Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spociki Łódzkie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
:grin:
  • Odpowiedzi 76,8 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

to jest chore place w c**j za AC po to zeby w takiej sytacji mi robili auto bez gadania, no ale to przeciez nie u nas tutaj jeszcze chca Cie wydymac i zabrac to co czlowiekowi sie nalezy

Opublikowano
to jest chore place w c**j za AC po to zeby w takiej sytacji mi robili auto bez gadania, no ale to przeciez nie u nas tutaj jeszcze chca Cie wydymac i zabrac to co czlowiekowi sie nalezy

czyli.....

Opublikowano

czyli następna składka będzie jeszcze wyższa :grin:

Opublikowano
czyli następna składka będzie jeszcze wyższa :grin:

---------- Post dopisany at 14:48 ---------- Poprzedni post napisany at 14:39 ----------

But się Panu pali!!!!!!!! - YouTube

Opublikowano
  • Autor
Kurcze... Ona fajna jest :)

jak dzin :D lampa zostala potarta i prosze bec i jest :D :D :D

no jest fajna nawet bardzo :D

Zes mnie kurna wywolal ;) takie zdjecia to moglbym miec w wielkim formacie i z autografem :D

a powiedz mi co to za problem jest ??? dla mnie zaden :)

Opublikowano

czyli.....

chciaelm wymiane wszystkich kluczykow na nowe z zamkiem i stacyjak po czym ubezpieczyciel pow ze nie bo to jest 200zl drozsze niz dorobienie pod te kluczyki zamki ale to trwa 2 tygodnie jak to uslyszalem myslalem ze sie we mnie zagotuje zadzwonilem do przemilej pani z pzu ktora prowadzi moja szkode jak jej wytlumaczylem po 10min mialem akceptacje kosztorysu a w innym wypadku bym czekal i czekal

Opublikowano

czyli.....

chciaelm wymiane wszystkich kluczykow na nowe z zamkiem i stacyjak po czym ubezpieczyciel pow ze nie bo to jest 200zl drozsze niz dorobienie pod te kluczyki zamki ale to trwa 2 tygodnie jak to uslyszalem myslalem ze sie we mnie zagotuje zadzwonilem do przemilej pani z pzu ktora prowadzi moja szkode jak jej wytlumaczylem po 10min mialem akceptacje kosztorysu a w innym wypadku bym czekal i czekal

welcome Poland :decayed:

Opublikowano

czyli.....

welcome Poland :decayed:

a daj spokoj szkoda slow a i Seba chyba z kiery nici. bo mowia ze jej w seryjnym wyposazeniu nie bylo sraty pierdaty ja pier**le idzie sie pociac z tymi ubezpieczalniami banda zlodziei

Opublikowano
  • Autor
:kwasny:
Opublikowano

Zes mnie kurna wywolal ;) takie zdjecia to moglbym miec w wielkim formacie i z autografem :D

a powiedz mi co to za problem jest ??? dla mnie zaden :)

Sebuś, serio serio ? :>

<3 :* :banan:

Opublikowano
  • Autor

hahaha

moge zapytac przy okazji tylko by trzeba bylo wydruk ogarnac i autografa jak bedzie w lodzi sie z nia spotkam albo kurierem do waszawy i spowrotem :D

Opublikowano

Co myslicie o tych oponkach ??

Goodyear Efficient Grip Performance 205/55R16 91V

Cena około 260zł

Opublikowano
hahaha

moge zapytac przy okazji tylko by trzeba bylo wydruk ogarnac i autografa jak bedzie w lodzi sie z nia spotkam albo kurierem do waszawy i spowrotem :D

słiiiiiiiiit :> wiedzialem ze jak ulokuje w Tobie uczucia to niezle na tym wyjde :decayed:

Opublikowano

Witam!

Widzę, że forum odżyło ;)

Czy spoty w Łodzi się odbywają cyklicznie?

Pozdrawiam

Davcio

Opublikowano

forum lodzkie zawsze zyje tylko czasami nasza niesmialosc nie pozwala sie odezwac ;) spoty odbywaja sie co tydzien, wiecej informacji udzieli albo prezes tego burdla - klysek albo nadworny homo-grafik Seba_LDZ ktory nie wiem dlaczego w dlaszym ciagu nie jest rozowy :decayed:

a ja tu tylko sprzatam ;)

Opublikowano
  • Autor

Hyhyhy piekna reklama a rozowy nie jestem bo nie zaplacile 75 zl wpisowego do klubu ;)

Opublikowano
Hyhyhy piekna reklama a rozowy nie jestem bo nie zaplacile 75 zl wpisowego do klubu ;)

jakich 75 pln :blink:

---------- Post dopisany at 20:45 ---------- Poprzedni post napisany at 20:44 ----------

Witam!

Widzę, że forum odżyło ;)

Czy spoty w Łodzi się odbywają cyklicznie?

Pozdrawiam

Davcio

:siema: Davcio spoty sa co tydzien o 18 pod realem na wlokniarzy zawsze stoimy kolo rondka przy wjezdzie takze nie mozna nas zauwazyc :decayed:

Opublikowano
  • Autor

hmmm no a nie ?? no chyba sie cos placi czy ja cos kuzwa zle przeczytalem gdzies jakos ??

post-20747-1406905715,169_thumb.jpg

:decayed::decayed::decayed:

Opublikowano
hmmm no a nie ?? no chyba sie cos placi czy ja cos kuzwa zle przeczytalem gdzies jakos ??

[ATTACH=CONFIG]479[/ATTACH]

:decayed::decayed::decayed:

w sumie nie wiem cy sie placi czy nie :blink:

to znaczy ze ja tez placilem :doh:ale kuzwa nie przypomina sobie :grin: