Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spociki Łódzkie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
:whistling: DJ stazysta :whistling::naughty::wink:

ciekawe ile kladzie stazyscie :decayed:

• Odpowiedzi 76,8 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

ja po 4 latach studiow nauczylem sie ze krow po deszczu na pole sie nie wyprowadza bo po pierwsze moga sobie polamac kopyta a po drugie niszcza strukture gleby :decayed: tyle zapamietalem pisze j**anego inzyniera i jeszcze nic nam nie pow ani pokazali to co sie przydaje w pracy amen dziekuje

Opublikowano
a masz co robic to pojade z toba :grin:

pewnie robota jest od wejscia z tym nie ma problema

Ja też rozmyślam wyjazd za granicę . Gdzie byś jechał i co tam do roboty ? Jak mieszkanie itd ? Może być PW

Opublikowano
a masz co robic to pojade z toba :grin:

pewnie robota jest od wejscia z tym nie ma problema

Ja też rozmyślam wyjazd za granicę . Gdzie byś jechał i co tam do roboty ? Jak mieszkanie itd ? Może być PW

Walia roboty na wejsciu masz dwie jedna to pakowanie kurczakow na tacki i foliowanie a druga w cukierni(pomocnik) mieszkanie bylo by na przyjedzie u mojego wujasa a pozniej wynajecie pokoju na dwie osoby 500 funtow miesiecznie

Opublikowano

Podepnę się pod rozmowę bo w piotrkowie to umarli ludzie,pracowałem w łodzi 3 lata w zakładzie energetycznym wydziale wysokich napięć na rokicińskiej.Uściślając mą wypowiedź pracowałem w firmie prywatnej która wygrała przetarg dla PGE ale moja robota była taka jak etatowego pracownika PGE,nie miałem z tym styczności wcale nigdy dali mapy i rób tyle.Żeby tą prace wykonywać to polibuda wydział energetyki jak by się chciał u nich zatrudnić.A ja z ulicy i robiłem z bardzo dobrym wynikiem zajmowałem się koordynacją wycinek drzew pod liniami 110kw załatwianiem wszystkich formalności z tym związanych,ochrona środowiska,urząd miasta milion zgód różnych żeby cokolwiek pod linią dotknąć,po za tym znajomość nazw linii,ich przebieg,rozróżnianie która 110 która 220 i szereg innych pierdół.Gdyby przyjmowali na to stanowisko to tak jak mówiłem polibuda energetyka i z 5 lat doświadczenia chory system.

Opublikowano

Do mnie zadzwonili z PUP'y, że mają staż dla mnie - patrzę na to, czytam - praktycznie programisty/grafika szukają dla Zajkiewicza - w sumie daleko tam nie mam i się przejadę, za staż płaci unia, nie zajkiewicz, ale qrde - mówię babie w PUP'ie, że potrzebuję pracy, a nie stażu za grosze, że założę własną firmę, jak nie znajdę pracy, etc, a ona mi zgęszcza temat, byle tylko przyklepać jej podpis, że pójdę na ten staż;p Co mnie obchodzi, że ona ma z tego kasę, jak nie rozumie, co się do niej mówi;p Głupi urząd - ja nie chcę pracy, a oni na siłę mi wklejają;p Dadzą coś za trójeczkę na rękę, to się zainteresuję;]

Opublikowano

Cześć :wink4:

Tutaj małe info dla tych , którzy zasypywali mnie prywatnymi wiadomościami odnośnie ręcznika :

http://a4-klub.pl/czapka-daszkiem-recznik-111/recznik-plazowy-1-tura-kolor-czarny-73292/index11.html#post3062772

Pozdrawiam,

Musti A4 Klub Polska :hi:

Opublikowano

starałam się wgłębić w temat ale chwilowo jestem ponad tym, dzięki Bogu mam co robić:decayed:

a tak po za tym to jadę z Wami do BT

cieszycie się???????:wink:

Opublikowano

DeeJay_Kill - szykuj następny tydzień dla mnie. Troszkę gratów będzie ; ))))

Opublikowano

Klysiu to kiedy się zbierasz ??:D i ile można zarobić bo to też ważne :P

Opublikowano
  • Autor
starałam się wgłębić w temat ale chwilowo jestem ponad tym, dzięki Bogu mam co robić:decayed:

a tak po za tym to jadę z Wami do BT

cieszycie się???????:wink:

zabieraj kozaki :D biore aparat :D zrobiiiimy :D

Opublikowano

A nawet myślałem dzisiaj o Tobie;p Jak next week, to albo jego koniec, albo jeszcze next - za dużo mi się na łeb zwaliło, tudzież sam sobie nałożyłem, a wniosek jeszcze nienapisany;/ Muszę przypilnować tematu i otwierać ten sklep;]

Opublikowano

A nawet myślałem dzisiaj o Tobie;p Jak next week, to albo jego koniec, albo jeszcze next - za dużo mi się na łeb zwaliło, tudzież sam sobie nałożyłem, a wniosek jeszcze nienapisany;/ Muszę przypilnować tematu i otwierać ten sklep;]

Za dużo strucli do naprawy masz :grin: Mojego w tym tygodniu bedziesz tykać czy dopiero w przyszłym? Bo nie wiem czy i ile moge jeszcze czekać na odpowiedź od Toma apropos części ,chociaż jak znam życie to pewnie kupi się na miejscu wszystko...

Opublikowano
  • Autor

Monsterki - Sadistic.pl

---------- Post dopisany at 22:43 ---------- Poprzedni post napisany at 22:43 ----------

Za dużo strucli do naprawy masz :grin: Mojego w tym tygodniu bedziesz tykać czy dopiero w przyszłym? Bo nie wiem czy i ile moge jeszcze czekać na odpowiedź od Toma apropos części ,chociaż jak znam życie to pewnie kupi się na miejscu wszystko...

a tak zapytam placisz za parking u DJ ?? bo ja musze 10 za dzien :decayed:

---------- Post dopisany at 22:44 ---------- Poprzedni post napisany at 22:43 ----------

Głębokie gardło - Sadistic.pl

:polew::polew::polew::polew::polew::polew:

Opublikowano

chomik niezły a po wszystkim jeszcze węszył skubaniec :grin: :grin: :grin:

Opublikowano

O płatnym parkingu nic nie wiem :whistling: Ale pewnie się dowiem jak będę odbierał furę i dostanę "fakturę" za całokształt wykonanej usługi :grin:

Opublikowano
  • Autor
chomik niezły a po wszystkim jeszcze węszył skubaniec :grin: :grin: :grin:

hehehe no dobry j**aniec nie eeee ?? :D :D :D

O płatnym parkingu nic nie wiem :whistling: Ale pewnie się dowiem jak będę odbierał furę i dostanę "fakturę" za całokształt wykonanej usługi :grin:

hahahha faktureeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee :P:decayed::decayed::decayed::decayed::decayed:

Opublikowano

No dobra ,paragon też może być od biedy :polew::polew:

Opublikowano
  • Autor

z paragonem to uja zrobisz :P jak Ci wypisze dlugopisem :D :D :D

---------- Post dopisany at 23:53 ---------- Poprzedni post napisany at 23:49 ----------

powiem tak :) ja bym rozsznurowal :P

0530a8447e5fc54cc01e26bae7696bd28456.jpg