coś konstruktywnego;) Lecę, miłego dnia:hi:

Opublikowano
  • Autor
:kox:
Opublikowano

pora do roboty :decayed:

Opublikowano
  • Autor

hehhe PRezesunio :D:decayed::decayed::decayed:

Opublikowano
hehhe PRezesunio :D:decayed::decayed::decayed:

sie wie :decayed: