Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spociki Łódzkie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Byle nie plazma. Pali duzo i jezeli beda to slajdy a nie ruchomy obraz to masz realna szanse na wypalenie obrazu na stale

• Odpowiedzi 76,8 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

jak reklamowy to nie musi być tv tylko monitor choć nie wiem co tańsze

Opublikowano

plazma mogłaby być, bo pobór prądu nie zmieni kolosalnie moich rachunków, a raczej obraz dynamiczny ma na tym być. Przeglądam teraz allegro i powiem Wam, że za jakieś 800 można mieć tv 42" (plazma/lcd), ale chyba bym się skłaniał do dorzucenia kilku złotych na np. 50"

---------- Post dopisany at 22:18 ---------- Poprzedni post napisany at 22:16 ----------

TV LED LG 47" 47LV3550 FULL HD, 100Hz (3048189273) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

może takie coś?

Opublikowano
plazma mogłaby być, bo pobór prądu nie zmieni kolosalnie moich rachunków, a raczej obraz dynamiczny ma na tym być. Przeglądam teraz allegro i powiem Wam, że za jakieś 800 można mieć tv 42" (plazma/lcd), ale chyba bym się skłaniał do dorzucenia kilku złotych na np. 50"

---------- Post dopisany at 22:18 ---------- Poprzedni post napisany at 22:16 ----------

TV LED LG 47" 47LV3550 FULL HD, 100Hz (3048189273) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

może takie coś?

ja mam nowszy model (rozni sie tylko ze mozna filmy w 3D ogladac) tylko 32" i robi mi on za monitor i telewizor w sumie jestem bardzo zadowolony w sumie w domu mam same telewizory LG i smigaja wszystkie

Opublikowano

ja mam lg z 3d - jedno co mnie denerwuje to ze nie mozna nazwac sobie programow, w samsungu, ktory stoi u mnie mozna :) oba działają rewelacyjnie lg - tansze

Opublikowano

kłysek - napisz, czy przypadkiem Twoi koledzy nie mają jakiegoś tv na handel;D

Opublikowano
:siema:
Opublikowano

:hi:siema przy piątku

ja mam drugiego LG u bąboli w pokoju ale LCD i tu muszę powiedzieć że jest do d***

---------- Post dopisany at 08:49 ---------- Poprzedni post napisany at 08:49 ----------

Seba i o takie coś mnie się rozchodziło laska super

---------- Post dopisany at 08:52 ---------- Poprzedni post napisany at 08:49 ----------

uuuuuuu naaaaajjs

Maaaadzia to Ty ???? :D:P to juz nie na spodenkach tylko teraz pepek :D naaaajs :D

jasne że ja , 20 lat temu :polew:

---------- Post dopisany at 14:03 ---------- Poprzedni post napisany at 13:55 ----------

Seba jesteś z Miskami w rezydencji?

czy Tomkiem i Klysiem ?

z tego co ja wiem w pokoju bede ja,Seba,Tomek i jeszcze nam maja dokoptowac dwoch typasow z pomorza tylko czy chlopaki sie zgadzaja na dwoch przybyszow ?

ee to moze ja te kolezanke namówie ...chyba ze wolicie typasów :decayed:

Opublikowano
  • Autor

proszę bardzo :D i bedzie 2 na 2 :P:D mnie sie podoba :D

yyy znaczy mam zmienic lodke na jakis fajny akt ? :)

---------- Post dopisany at 09:12 ---------- Poprzedni post napisany at 09:08 ----------

swoja droga to nie wiem jak znalezc takie zdjecie jak to z logiem audi w pepku :/

Opublikowano

Sebek ja znalazłam tak- google.com -----audi advertisement :decayed:

Opublikowano
  • Autor

ja mam inne google u mnie nie ma :D

---------- Post dopisany at 09:21 ---------- Poprzedni post napisany at 09:19 ----------

Audi_Rings_Outdoor.jpg

:decayed::decayed::decayed:

Opublikowano

jesssst tylko duuuzo niżej trzeba dalej pogrzebać :decayed:

---------- Post dopisany at 09:30 ---------- Poprzedni post napisany at 09:26 ----------

ooo zobacz

legs_women_audi_laura_vandervoort_monochrome_1920x1080_wallpaper_wallpaperswa_com_78.jpg

Opublikowano
  • Autor

czyli ze w bukowinie robimy sesyjke ??? :naughty::naughty::naughty::naughty::naughty::slina:

Opublikowano

masz na myśli grupowy harlem shake ? :decayed:

Opublikowano
  • Autor

heheeh tez :P

ale raczej myslalem o tym co wstawilas :P

Opublikowano

to musisz kasie poprosić ona ma takie dłuuuugie nogi :D u mnie byś musiał fotoshopem je wyciągnąć, zresztą kurcze zimno jest ni kuta spódnicy czy sukienki nie założe, no i skąd weźmiemy A8 ? :grin:

Opublikowano
  • Autor

loooo tam odrazu a8 :D

jaka Kasieee ?? :D poprosze zdjecia :P bo nie wiem czy warto :D:)

przestan sie mazac :P dla dobrych zdjec trzeba sie poswiecic :D :D :D

Opublikowano

:hi:

Jakie zimno przecież wiosna idzie? :decayed:

Jak sesyjka to może i takie foto oooo

Audi-Sexy-Girls-Women-Gallery-76.jpg

:naughty:

Opublikowano
  • Autor

oile tamto bylo do wykonania tak to pod koniec marca ciezko bedzie zrobic :D

no chyba ze sie dobrze znieczulimy a szczegolnie modelka :P chyba ze jest morsem :D :D :D

ale jakby silnik rozgrzac to w siedzisko bedzie cieplo :D:P

Opublikowano

Oj tam modelka na pewno gorąca będzie hehe Tak jak mówisz ,jeszcze do tego ciepło w tyłek od maski i można robić zdjęcia :naughty: