Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spociki Łódzkie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

u mnie pokazuje np 40 l jak stoje :P

podlaczales kompa do auta ? :)

:vaglogi::dancing:

:decayed:

• Odpowiedzi 76,8 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

No dokładnie 40 , 35 itd .

Komputerka nie podłaczyłem bo jestem laik w tych sprawach . :(

Opublikowano
  • Autor

uuu nie kupuje sie autka bez podlaczenia komputerka :P;) hyhyhyhprzylatuja na spoty ladnie sie udzielaj a bedzie Ci pewnie dane podlaczyc machinu do machiny kiedys :):P

szpece Ci obadaja :P bo na mnie niestety liczyc nie mozna ja zwykly pedal jestem :D:decayed:

---------- Post dopisany at 08:20 ---------- Poprzedni post napisany at 08:18 ----------

aa co do tego spalania hmm nie wiem czy to jest normalne ale tez tak mam :decayed::decayed::decayed:

moze byc cos namieszane z dawkami palywa :) ale jak mowie ja pedal jestem wiec mna sie nie sugeruj moze za troche wstana szpecjalisci to podsuna bardziej racjonalny pomysl :)

Opublikowano

Skoro tak mówisz . To może postaram sie wyrobić w ta niedziele .

Autko należało wczesniej do Klubowicza AUDI A4 KLUB POLSKA . Mam wszystkie fakturki z wymian . Sprawdzany był w bazie Audi i wszystko grało ( serwisowany był w ASO ) . Nie było nigdzie bite ( sprawdzony miernikiem ) .

Opublikowano
  • Autor

aaa no tak wspominales ze klubowe bylo a tu na forum go szukales ? moze jest jakas hystoryja :)

---------- Post dopisany at 08:31 ---------- Poprzedni post napisany at 08:31 ----------

zawsze to pewniejsze juz troche ;)

Opublikowano
Skoro tak mówisz . To może postaram sie wyrobić w ta niedziele .

Autko należało wczesniej do Klubowicza AUDI A4 KLUB POLSKA . Mam wszystkie fakturki z wymian . Sprawdzany był w bazie Audi i wszystko grało ( serwisowany był w ASO ) . Nie było nigdzie bite ( sprawdzony miernikiem ) .

a od kogo kupiłeś jak można wiedzieć :naughty:

Opublikowano

Musze też kupić letnie oponki . Bo pogoda widac sie juz zmienia a oponek brak .

Mógli byście polecic jakieś nie za drogie a fajne i dobre:decayed: . I gdzie w łodzi śa w miare dobre ceny .

Mam maximum na nie 1000zł :facepalm:

Opublikowano
  • Autor

daj znac od kogo kupowales auto z forum

ja latam na dunlopach sp sportach i sa wedlug mnie ok :) nie sa glosne dobrze sie hamuje

a kupuj tylko przez internet bedziesz mial sporo taniej

swojego czasu pamietam hugo chyba wystawial jakiec opony na sell

Opublikowano

Osoba sprzedajaca pochodziła z Ciladzia koło Rawy Mazowieckiej . Autko znalazłem na forum wv . Zapomniałem jak miał na imie właściciel . Ale na forum Audi A4 KLUB POLSKA tez był zarejestrowany ale tu nie szukałem . Naklejke ma na tylnej klapie AUDI A4 KLUB POLSKA ale wspominałem juz o tym .

pOSTARAM SIE PODJECHAC NA SPOCIK PANOWIE to pogadamy bo teraz jestem w pracy i nie moge za zbytnio pisac .

Ale jak by co telefon do byłego własciciela mam i moge zadzwonic zapytać .

Opublikowano
  • Autor

mam pewien typ :)

---------- Post dopisany at 09:22 ---------- Poprzedni post napisany at 09:22 ----------

w sensie chlopaki z tamtych rejonow byli kilka razy u nas na spotach ;)

Opublikowano

Wiem ze autko ma chipa i zmieniona turbine z czymś tam jeszcze na wydajniejsza. Nie pamiętam nazwy tej turbiny ale mam dokumenty od niej i gwarancje. Kolor auta to perła laweda szary. A ma zmienione oświetlenie tablicy rej tylnej na ledowe z audi a5. może teraz ktoś kojarzy te autko.

Opublikowano

Możecie polecić jakiegoś dobrego mechanika który ogarnie mi i założy nowy gwint Bilsteina B12 Pro Kit???

Sam się nie biorę bo coś spartole ;)

Opublikowano
  • Autor

mhm mam pewien typ :) ale jak cos to typ sie sam odezwie :P

Opublikowano

W każdym bądź razie i tak kocham już te autko. Ale w sumie trudno się dziwić przesiadajac się z forda fiesty z 98 .:decayed: chodź na fieste nie można było powiedzieć złego słowa. 15 lat i nic jej nie było nie jest, nigdy nie zawiodła. Teraz chce ją sprzedać w miarę szybko.

Opublikowano
  • Autor

hehehe no to deczko przesiadke zrobiles :D :D :D:)

zawodowo :D

Opublikowano
:hi:
Opublikowano
  • Autor
:decayed::decayed::decayed: siema hakierze :)
Opublikowano

No to zakończyłem szkolenie i mam certyfikat;p Mardzieg - gwint Ci mogę założyć, ale w przyszłym tygodniu:)

Opublikowano

certyfikat samodoskonalenia? :P

Opublikowano

Ukończenia szkolenia "własna firma";p paru rzeczy się dowiedziałem, jednak ogólny poziom szkolenia słaby.